agusiazet Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 _Aga_ napisał(a):iwop - Ty sama mieszkasz? ;) :lol: Ja bym tak strasznie chciała wziąść na tymczas jakąś bidę, ale mąż jest nieugięty... :( Mój był nieugięty, ale w końcu musiał się poddać, został postawiony przed faktem dokonanym! Źle to znosi, ględzi i ględzi, ale zgadza się, przynajmniej czasami! Quote
iwop Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 Tofik reaguje piskiem na próbę czyszczenia ucha :( W poniedziałek idziemy do weta... W ogóle to jest cudownym, bezproblemowym chłopczykiem - na koty nie zwraca uwagi :) tak jakby były przeźroczyste... Quote
Onaa Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Tofik, super imię :lol:. Pasuje do słodziaka :). Quote
iwop Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Dogo07 napisał(a):Tofik, super imię :lol:. Pasuje do słodziaka :). To cudny, bezproblemowy piesek... :) Quote
agusiazet Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 iwop napisał(a):To cudny, bezproblemowy piesek... :) Należy zatem zakładać, że szybko znajdzie własny, kochający dom! Quote
Viris Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Cholera wie co tam w tym uchu siedzi. Oby nic poważnego ;/ Quote
iwop Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Viris napisał(a):Cholera wie co tam w tym uchu siedzi. Oby nic poważnego ;/ Mam nadzieje. Nie wiem czy salon Iza zoo jeszcze działa, bo muszę go zaprowadzić do prawdziwego fryzjera, bo obcięłysmy go z Jola okropnie :roll: Zaraz wkleję fotki Quote
iwop Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 agusiazet napisał(a):Należy zatem zakładać, że szybko znajdzie własny, kochający dom! agusiazet dziekujemy za karmę dla psow z Bałtowskiej :) Quote
iwop Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 agusiazet napisał(a):Jak dla mnie uroczy! Jest bardzo podobny do polskiego owczarka nizinnego... tylko, że musiałyśmy mu ciachnąć dredy... Inaczej istny Ponek :) Quote
Viris Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 iwop napisał(a):Mam nadzieje. Nie wiem czy salon Iza zoo jeszcze działa, bo muszę go zaprowadzić do prawdziwego fryzjera, bo obcięłysmy go z Jola okropnie :roll: Zaraz wkleję fotkiIza jest na zwolnieniu niestety, ale mogę zadzwonić do Niej lub Kamili. Salon obecnie zamknięty - napisz mi co dokładnie chcesz zrobić czy zależy Ci na jakiejś "fryzurze" czy chcesz włos skrócić na jeden wymiar - może Kamila by się podjęła jeśli Iza nie da rady (Iza urodziła córeczkę przy świętach). Jest jeszcze salon na Polnej - ale niestety nie wart polecenia. Eer na zdjęciach Tofik nie wygląda aż tak tragicznie! Quote
iwop Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 [quote name='Viris']Iza jest na zwolnieniu niestety, ale mogę zadzwonić do Niej lub Kamili. Salon obecnie zamknięty - napisz mi co dokładnie chcesz zrobić czy zależy Ci na jakiejś "fryzurze" czy chcesz włos skrócić na jeden wymiar - może Kamila by się podjęła jeśli Iza nie da rady (Iza urodziła córeczkę przy świętach). Jest jeszcze salon na Polnej - ale niestety nie wart polecenia. Viris na zdjęciu nie wygląda tak głupawo jak w realu :evil_lol: Chodzi mi o wyrównanie sierści, wystrzyżenie łapek - tak żeby ładnie wyglądał :) Quote
Viris Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Jutro postaram się zadzwonić do Kamili i ewentualnie spytam czy się podejmie. Tylko nie wiem czy dam radę zadzwonić - bo mamy kolejne szczeniaki, a ja mam 3 zł na telefonie mega awaryjne. Quote
iwop Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Viris napisał(a):Jutro postaram się zadzwonić do Kamili i ewentualnie spytam czy się podejmie. Tylko nie wiem czy dam radę zadzwonić - bo mamy kolejne szczeniaki, a ja mam 3 zł na telefonie mega awaryjne. To puść mi tylko sygnał a ja oddzwonię :) Quote
Viris Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 iwop napisał(a):To puść mi tylko sygnał a ja oddzwonię :) Kamila powiedziała że zrobi psiaka - we czwartek godzina 13-14 (niestety tylko ten termin ponieważ ona wykorzystuje na to swój wolny czas). Pewnie Ty pracujesz więc będziemy musiały to jakoś sensownie zaplanować. W salonie będzie potrzebna pomoc w przytrzymaniu pieska itp - no i koniecznie to ucho trzeba sprawdzić - co tam się dzieje. Quote
iwop Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Viris napisał(a):Kamila powiedziała że zrobi psiaka - we czwartek godzina 13-14 (niestety tylko ten termin ponieważ ona wykorzystuje na to swój wolny czas). Pewnie Ty pracujesz więc będziemy musiały to jakoś sensownie zaplanować. W salonie będzie potrzebna pomoc w przytrzymaniu pieska itp - no i koniecznie to ucho trzeba sprawdzić - co tam się dzieje. Z uchem idziemy jutro. W tych godzinach ja pracuję, ale zapytam Jolę może Jola bedzie mogła go ode mnie zabrac :) Zaraz zadzwonię... Quote
kaskadaffik Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Super, że psina odżyje i będzie jeszcze sliczniejszy !! :) Quote
iwop Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Tofik jest przeuroczy :) i przesłodki! Quote
iwop Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Byłysmy wczoraj z chłopczykiem u weta na szczepieniach. Uszka w porządku (może mu się po kapieli wody nalało i stąd zapiszczał). Toficzek został oceniony na około rok :) Jutro idzie do fryzjera :) To straszna przytulanka - taki słodki cukiereczek! Quote
agusiazet Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Tofik, pokazuj się na pierwszej, z takim fajnym charakterkiem znajdzie szybko domek! Quote
Viris Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Najlepiej przy kąpieli włożyć wacik do ucha, po kąpieli od razu wyjąć. Jutro będę dzwonić do Kamili w celu ustalenia konkretnej godziny i dam znać Joli - dzisiaj nie dałam rady od rana do nocy psy, psy, psy, psy. Quote
iwop Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Dzisiaj chłopczyk idzie do fryzjera :p Quote
sybil Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Toficzku, pokaż się w nowej fryzurce:calus: Quote
Recommended Posts