Drzagodha Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Imię: Happy Płeć: suczka Rasa: w typie labradora Miasto: Głogów Sterylizacja: nie Szczepienia: nie (jest w trakcie leczenia) Kontakt w sprawie adopcji: * drzagodha@wp.pl * 667 096 617 Głogowskie Stowarzyszenie Pomocy Zwierzętom „Amicus” pilnie poszukuje domu tymczasowego dla suczki Happy przebywającej w schronisku. Prawdopodobnie posłużyła ona jakiemuś pseudohodowcy jako źródło zarobku, a kiedy się „zużyła” została wyrzucona na ulicę. Happy jest osłabiona po wielu ciążach, które przeszła, jej organizm nie poradził sobie z chorobą. Kiedy do nas trafiła większość jej ciała nie była już pokryta sierścią, naga skóra była w strasznym stanie. Weterynarz zdiagnozował u niej grzybicę, nużeńca oraz atopowe zapalenie skóry. Niestety, mimo podawanych leków nie ma znaczącej poprawy. Pomóc Happy mogą kąpiele lecznicze. Jest zimno, w związku z tym wykonywanie ich w schronisku jest niemożliwe. Happy potrzebuje ciepłego i troskliwego domu, w którym będzie mogła dojść w końcu do siebie. Wątek Happy na labradory.info: http://labradory.info/viewtopic.php?t=15979 Quote
Drzagodha Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 Proszę, pomóżcie rozsyłać wątek... Quote
Avilia Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Bidula... Kto pomoże dziewczynce?Pilny DT! Quote
Fundacja Medor Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 http://www.labradoriczlowiek.pl/ Quote
Drzagodha Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 Zajmują się psami ze schronisk? Bo szczerze mówiąc pierwsze słyszę o tym labradoriczlowiek Quote
Fundacja Medor Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 http://labradory.info/viewtopic.php?t=15796 tu ja dajcie Quote
Drzagodha Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 A na labradory.info Happy ma już swój wątek, link jest pod zdjęciami ;) Quote
Drzagodha Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 Nie wie, jak macie tam kogoś znajomego to proszę poinformujcie, mi z Elvisem kiepsko wyszło niestety... Nie wiem, może mieli jakiś bardzo pracowity okres wtedy. Quote
Rinuś Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 [quote name='Drzagodha']Dzięki Rinuś :loveu: Nie ma za co, ja sie popłakalam jak zobaczyłam te foty...rycze bo jestem bezsilna :-( Quote
PATRYK I PAOLKA Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Ta psinka jest liczna a tegokto ja wyrzycił niech pokrz do konca zycia !!!!!!! Quote
panbazyl Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 o rajuśku! Biedactwo! Podrzuce ją. A tak poza tym jest ładna tylko bardzo chora. Quote
Iljova Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Niestety niektórzy "ludzie" nigdy się nie naucza szacunku dla życia zwierząt. A za ich głupotę, bestialstwo płacą te wspaniałe cudowne stworzenia, obdarzające nas tak bezgraniczną miłością i wiernością. :-( To bardzo smutna i okrutna prawda. Biedna psinka :-( tak bardzo potrzebuje pomocy, a ja nie mogę pomóc. Jedyne co mogę to zaglądać na wątek, a to tak niewiele :-( Quote
giselle4 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 panbazyl napisał(a):o rajuśku! Biedactwo! Podrzuce ją. A tak poza tym jest ładna tylko bardzo chora. tak,ona jest chora nasza Laba byla alergiczka i wygladala duzo gorzej Ryniu123 pomagal przy adopcji to pewnie pamieta... ciotki na cito badania krwi ...na cito Quote
mikoada Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Ja również jestem u Happy, biedna psinka :( Quote
rotek_ Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 koszmar, Drzagodha, masz na myśli te kąpiele które stosował rwpb ze swoim Atosem??? z tego co wiem nie są one drogie Quote
giselle4 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Drzagodha napisał(a):Proszę, pomóżcie rozsyłać wątek... napisz do Rynio123 to anioł nie chlopak...pomoze Quote
fiorsteinbock Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 OMG...kolejna labusia w takim stanie :( Quote
fiorsteinbock Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 :angryy::angryy::angryy: szlag mnie trafia patrzac na zdjecia. Cycuszki do ziemi, ile razy rodzila?! ile jej dzieci poszlo w swiat z targowisk?! :angryy::angryy: Drzagodha, bannerek na szybko: Quote
panbazyl Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 co u tej chorej pięknotki dziś słychać? biedactwo naprodukowała dzieci, a teraz na śmietnik z nią. Quote
Recommended Posts