Bewarka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Mmmmm...ale słodkie są...:loveu: piękne psiaczki....:p Quote
gogunia Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='justys95'] Mmmmm...ale słodkie są...:loveu: piękne psiaczki....:p Dzięki Justys:loveu: [quote name='BBeta']Ale z nich zgrany duet :loveu::loveu: Dziękuję BBeta;) Quote
gogunia Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='Pianka'] jaki biedny:evil_lol: :evil_lol: :oops: :evil_lol: Quote
gogunia Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Matinka napisał(a):Ale fajne zdj. ;-) Dziękujemy Matinko :multi: :multi: :multi: Quote
gogunia Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Trochę zdjęć z Udorza:multi: najpierw źrebaczek: Quote
marzenna79 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Cudny widok...Żmiłka i Czadzik razem. Śliczne dwa śpiochy kochane.......:loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam serdecznie Małgosiu.:multi::multi: Sesja zdjęciowa z konikami cudna...:loveu::loveu: Pozdrawiam Was ciepło !!!!!!! :multi::multi::loveu::loveu: Quote
gogunia Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='marzenna79'] Cudny widok...Żmiłka i Czadzik razem. Śliczne dwa śpiochy kochane.......:loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam serdecznie Małgosiu.:multi::multi: Sesja zdjęciowa z konikami cudna...:loveu::loveu: Pozdrawiam Was ciepło !!!!!!! :multi::multi::loveu::loveu: Dziękuję marzenno :multi: ;) :oops:, też pozdrawiam:loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Matinka']To fotki koni sa super :-) Dzięki ;) Quote
Dobcia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='gogunia'] Bardzio ładne zdjęcie;) Ślicznie sie razem prezentujecie:loveu: Quote
gogunia Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Dobcia napisał(a):Bardzio ładne zdjęcie;) Ślicznie sie razem prezentujecie:loveu: Dzięki Dobciu :lol: Quote
Bewarka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Ojejciu...:loveu: piękna parka...:D świetnie jezdzisz...:) ja wczoraj mówiłam tatkowi, że trzeba się wybrać...;) bo od dawna...dzieciństwa (??? :hmmmm:) nie dosiadał konika...:lol: jak był młody......:roll: Quote
gogunia Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='justys95'] Ojejciu...:loveu: piękna parka...:D świetnie jezdzisz...:) ja wczoraj mówiłam tatkowi, że trzeba się wybrać...;) bo od dawna...dzieciństwa (??? :hmmmm:) nie dosiadał konika...:lol: jak był młody......:roll: Dzięki :oops:, Fajnie że może pojedziesz na konie;) :lol: Quote
Bewarka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 gogunia napisał(a):Dzięki :oops:, Fajnie że może pojedziesz na konie;) :lol: ja się z tego ciesze najbardziej...:D Quote
WinterGirl Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 słodkie maleństwo :loveu: Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Quote
gogunia Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='bGirl'] słodkie maleństwo :loveu: Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Dziękujemy :p Quote
eria Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 cześć Goguniu! śliczne nowe fotki, zwłaszcza źrebaczek :loveu: :loveu: :loveu: Quote
gogunia Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Eria dziękuję, fajnie że się źrebaczek podoba:loveu: Pianka :loveu: ;) Dzieki że koniki się podobają P.s.Fajnie że się cieszysz justys :D:D:D Quote
Bewarka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 A co ja tam widze w prawym górnym rogu? Medal jakiś? :) a Czadzik oczywiście super! Quote
gogunia Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='Pianka'] ŚLiczny:loveu: Dzięki ;) [quote name='justys95'] A co ja tam widze w prawym górnym rogu? Medal jakiś? :) a Czadzik oczywiście super! Tak, to na górze to chyba medal Żmiłki ;) Fajnie że się Czadzik podoba:lol: Quote
Dobcia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Hey Goguniu:lol: Bardzo ładnie Czadzikowi na takim kolorowym tle:loveu: Quote
Recommended Posts