Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ludwa']Ciotka, wstawiaj polskie litery, bo chwilę dumałam o czym nam tak barwnie opowiadasz:)[/QUOTE]

Niestety nie posiadam :):) bo wydalilam:evilbat::evilbat::bigcool::bigcool:

Posted

Gapcia wczoraj pojechała. Ja zawsze z opóźnionym zapłonem zaczynam się cieszyć po tygodniu;) Choć tutaj raczej jestem pozytywnie nastawiona:)
Zamieszkała w Sulejówku. Ma panią, pana, praktycznie dorosłego syna i drugiego ok.10-letniego:)
Ida pisała mi wczoraj, że cała rodzina po małą przyjechała:)
Jedynie boję się, ze sztachety w ogrodzeniu są za szerokie ale pani jest w domu i nie chce małej puszczać samej, będą wychodzić na smyczy a wiosną, pani już wcześniej planowała się torochę osłonić i wpleść maty w ogrodzenie, więc będzie zabezpieczone:)
Państwo mieli już psiaki. Poprzednio była amstafka:) odeszła z racji wieku.
Pani bardzo się podobały te iskierki w oczach;), bo pani lubi energiczne psy:)

Posted

ludwa napisał(a):
Ja nic nie piszę i nie podskakuję. Ja cierpliwie czekam;) A potem bedę się cieszyła;) ....Bo chyba tym razem będę się cieszyła;) i nic tej radości nie zmąci:))))) Tak włąśnie będzie:)

I niech się stanie!:)
Szczęsliwości malutka:)

Posted

Ja nic nie piszę i nie podskakuję. Ja cierpliwie czekam;) A potem bedę się cieszyła;) ....Bo chyba tym razem będę się cieszyła;) i nic tej radości nie zmąci:))))) Tak włąśnie będzie:)

Posted

Ciotka, nie kuś, bo staram się opanować;) a ja rzadko jestem entuzjastyczna wobec domków;) A wobec tego jestem:) Ale zasadniczo staram się nie cieszyć za wcześnie;)

Posted

Ja się na skakanie napatrzę czasem tak, że mi się bałagan w oczach robi:) Mój dzieć ma taką huśtawkę ze sprężynką, wieszaną w futrynie drzwi i zeberkę gumową i jak zaczyna na tym brykać to mi się oczy plączą:)
Ja basen preferuję:) Czekam do wiosny aż dzieć w kińcu bez gluta będzie i będziemy się moczyć:)