Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 254
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

znieczulica jest tak duza ze pies by padl kolo przechodnia i on nie pomoze zwierzakowi.. zreszta slyszalam taka rozmowe dwoch ludzi ktorzy widzieli zaglodzonego psa na trawniku ... a to nie moj pies co mi tam niech lezy .. moj kolega przejezdzal przez pewna wies wczoraj widzial pieknego bokserka ktory blalkal sie kolo drogi nie mogl go zabrac bo jechal do pracy ale pomyslal ze kiedy bedzie wracal zabierze peska , kiedy wracal z pracy psa juz nie bylo szukal go dwie godziny po wsi ale go nie znalazl , mowil ze moze spotkal dobra dusze ktora mu pomogla albo swojego oprawce.......

Posted

Stan Emmy jest nadal ciężki, bokserka została dziś rano zawieziona do szpitala, dostała kroplówki, kolejne leki przeciw bólowe i przeciw zapalne oraz antybiotyki.

Relacja opiekunki:

" Emma bardzo chce pić, ale nie jest w stanie przełykać, wkłada główkę do miski z wodą i tak stoi. Nie piła wczoraj po powrocie ze szpitala, dziś też nie dała rady. Jest bardzo słaba, cały czas się słania, muszę ją nosić na rękach do samochodu i znosić do lecznicy."

Emma musi dostać kolejne kroplówki w domu, jutro zostanie zawieziona ponownie do szpitala.

Posted

trzymam kciuki, coś wysupłam, nawet grosik... oby z tego wyszła..
a wielu ludzi (bo przecież nei wszyscy) to ciule ;/ i to jest najłagodniejsze określenie, jakie mogę napisać, żeby od razu bana nie dostać ;/
trzymaj się, Kochanie!!!

Posted

boshe :( .....

nasuneła mi się myśl , ze maleńka jak się tułała mogła z głodu i pragnienia zjeśc śnieg z solą i tym czymś co sypią do soli , to jest żrące jak cholera

aha i jak dla mnie to ma max 3 lata

Posted

Pierwszą noc popłakiwała, wczoraj tak jakby charczała, a teraz przykryta kołderka i opatulona jeszcze kocykiem pochrapuje cichutko :-(:-(:-(

Musi się udać, musi!!!!

Posted

musi!!!!
wchodzę tu co jakiś czas ale nawet nie pisze bo nie mam co.
też coś wysupłam dla tej biedy,
ciągle mam świadomość ile gdzieś takich bied cierpi o których nawet nic nie wiemy i o które nikt się nie upomni.

Posted

Kapsel napisał(a):
Dzisiejszą noc Emma spędza u Germaine, właśnie kończy ją kroplówkować... cały czas wodzi za nią oczkami :shake:

Jakbym to widziała:(
Mam tylko nadzieję że ją tab bardzo nie boli po lekach.
Przekaż buzaiczki Germaine Kapselku, łatwo tu pisać a mieć te oczy obok siebie to :-(:-(