Czarna_Owieczka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='butterfly15'] Witamy! Nie mogłam się powstrzymać, to zdjęcie jest takie śliczne :loveu: słodki maluch :loveu: Quote
BlackSheWolf Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='Dada']jaka śliczna z niego Sarenka :loveu:[/quote] oj dziekuje xD ale uwaga Kleksiu nie lubi byc nazwyany sarenka xD bo odwazny z niego chlopczyk, a nie plochliwe zwierzatko :evil_lol: Quote
BlackSheWolf Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='Czarna_Owieczka']Witamy! Nie mogłam się powstrzymać, to zdjęcie jest takie śliczne :loveu: słodki maluch :loveu:[/quote] hihi :D no coz upal go troche wykonczyl :evil_lol: Quote
Klaudia :-) Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 jak mozna po tak długim czekaniu dać tylko pare zdjęć Kleksika;-) Quote
Klaudia :-) Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 sporo to jest u nas w galerii:-):-):-) domagam się dużo więcej fotek,więcej fotek:-) Quote
BlackSheWolf Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 ahaa..... no ale Kleks nie lubi fotek xD hihi ;p no dobra dobra :D postaram sie dawac jak najwiecej :D Quote
Gonitwa Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Dawaj dawaj! Ej tam nie lubi... Rób z zaskoczenia! Quote
BlackSheWolf Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 hihi to wychodzi dziwnie xD ale oki :) wczoraj nie miałam aparatu i nawet jak byłam z Osko to nie zrobiłam..tylko 3 telefonem :/ no to jak dziś z Kleksem pójdę nad zalew to zrobię :) pozdrawiam :D Quote
BlackSheWolf Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 właśnie wróciliśmy ze spacerku :) a raczej siedzenia na łąkach :D są fotki ale narazie na aparacie ;p jak je wrzuce na kompa to odrazu się tu pojawią xD Quote
Kincia Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Gonitwa napisał(a):Dajesz, dajesz! Właśnie gdzie fotki.....:mad::mad::mad: Quote
BlackSheWolf Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 no to wstawiam pierwsza gorsza serie :D a jutro reszta ;p oto wzrok Kleksia, który nie wie o co chodzi :D hihi i w tle moja kumpela :D tutaj Kleksiu szukający piachu... ;p nie wiem czemu ale on ostatnio piach je.... tylko czemu ?? ;/ :( ahh ten wzrok :D jak zobaczył sunie z bloku naprzeciwko :D teraz trzeba powąchać miejsce gdzie sunia się załatwiła...haha :D a tutaj Kleksiu szuka dla niej kwiatkow :D a teraz biegiem na słoneczko się wygrzać :D Kleksiu schował głowę w piasek :D a raczej w kwiatki :D Kto widzi Kleksia?? kto widzi Kleksia ?? :D tak oto mój urwis chowa się w trawie, która jest większa od niego xD Quote
Kincia Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Hmm to ja juz teraz za nim nie nadązam :roll::evil_lol::evil_lol: Przerzucił się na psy :D? Quote
Asiaczek Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Nie wiedziałam, że Kleksik na stare lata zrobił się taki amoroso... Nonono, kto by pomyślał...? A na dodatek, potrafi znikac i pojawiac się, znikać i pojawiać się... Czarodziej z niego... pzdr. Quote
Dada Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Widzę, widzę. Odważny chłopczyk (nie sarenka) buszuje na łące :lol: Quote
BlackSheWolf Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Hmm to ja juz teraz za nim nie nadązam :roll::evil_lol::evil_lol: Przerzucił się na psy :D? on woli bardziej suczki niż kozy :loveu: :evil_lol: Quote
BlackSheWolf Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='Asiaczek']Nie wiedziałam, że Kleksik na stare lata zrobił się taki amoroso... Nonono, kto by pomyślał...? A na dodatek, potrafi znikac i pojawiac się, znikać i pojawiać się... Czarodziej z niego... pzdr. na jakie stare lata ?? :shake: on dopiero w średnim wieku jest ;D :evil_lol: :evil_lol: Quote
BlackSheWolf Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='Korenia'] Jaka sexy chusteczka :cool3: :evil_lol: no a jak :D w czerwonej bandance mu to twarzy (a raczej do mordki ) :loveu: ma tez biała w domu na zmiane :D Quote
Recommended Posts