Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaskadaffik napisał(a):
Napiszcie do J_ulia ona gdzies stsamtąd i napewno kogoś wynajdzie, a pomoże na 100% :)

Juz napisałam do niej i do kilku innych osób z Tychów, ale na razie brak odpowiedzi - nie ma ich na dogo...

Posted

AlfaLS napisał(a):
Z Tychów jest magda222, kaja555, grazyna9915 ale ona bardzo rzadko wchodzi na dogo. I jeszcze Mada.

Mada ma zapchaną skrzynkę, a do innych wymienionych osób już napisałam...

Posted

iwop napisał(a):
Julia jest chora do Mady i Magdy też napisałam...

Mada też chora, Grazyna9915 też niestety chora. Magdę222 zapytałam na gg czy ewent. poszłaby albo nam kogoś poleciła. Tylko ona pewnie teraz w pracy to trzeba poczekać.......

Posted

Jestem na chwilkę. Przyślijcie mi na PW konkrety (adres, o co mam pytać, na co zwrócić uwagę). Zapoznam się z wątkiem wieczorem jak wrócę do domu. Przepraszam, ale teraz wpadłam tu tylko na chwilkę.

Posted

magda222 napisał(a):
Jestem na chwilkę. Przyślijcie mi na PW konkrety (adres, o co mam pytać, na co zwrócić uwagę). Zapoznam się z wątkiem wieczorem jak wrócę do domu. Przepraszam, ale teraz wpadłam tu tylko na chwilkę.

Dziekuje :)

Zaraz napisze priva...

Posted

MagdaH napisał(a):
Teraz pewnie będzie bijatyka, kto pójdzie, albo zaweźmiemy sie z Magdą i pójdziemy obie domek przetrzepać :mad:

Bardzo bede wdzięczna :0 Bo to trochę pokomplikowane - potencjalna pani mieszka na stałe w Nowym Sączu, ale przez miesiąc bedzie u mamy w Tychach (gdzie jest zameldowana)... trzeba zrobić wywiad... bo oczywiście nie może być żadnych wątpliwości :)

Posted

Viris napisał(a):
Trzymam kciuki!

Wiem Viris :)

Tym bardziej, że jeżeli Tofik znajdzie domek to muszę zabrać Kube z hoteliku bo finansowo nie wyrobimy...

Posted

To jak juz będzie po wizycie w Tychach, to poadopcyjną wizytę można zorganizować w Saczu, skoro tam ma psina mieszkać :) a stamtąd mamy MagdęNS, ona napewno się zgodzi odwiedzić domek jakby wypaliło :) Trzymam kciuki :)