Klaudus__ Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Historia Kubusia nie będzie dla Was zapewne jakąś nowością... Takich jak On jest cała masa... Kiedyś ukochany pies Pana... Byli nierozłączni, wszystko dzielili na dwa... Łóżko, posiłki, czas... Jakby wtedy Pan Kubusia wiedział,że pewnego dnia straci przytomność i już Jej nigdy nie odzyska... Pewnie zabezpieczyłby swojego przyjaciela... Jednak My... Ludzie nie myślimy o takich rzeczach... Uważamy,że kogo jak kogo, ale nas to nigdy nie spotka... Jednak Jego spotkało... Pan odszedł na zawsze... - przyjaciel został... Jednak w Jego niegdyś domu, już teraz nie ma miejsca dla "kundelka Kuby" - przecież to obowiązek... Mały Kubuś ma złamane serce... Miał tylko Jego... A teraz czuje,że Pan poszedł w inne miejsce... Kubuś ma 4 lata - jest jamnikowaty i bardzo przyjacielski... Niemal NATYCHMIAST musi znaleźć inny dom... Zdjęcia są fatalne, bo takowe mi przesłano - postaram się umówić z Panem i zrobić lepsze... Ale chciałam,żeby wątek już był... Chociaż taki właśnie roboczy... Kontakt: tel: 785 549 189 mail: zaadoptuj.zwierzaka@interia.pl [/FONT] Quote
magenka1 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 zapisuję czy już jest dodany do wątku jamników? Quote
diana79 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 biedactwo :-( porobię mu na razie ogłoszenia z takimi fotkami jakie są a potem się wymieni Quote
mikoada Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Biedne maleństwo w jednej chwili stracił wszystko :( Quote
Klaudus__ Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 [quote name='magenka1']zapisuję czy już jest dodany do wątku jamników? Nie - nie dodałam Go - zakładałam tylko na szybko roboczy wątek. Quote
diana79 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 ja tak na szybko go poogłaszałam alegratka olx.pl hiperogloszenia.pl cafeanimal.pl ojej.pl szerlok.pl morusek.pl kupiepsa.pl http://psy.euroanimal.eu/glowna.php?o=f&nr=20663 kupijsprzedaj.pl Quote
magenka1 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='Klaudus__']Nie - nie dodałam Go - zakładałam tylko na szybko roboczy wątek. To ja go zgłoszę , rano już nie mogłam bo byłam w pracy ps. już zgłosiłam http://www.dogomania.pl/threads/173573-Jamniki-i-jamnikowate-do-adopcji-z-ca%C5%82ej-Polski-!!!!!!!!!?p=16107810#post16107810 Quote
danka1234 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 chciałam powiekszyc zdjecia by wkleic go na 1 strone watku jamników ale wychodzi mi strasznie niewyrażna fotka a przydała by sie większa. Moze ktos umie powiekszyc by była wyrazna to wklejcie. Quote
yunona Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Ładny chłopczyk. Biedulek nawet nie wiesz co się dzieje. W jakiej miejscowości jest i czy jakieś DT by się znalazło na już? Quote
Isadora7 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Te zdjęcia nie nadają się do żadnej przeróbki. Czekamy na lepsze, Kubuś jest tutaj http://jamniki.eadopcje.org/psiak/91 jak będą dobre foty zmienię. Quote
pajda Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Przygarnęłabym biedaczka na DT, jeśli wiedziałabym, że zgodzi się z innym jamniczkiem- Napoleonem, który ma wkrótce do mnie przyjechać z Katowic. Czy wiadomo jaki on jest w stosunku do innych piesków? Quote
BUDRYSEK Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 pajda napisał(a):Przygarnęłabym biedaczka na DT, jeśli wiedziałabym, że zgodzi się z innym jamniczkiem- Napoleonem, który ma wkrótce do mnie przyjechać z Katowic. Czy wiadomo jaki on jest w stosunku do innych piesków? super by było :) wszystko sprawdzimy Quote
Isadora7 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 pajda napisał(a):Przygarnęłabym biedaczka na DT, jeśli wiedziałabym, że zgodzi się z innym jamniczkiem- Napoleonem, który ma wkrótce do mnie przyjechać z Katowic. Czy wiadomo jaki on jest w stosunku do innych piesków? to ja bym dołożyła jeszcze kocyki, ubranko i spanko. Quote
BUDRYSEK Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 tymczasowy własciciel Kubusia znalazł mu ds :) Quote
pajda Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Dużo szczęścia i drapania po brzuszku Kubusiu. Quote
diana79 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 BUDRYSEK napisał(a):tymczasowy własciciel Kubusia znalazł mu ds :) wspaniale :multi::multi::multi: Quote
Isadora7 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Oby wszystko było ok. Dzisiaj do domu pojechał też szorściak Ludwiczek. Osobiście go adoptowałam i mała relacja foto jest na SOS DLA JAMNIKÓW Quote
Klaudus__ Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Ja niestety byłam tydzień bez dogo, dziękuję Aga,że napisałaś i ogarnęłaś za mnie tak wiele spraw :) Tak właśnie jak Budrysek napisała - Pan znalazł chłopczykowi jakiś domek w okolicy Rybnika... Niestety nic więcej nie wiemy... Mam nadzieję,że to domek "NA ZAWSZE" i KOCHAJĄCY! I trzymam za to kciuki :kciuki: Quote
Recommended Posts