olivetshka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Bardzo przepraszam za offa, ale [B]BARDZO BARDZO PILNIE POTRZEBUJEMY DT DLA SZCZENIAKÓW Z INTERWENCJI [/B]TOZu pod Żmigrodem. [B]Kobieta mordowała tam psy i koty od 30 lat[/B] :( Psy sa bezpieczne, ale ranne, na dziś potrzeba DT dla maluszków chociaż. NIe mamy nic :( Czy ktoś mógłby przygarnąć na DT choć jednego? One są już poogłaszane, być może wkrótce znajdą swoje domy, ale dziś nie mamy nic :( Na wątku są zdjęcia i film z interwecji sobotniej. [url]http://www.dogomania.pl/threads/200880-%C5%BBmigr%C3%B3d-Stara-nadal-g%C5%82odzi-i-Morduj******!OCALONE-ALE-RANNE-POM%C3%93%C5%BBCIE.-DT-dla-klusek[/url] Quote
Zosia123 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Cyganek ma ogłoszenia: Cyganek : adopcje.org adopcjapsa cafeanimal doadopcji morusek mammisia psiamania psy.pl 9. psy.elk ojej owi olx szerlok kokosy cwirek,wroclaw neeon top-ogloszenia pajeczyna pineska petworld kupiepsa.pl kupiepsa.cm.pl e-zwierzak eOferty najpewniej 26. tusprzedaj 27.rozglos Kora obiecała zrobić jeszcze kilka jeśli będą nowe fotki. Czy byłaby szansa na nowe fotki Cyganka? Quote
Basia1244 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Nie ma szans. Aktywowałam wszystkie ogłoszenia, bardzo dziękuję. Quote
Zosia123 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='Basia1244']Nie ma szans. Aktywowałam wszystkie ogłoszenia, bardzo dziękuję.[/QUOTE] No nic, to na razie trzymamy kciuki. Basiu, nie wiedziałam, że ogłoszenia trzeba dopiero aktywować... Quote
ciemnaczekolada Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Obyś znalazł swój dom na stałe - a nie taki "cyganowaty" ;) Fajny psiak, tylko chętnych brak, tak ? Quote
Zosia123 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 ciemnaczekolada napisał(a):Obyś znalazł swój dom na stałe - a nie taki "cyganowaty" ;) Fajny psiak, tylko chętnych brak, tak ? Oddany, bo zjadał jajka... to jedyny powód... Quote
ciemnaczekolada Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Niestety na wsi to teraz jakby "nowa moda". Co chwila słyszę jak to kury są ważniejsze niż pies ... A i one, tak jak i on, powinny mieć takie same prawa. Quote
olivetshka Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Podniosę slicznotę - pomyslę nad ogłoszeniami. Quote
Basia1244 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Olivethko! Tu już Zosia 123 zajęła się ogłoszeniami i Cyganek ma fulll :) Ale ja będę pamiętać, że chcesz pomóc:) i na pewno wykorzystam ! Quote
olivetshka Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Basia1244 napisał(a):Olivethko! Tu już Zosia 123 zajęła się ogłoszeniami i Cyganek ma fulll :) Ale ja będę pamiętać, że chcesz pomóc:) i na pewno wykorzystam ! Tak Basiu, widziałam pakiecik :) Ale myslałam o rozszerzeniu nieco zasięgu i wypromowaniu Cyganka poza granicami naszego województwa - tak dodatkowo :) Przed oczami wciąż stoi mi to biedne, wystraszone ciałko skulone :( Quote
Zosia123 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Masz rację olivetshko. Miałam zamiar dokupić mu jeszcze ogłoszenia, ale jeżeli sama możesz dorobić trochę ogłoszeń, to będzie super!! Quote
olivetshka Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Zosia123 napisał(a):Masz rację olivetshko. Miałam zamiar dokupić mu jeszcze ogłoszenia, ale jeżeli sama możesz dorobić trochę ogłoszeń, to będzie super!! Dorobie, tylko to może potrwać kilka dni, bo mam jeszcze kilka szczeniaków do "wypromowania" :) Ale będe pamiętać - jak dacie radę jakąś choć jedną lepszą fotkę zrobic, to będzie ok. Quote
Basia1244 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Absolutnie bez zmian, a ponieważ mam nieczynną nogę, to najbliższe 4 tygodnie jestem uziemiona i pozaschroniskowa. Quote
Zosia123 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Biedaczek. Przydałyby się kurcze nowe zdjęcia i nowe ogłoszenia, bo z tymi to nikt go nie weźmie. Ja niestety też nie mam szans wyrwać się do schronu. Quote
Basia1244 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Zosiu! Jest zakaz wyciągania psów do zdjęć, bo przybywa lawinowo zwierząt, a każde wyjście psa z boksu ogólnego i jego powrót to proszenie się o pogryzienie. W ciągu ostatniego weekendu przybyło kilkanaście psów, łącznie w schronisku jest 400 psów, najgorzej jest na samcach, jest tam zagęszczenie, nie ma wolnych izolatek i wolnych jedynek - nie ma nawet możliwości robić zdjęć - trzeba korzystać z tego , co mamy, teraz robimy fotki wyłącznie przez kraty i koniec pieśni. Nie zaryzykuje nikt zdrowia psiaka dla zdjęć i nikt nam na to nie pozwoli. Jest bardzo trudna sytuacja w schronie. Są na gwałt potrzebne dt i ds - oczywiście bdt! Dziś się dosłownie załamałam sytuacją. Iwona też pyta o Cyganka, ale nikt go nie chce. Może bdt byłoby dla niego szansą, ale skąd je wziąć? Quote
Zosia123 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 To ja mu dokupię jeszcze parę ogłoszeń u Ziutki, bo ona ma dość tanio. Quote
Basia1244 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Zosiu! dziękuję! Ja na poważnie myślę o szukaniu bdt dla Cyganka , bo on w tym schronie jest niewidoczny. Quote
xmartix Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 szkoda że nie ma lepszych zdjec. ja wiem że marudze ale wiadomo że tak by było łatwiej... Quote
Recommended Posts