gogunia Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Ewa&kumpel napisał(a):Kochani. A jak Wam humorek dopisuje po Świętach? dziękujemy, dobrze:loveu: Quote
gogunia Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Kilka fotek Czadzika w chusteczce:multi: :p: :bluepaw: ;) Ze Żmiłką w tle;) Quote
Basia_Sz Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Łoo, jakie super fotki :loveu: Przystojniak z tego Czadzika jak nie wiem, co :multi: A jak się do zdjęć ustawia :evil_lol: raz głowa w lewo, raz w prawo, kokietuje nas :evil_lol: Quote
Dobcia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Cześć Goguniu:lol: Śliczne fotki:loveu: A jakie minki robi:evil_lol: Jakby sie wstydził, skromniutki grzyweczek:loveu: Quote
Anza&Hacker Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Słodki jest! :loveu: ...a Żmiłka jak zawsze swoje! :megagrin: Quote
gogunia Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Basia_Sz napisał(a):Łoo, jakie super fotki :loveu: Przystojniak z tego Czadzika jak nie wiem, co :multi: A jak się do zdjęć ustawia :evil_lol: raz głowa w lewo, raz w prawo, kokietuje nas :evil_lol: :evil_lol: Dziękujemy Basiu Dobcia napisał(a):Cześć Goguniu:lol: Śliczne fotki:loveu: A jakie minki robi:evil_lol: Jakby sie wstydził, skromniutki grzyweczek:loveu: Dzięki Dobciu :lol::loveu: Anza&Hacker napisał(a):Słodki jest! :loveu: ...a Żmiłka jak zawsze swoje! :megagrin: Dziękujemy Anza :evil_lol: :evil_lol: :loveu: Quote
Madzia_19 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='gogunia'] Witaj Gosiu :p Śliczny Czadzik :loveu: :loveu: :loveu: Jeśli mogę spytać, skąd się wzięło jego imię? Przypuszczam, że od przymiotnika "czadowy" :p Quote
bonita Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Ale Czadzik oczka do fotków zamyka :grin: Witanko Goguniu :loveu: Śliczne fotencje, do twarzy mu z chusteczką :D Quote
marzenna79 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Małgosiu, wspaniałe fotki Czadzika !!!!!!! :multi::multi::loveu::loveu: Apaszka rewelacyjna...:loveu::loveu::loveu: Jak mu ładnie.:loveu: :loveu: Pozdrawiamy i miziamy cudnego Czadzika...:multi::multi: DOBRANOC !!!!!!! :multi: Słodkich snów !!!!!!! :loveu::loveu: Quote
Bewarka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Tą chustką powinien sobie raczej zasłonić....coś zupełnie innego :roflt::roflt::roflt: Quote
marzenna79 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Małgosiu, Justynka ma trochę racji...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) Czadzik jest taki golasiński, że ho,ho.......:cool3: :roll: Na tej fotce wspaniale widać.......:eviltong: Pozdrawiam serdecznie Czadzikową ekipę !!!!!!! :multi::loveu: Quote
gogunia Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='Madzia_19']Witaj Gosiu Śliczny Czadzik :loveu: Jeśli mogę spytać, skąd się wzięło jego imię? Przypuszczam, że od przymiotnika "czadowy" :p Dziękujemy Madziu:multi:, imie wzięło się od tego ze Czadzik najpierw miał na imię Czadowy Cadyk, ale my mu zmieniliśmy na Czadzik;)I teraz do niego pasuje :D:evil_lol: :oops: [quote name='bonita']Ale Czadzik oczka do fotków zamyka :grin: Witanko Goguniu :loveu: Śliczne fotencje, do twarzy mu z chusteczką Dziękujmy bonito:loveu: [quote name='marzenna79'] Małgosiu, wspaniałe fotki Czadzika !!!!!!! Apaszka rewelacyjna...:loveu: Jak mu ładnie. Pozdrawiamy i miziamy cudnego Czadzika...:multi: DOBRANOC !!!!!!! Słodkich snów !!!!!!! Bardzo dziękujemy :multi: :p [quote name='justys95'] Tą chustką powinien sobie raczej zasłonić....coś zupełnie innego :roflt: :roflt::p [quote name='marzenna79'] Małgosiu, Justynka ma trochę racji...:evil_lol: Czadzik jest taki golasiński, że ho,ho.......:cool3: Na tej fotce wspaniale widać.......:eviltong: Pozdrawiam serdecznie Czadzikową ekipę !!!!!!! :multi: :evil_lol: Dziękujemy za koniki marzenno, i się cieszymy że Czadzik się podoba:p Quote
Paulina_mickey Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='marzenna79'] Małgosiu, Justynka ma trochę racji...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) Czadzik jest taki golasiński, że ho,ho.......:cool3: :roll: Na tej fotce wspaniale widać.......:eviltong: Pozdrawiam serdecznie Czadzikową ekipę !!!!!!! :multi::loveu: oooo koniki:loveu: widze nastepnego psiaka w apażce:diabloti: Quote
Juszes Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 fajne zdjięcia :) Dawno nei bylo mnie w twojej galerii :) Quote
Carolcia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 hej Goguniu!!!!! Co tam u Ciebie???? :) Czadzik slicznie wyglada w tej chustce- w zoltym mu do pyszczka:loveu: :loveu: :loveu: Quote
gogunia Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='Paulina_mickey'] oooo koniki:loveu: widze nastepnego psiaka w apażce:diabloti: Cześć Paulina:loveu: [quote name='Juszes']fajne zdjięcia :) Dawno nei bylo mnie w twojej galerii :) Cześć Juszes :multi: [quote name='Carolcia']hej Goguniu!!!!! Co tam u Ciebie???? :) Czadzik slicznie wyglada w tej chustce- w zoltym mu do pyszczka:loveu: :loveu: :loveu: Dziękujemy Carolciu, dobrze;) ;) [quote name='Pianka']Ale ślicznie wygląda w tej chuście:loveu: Dzięki :p Quote
eria Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 cześć Goguniu! śliczne foteczkie w chustce!!! :loveu: :loveu: Quote
bonita Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Witamy z samego ranka i życzymy udanej niedzieli :loveu: Quote
Carolcia Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 witamy :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Co tu tak cichutko?????Gdzie Gogunia???? Quote
gogunia Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='eria']cześć Goguniu! śliczne foteczkie w chustce!!! :loveu: :loveu: Dziękujemy:loveu: ;) [quote name='bonita']Witamy z samego ranka i życzymy udanej niedzieli :loveu: Dzięki bonita ;) [quote name='Carolcia']witamy :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Co tu tak cichutko?????Gdzie Gogunia???? Cześć Carolciu :multi: już jestem :) Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='gogunia']już jestem :) Super Goguniu :multi: . Ta fotka Najlepsza :thumbs:. Quote
marzenna79 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Kiedy zobaczymy znowu śliczne koniki Małgoniu kochana ??????? Cudny Czadzikowy tył.:loveu::loveu: Apaszeczka...:loveu: Plecki Czadzika.:loveu::loveu: Małgosiu pozdrawiamy i na foteczki nowe czekamy. Quote
gogunia Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Dziękujemy wszystkim ;) :loveu: Nowe fotki z Udorza (byłam w terenie:multi:) A teraz w lesie ;) C.D.N Quote
Recommended Posts