Kapsel Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Bullila.nl napisał(a):Ja deklaruje po weekendzie przeslac na nia 100zl przekaz bedzie z Zdunskiej woli od Bullila;) Bardzo dziękujemy za wszelką pomoc dla malutkiej :Rose: Dzisiaj znów jedzie do kliniki. Postaram się napisać o dalszych postępach w leczeniu. Oby ten obrzęk choć trochę zszedł i choć trochę zaczęła jeść. Ninuś strzykawką nie można było jej wstrzyknąć ani jedzenia ani picia, bo się dusiła :-( :shake: Quote
andegawenka Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Kapsel napisał(a):Ninuś strzykawką nie można było jej wstrzyknąć ani jedzenia ani picia, bo się dusiła :-( :shake: ....ja po kilka kropel na poczatku żeby załapała, jeśli stoi nad miseczką to ma łaknienie.....to jest nie do zrozumienia Kapselku.....bezkarny sadyzm... Trzymaj się maleńka.... Quote
Alicja Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Z samego ranka ...prosto do Emmy zaglądam . Emmusiu ...proszę walcz :kciuki: Quote
Kapsel Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 W jednej z lokalnych gazet ukazał się artykuł o Emmie i o znieczulicy ludzi, którzy nie chcieli jej pomóc kiedy tak leżała bezradna :-( i .....nagle znalazła się właścicielka :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Emmy Quote
andegawenka Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 O czym piszesz Kapselku, bo nie mieści mi się to w głowie? Quote
Kapsel Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Nunuś, po nagonce w lokalnej prasie, nagle pojawiła się właścicielka Emmy, która twierdzi, ze wponiedziałek wypuściła boksię na siku i juz nie wróciła. W poniedziałek :crazyeye::crazyeye::crazyeye: gdzie w środę Pani Mariola znalazła ja w takim stanie :angryy::angryy::angryy: Quote
andegawenka Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Kapsel napisał(a):Nunuś, po nagonce w lokalnej prasie, nagle pojawiła się właścicielka Emmy, która twierdzi, ze wponiedziałek wypuściła boksię na siku i juz nie wróciła. W poniedziałek :crazyeye::crazyeye::crazyeye: gdzie w środę Pani Mariola znalazła ja w takim stanie :angryy::angryy::angryy: Tak Alu,to odpowiednie okreslenie "właścicielka" a nie "Pańcia". Miałam przez chwilę nadzieję... Quote
hecia13 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Nie można jej oddać tego psa!!! Dlaczego my nie mamy policji dla zwierząt?! Quote
Kapsel Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Mam nadzieję, że wszystko sie wyjaśni. Quote
andegawenka Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Może mieć, po mojej też nie było widać do 11 roku. Dopiero gdy zachorowała zaczęła siwieć... Quote
tatankas Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Moja też jak miała 10 lat,to jej dawali 4-5,choć już była zaawansowanie chora,dlatego się krzywo obcy patrzyli,że młody pies a w takim stanie.Ale co z nią się stało,jeżeli ona nie ma siły chodzić,to jakim cudem uciekła właścicielce????? Quote
Kapsel Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Emma zaczęła pić!!!!!!!!!!!!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Alicja Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 [quote name='Kapsel']Emma zaczęła pić!!!!!!!!!!!!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :multi::multi::multi: Quote
Iv_ Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 "Właścicielka" :angryy::angryy::angryy: nigdy nie zrozumiem takich ludzi :angryy: jak taka osoba może wziąć jakieś jedzenie do ust, jak ma świadomość, że obok jest istota, która cierpi z głodu :angryy::angryy: Quote
Alicja Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 [quote name='hecia13']Nie można jej oddać tego psa!!! Dlaczego my nie mamy policji dla zwierząt?!PODPISUJEMY SIĘ pod tym z Ozzulcem ..czyli łap 6 to nie do uwierzenia ... 11 boxiu ... znacie boxie , wiecie jak wyglądają w tym wieku , nie uwierzę , pewnie zgubiła podobną ...a poza tym ... WYPUŚCIŁA na siq :shock: kto odpowiedzialny WYPUSZCZA a powiesiła od poniedziałku chociaż jedno ogłoszenie o zagubieniu , a dała gdzieś anons o poszukiwaniach ??? Quote
Sockunia Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Alicja napisał(a)::multi::multi::multi: :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:Super! Quote
Maruda666 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 [quote name='Kapsel']Emma zaczęła pić!!!!!!!!!!!!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: To najwspanialsza wiadomość z rana ( i na cały dzień chyba):multi::multi::multi: Quote
Ewka :) Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Przeczytałam wątek od początku do końca, Boże jaka bidulka :-( Cudownie, że zaczęła pić, teraz to już szybko wróci do zdrowia :multi: Bonitkowa rodzinka trzyma kciuki! Quote
awaria Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Trzymaj się maleńka! Jak właścicielka wyjaśnia tak opłakany stan tej biednej dziewczynki? Quote
Kapsel Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Jak tylko się dowiem zaraz dam znać. Germaine rozmawia na dwa telefony :-( Quote
Alicja Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Kapsel napisał(a):Jak tylko się dowiem zaraz dam znać. Germaine rozmawia na dwa telefony :-( mam nadzieję że będą to dobre wieści :kciuki: Quote
Kapsel Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Z Emmą ciut lepiej :fadein: wyniesiona zrobiła dwa kroczki i zrobiła siusiu. Nadal trzeba ją nosić na rękach, ale już coraz częściej wodzi oczkami za Germaine. Dziś wieczorem kolejna kroplówka i jutro znów klinika. Musi się udać!!!! Quote
Alicja Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Kapsel napisał(a):Z Emmą ciut lepiej :fadein: wyniesiona zrobiła dwa kroczki i zrobiła siusiu. Nadal trzeba ją nosić na rękach, ale już coraz częściej wodzi oczkami za Germaine. Dziś wieczorem kolejna kroplówka i jutro znów klinika. Musi się udać!!!! MUSI ..inna opcja nie wchodzi w grę ;) :kciuki: Quote
Recommended Posts