Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agusiazet napisał(a):
Trzymamy, oby to był ten domek!

Tym bardziej, że na miejsce czeka Kuba po zmarłym w lascicielu... Nie stać nas na tyle płatnych tymczasów :(

Posted

Już piszę szczegóły:
Dziewczyna zwierzolubna, w domu u Mamy są agamy, szczurosława i myszoskoczka (chyba, biała z ogonem). Do tego ribki w akwariumie. P.Kasia miała już pieska, odszedł w zeszłym roku (16 lat), kiedy obie z Mamą o Nim opowiadały miały "świeczki" w oczach. Był ukochańcem, psisynkiem i straszną przylepą. Tofik jest do niego bardzo podobny. Rodzina wywarła na mnie bardzo dobre tzw. pierwsze wrażenie. Tofik będzie mieszkał w okolicach N.Sącza (wioska na obrzeżach miasta), w domku z ogrodem. Jest tam w okolicy sprawdzony wet, opiekował sie poprzednim psiakiem. P.Kasia w tym roku wychodzi za mąż, teraz dzieci nie planuje, ale jak już się pojawi/ą, to na pewno psa nie oddadzą. W razie nieprzewidzianych wyjazdów, gdzie psa nie możnaby zabrać, pies może zostać w domu pod opieką rodziny ze strony narzeczonego lub u Mamy p. Kasi. Generalnie poprzedni pies był zabierany na wyjazdy, wakacje itp. ten też będzie jeździł.Na razie planują tylko Tofika (skąd ja to znam :hmmmm:, człowiek się nie obejrzał i już były trzy). Z problematycznym szczotkowaniem temat przerabiały z poprzednim psiakiem, więc sobie poradzą. Generalnie Iwop, gdybym to ja miała powierzyć im własnego psa, to zrobiłabym to bez obaw...Now up to you!

Posted

iwop napisał(a):
Magda, tak bardzo się ciesze! Nawet nie wiem jak ci dziękowac za taką wiadomość! :multi::multi:
:loveu::loveu::loveu:

Odrobisz w naszym schronie szczotkując i strzygąc spaniela Kobiego :diabloti:

Posted

MagdaH napisał(a):
Odrobisz w naszym schronie szczotkując i strzygąc spaniela Kobiego :diabloti:

:)

Rozmawiałam z przemilą przyszłą panią Tofika :) W poniedziałek Toficzek ma kastrację, potem kilka dni rekonwalescencji i jedzie do super domku! :)

Posted

MagdaH napisał(a):
Przyjadą po niego czy trza kombinować na wątku transportowym?

Nie wiem dokładnie. Pani Kasia mowiła, że moze po niego przyjechać... U nas z kasą na transport krucho - mamy płatne tymczasy na ponad 1000 zł miesięcznie...:( No i trzeba bedzie jechać po Kubę z hoteliku...

Posted

[quote name='Viris']Cudne wiadomości o Tofiku!!!![/QUOTE]

oj, Viris - wiadomo było, że Tofik rtaki ładniutki, młody i zdrowy długo domku szukać nie będzie... :)