Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bullila.nl napisał(a):
Ja deklaruje po weekendzie przeslac na nia 100zl
przekaz bedzie z Zdunskiej woli od Bullila;)

Bardzo dziękujemy za wszelką pomoc dla malutkiej :Rose:

Dzisiaj znów jedzie do kliniki.
Postaram się napisać o dalszych postępach w leczeniu. Oby ten obrzęk choć trochę zszedł i choć trochę zaczęła jeść.
Ninuś strzykawką nie można było jej wstrzyknąć ani jedzenia ani picia, bo się dusiła :-( :shake:

• Replies 254
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kapsel napisał(a):
Ninuś strzykawką nie można było jej wstrzyknąć ani jedzenia ani picia, bo się dusiła :-( :shake:

....ja po kilka kropel na poczatku żeby załapała, jeśli stoi nad miseczką to ma łaknienie.....to jest nie do zrozumienia Kapselku.....bezkarny sadyzm...

Trzymaj się maleńka....

Posted

W jednej z lokalnych gazet ukazał się artykuł o Emmie i o znieczulicy ludzi, którzy nie chcieli jej pomóc kiedy tak leżała bezradna :-( i .....nagle znalazła się właścicielka :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Emmy

Posted

Nunuś, po nagonce w lokalnej prasie, nagle pojawiła się właścicielka Emmy, która twierdzi, ze wponiedziałek wypuściła boksię na siku i juz nie wróciła. W poniedziałek :crazyeye::crazyeye::crazyeye: gdzie w środę Pani Mariola znalazła ja w takim stanie :angryy::angryy::angryy:

Posted

Kapsel napisał(a):
Nunuś, po nagonce w lokalnej prasie, nagle pojawiła się właścicielka Emmy, która twierdzi, ze wponiedziałek wypuściła boksię na siku i juz nie wróciła. W poniedziałek :crazyeye::crazyeye::crazyeye: gdzie w środę Pani Mariola znalazła ja w takim stanie :angryy::angryy::angryy:

Tak Alu,to odpowiednie okreslenie "właścicielka" a nie "Pańcia". Miałam przez chwilę nadzieję...

Posted

Moja też jak miała 10 lat,to jej dawali 4-5,choć już była zaawansowanie chora,dlatego się krzywo obcy patrzyli,że młody pies a w takim stanie.Ale co z nią się stało,jeżeli ona nie ma siły chodzić,to jakim cudem uciekła właścicielce?????

Posted

[quote name='Kapsel']Emma zaczęła pić!!!!!!!!!!!!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

:multi::multi::multi:

Posted

"Właścicielka" :angryy::angryy::angryy: nigdy nie zrozumiem takich ludzi :angryy: jak taka osoba może wziąć jakieś jedzenie do ust, jak ma świadomość, że obok jest istota, która cierpi z głodu :angryy::angryy:

Posted

[quote name='hecia13']Nie można jej oddać tego psa!!! Dlaczego my nie mamy policji dla zwierząt?!PODPISUJEMY SIĘ pod tym z Ozzulcem ..czyli łap 6

to nie do uwierzenia ... 11 boxiu ... znacie boxie , wiecie jak wyglądają w tym wieku , nie uwierzę , pewnie zgubiła podobną ...a poza tym ... WYPUŚCIŁA na siq :shock: kto odpowiedzialny WYPUSZCZA
a powiesiła od poniedziałku choc
iaż jedno ogłoszenie o zagubieniu , a dała gdzieś anons o poszukiwaniach ???

Posted

[quote name='Kapsel']Emma zaczęła pić!!!!!!!!!!!!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

To najwspanialsza wiadomość z rana ( i na cały dzień chyba):multi::multi::multi:

Posted

Przeczytałam wątek od początku do końca, Boże jaka bidulka :-( Cudownie, że zaczęła pić, teraz to już szybko wróci do zdrowia :multi: Bonitkowa rodzinka trzyma kciuki!

Posted

Z Emmą ciut lepiej :fadein: wyniesiona zrobiła dwa kroczki i zrobiła siusiu. Nadal trzeba ją nosić na rękach, ale już coraz częściej wodzi oczkami za Germaine. Dziś wieczorem kolejna kroplówka i jutro znów klinika. Musi się udać!!!!

Posted

Kapsel napisał(a):
Z Emmą ciut lepiej :fadein: wyniesiona zrobiła dwa kroczki i zrobiła siusiu. Nadal trzeba ją nosić na rękach, ale już coraz częściej wodzi oczkami za Germaine. Dziś wieczorem kolejna kroplówka i jutro znów klinika. Musi się udać!!!!

MUSI ..inna opcja nie wchodzi w grę ;) :kciuki: