Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Siedzi tak jak siedział, ale ja jeszcze ciągle liczę, że coś się ruszy. Dzis tylko przez kraty popatrzyłam na niego. Jutro zrobię rozpoznanie - ale nie wyjme go do fot, może coś mi się przez kraty uda zrobić w świetle słonecznym, bo to boks zadymiarzy jest, nie chcę go narażać.

Posted

Tego Kajtka , co jest na zdjęciach z Cygankiem to prawie za ... li chłopcy - Iwa go uratowała i przeniosła do boksu z suczkami, bo był nieustająco gwałcony i gryziony - taki to jest boks :(. Dlatego boje się ruszyć Cyganka, żeby i jemu koledzy kuku nie zrobili - póki siedzi w kąciku jest bezpieczny.

Posted

Oj szkoda, taką miałam nadzieję... A nie dałoby się też Cyganka przenieść do innego boksu?
A tak w ogóle to może by warto myśleć już o jakimś hoteliku?...

Posted

Basiu, a będziesz w schronisku w sb/nd? Nie będę mogła pojechać wcześniej niż w weekend. Spróbujemy mu zrobić zdjęcia bez ruszania go z boksu. Biedne maluchy :(

Posted

Oj na weekend nie będę, ale diuna powinna być. Boks 34 - tam jest czarny Cyganek i czarny Ząbek - Ząbka poznasz po ząbku - to jest zadziora i zadymiarz, Cyganek to ten drugi - bez kła efektownie wystającego.

Posted

Byłam dzisiaj u Cyganka, wystawił mordkę tylko na chwilkę. Nie zdążyłam nawet ustawić ostrości :/ Wszystkie z boksu siedzą schowane, tylko Ząbek na widoku. Jest jeszcze jeden czarny, taki misiu kudłatek. Koczowałam tam trochę ale nic. Może w przyszłym tygodniu uda się wejść do boksu?
Basiu, dałabyś radę wybrać się do schroniska w weekend? Pracuję w takich godzinach, że nie zdążę do schronu przed 16.30.

• 2 weeks later...
Posted

Uwaga wrocławscy dogomaniacy!! Mamy MEGA dług do spłaty!
Byłam z bros w klinice. Musimy wspólnie WSZYSCY zebrać ponad 5 000zł (nie licząc odsetek). Pierwszą ratę ok 2 000 mamy zapłacić zaraz po Wielkanocy! Kolejne co miesiąc - dwa!!!!
To nie jest prywatny dług Ulvhedinn, ale dług wspólny-powstały przez lata leczenia wrocławskich bied!!!
http://www.dogomania.pl/threads/202503-ulvhedinn-nie-odmawia-DT-ani-pomocy-leczy-karmi.Za-leczenia-ur%C3%B3s%C5%82-mega-d%C5%82ug-(?

Posted

A może by tak Ząbka wypromować, i niech fruwa do domu? Bo ostatecznie nie jedyny Cyganek tam cierpi. Mogę zamówić mu ogłoszenia, jezeli ktoś zrobi zdjęcia i przygotuje tekst.

Posted

olivetshka napisał(a):
A ten Ząbek to jakiś taki "wyadoptowywalny"? W sensie wyglądu, charakteru... Do psów mniej więcej wiadomo, a do ludzi?

Z tego co słyszałam to raczej nie. :( Agresywny chyba.... Może Basia1244 coś napisze, ona więcej wie.