ludwa Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 Ja juz wszystko wydalam ............ Ciotka, wstawiaj polskie litery, bo chwilę dumałam o czym nam tak barwnie opowiadasz:) Quote
Szarotka Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='ludwa']Ciotka, wstawiaj polskie litery, bo chwilę dumałam o czym nam tak barwnie opowiadasz:)[/QUOTE] Niestety nie posiadam :):) bo wydalilam:evilbat::evilbat::bigcool::bigcool: Quote
ludwa Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 I dzięki temu ożywiasz moją wyobraźnię od rana:)))) Quote
Szarotka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 A gdziez to ona wlazla?? dobrze, ze moja sunia nie ma takich pomyslow, bo stol by sie mogl zalamac :):) Quote
ludwa Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Tylko kochać tulić, całować, kochać, tulić, całować, kochać....;) Quote
caldien Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 nawet na zdjęciach widać, że to mała urwiska ;) przeurocza jest :) Quote
ludwa Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Rety! Lady Killer normalnie:) a to inne oblicza obu dam;)? Czyżby szły na podryw? Quote
ludwa Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 a do tego słodziutka:) MNIODZIO po prostu:) Quote
Ula83 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Gapcia jest prześliczna! oczu od niej nie mogę oderwać;) i te uszy a la nietoperek...istne cudeńko! :) Quote
Szarotka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Na f.b. wyczytalam,z e Gapcia ma dom ??? Quote
ludwa Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Gapcia wczoraj pojechała. Ja zawsze z opóźnionym zapłonem zaczynam się cieszyć po tygodniu;) Choć tutaj raczej jestem pozytywnie nastawiona:) Zamieszkała w Sulejówku. Ma panią, pana, praktycznie dorosłego syna i drugiego ok.10-letniego:) Ida pisała mi wczoraj, że cała rodzina po małą przyjechała:) Jedynie boję się, ze sztachety w ogrodzeniu są za szerokie ale pani jest w domu i nie chce małej puszczać samej, będą wychodzić na smyczy a wiosną, pani już wcześniej planowała się torochę osłonić i wpleść maty w ogrodzenie, więc będzie zabezpieczone:) Państwo mieli już psiaki. Poprzednio była amstafka:) odeszła z racji wieku. Pani bardzo się podobały te iskierki w oczach;), bo pani lubi energiczne psy:) Quote
Szarotka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 To dajcie znac jak cos juz bedzie wiadomo:):) Quote
Ula83 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 extra, z tego co piszesz to ten nowy domek Gapci jest naprawdę super! taki zaangażowany:) Quote
Edi100 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 ludwa napisał(a):Ja nic nie piszę i nie podskakuję. Ja cierpliwie czekam;) A potem bedę się cieszyła;) ....Bo chyba tym razem będę się cieszyła;) i nic tej radości nie zmąci:))))) Tak włąśnie będzie:) I niech się stanie!:) Szczęsliwości malutka:) Quote
ludwa Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Ja nic nie piszę i nie podskakuję. Ja cierpliwie czekam;) A potem bedę się cieszyła;) ....Bo chyba tym razem będę się cieszyła;) i nic tej radości nie zmąci:))))) Tak włąśnie będzie:) Quote
ludwa Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Ciotka, nie kuś, bo staram się opanować;) a ja rzadko jestem entuzjastyczna wobec domków;) A wobec tego jestem:) Ale zasadniczo staram się nie cieszyć za wcześnie;) Quote
Szarotka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Chcialam Cie namowic do skakania, jest bardzo zdrowe na sytem immunologiczny :):) Quote
ludwa Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Ja się na skakanie napatrzę czasem tak, że mi się bałagan w oczach robi:) Mój dzieć ma taką huśtawkę ze sprężynką, wieszaną w futrynie drzwi i zeberkę gumową i jak zaczyna na tym brykać to mi się oczy plączą:) Ja basen preferuję:) Czekam do wiosny aż dzieć w kińcu bez gluta będzie i będziemy się moczyć:) Quote
idusiek Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 e tam panikary- dobrze jest:) Cała rodzina zachwycona- nawet jak dół pierwszy w ogródku zrobiła- to była wielka radość :) Quote
Recommended Posts