gogunia Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 justys95 napisał(a): Znana nam dobrze Czadzikowa poza...:p śliczny...:) Dzięki justys;) Quote
marzenna79 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 gogunia napisał(a): A oto nowe fotki Czadzika: Cudnie wygimnastykowany Czadzik.:loveu::loveu: Witaj Małgosiu, Czadowy Czadzik jest taki słodki.:loveu::loveu: Śliczna panienka z niego. :cool3::cool3: Pozdrawiam. Piękne są wszystkie fotki, jak zwykle.:loveu: Quote
gogunia Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 marzenna79 napisał(a):Cudnie wygimnastykowany Czadzik.:loveu::loveu: Witaj Małgosiu, Czadowy Czadzik jest taki słodki.:loveu::loveu: Śliczna panienka z niego. :cool3::cool3: Pozdrawiam. Piękne są wszystkie fotki, jak zwykle.:loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:, Dzięki Marzenno, pozdrawiam:loveu: ;) Quote
Paulina_mickey Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Witam:D nie było mnie chwile a tu takie zaległości zdjęciowe:roll: ale już nadrobiłam:evil_lol: pozdrawiam:buzi: i Dobranoc:D Quote
eria Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 dawno mnie tu nie było ;) ale śmieszna sznupka Czadzika tu wyszła!!!!! ostatnio mi się grzywacze podobają :loveu: :loveu: Quote
gogunia Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 [quote name='BBeta']Cudny :loveu::loveu: Dziękuję BBeta :) [quote name='Paulina_mickey']Witam:D nie było mnie chwile a tu takie zaległości zdjęciowe:roll: ale już nadrobiłam:evil_lol: pozdrawiam:buzi: i Dobranoc:D Cześć :multi: [quote name='eria']dawno mnie tu nie było ;) ale śmieszna sznupka Czadzika tu wyszła!!!!! ostatnio mi się grzywacze podobają :loveu: :loveu: Witaj eria:multi: , Fajnie że spodobaly Ci się grzywacze:lol: Quote
Bewarka Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Ale fot...Czadzik oczywiście model doskonały...;) wyszedł super...:) fajne macie psiaki...:D uwielbiam haszczaki...:loveu: Quote
gogunia Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 justys95 napisał(a):Ale fot...Czadzik oczywiście model doskonały...;) wyszedł super...:) fajne macie psiaki...:D uwielbiam haszczaki...:loveu: Dzięki Justys;) , fajnie ze Ci się psiaki podobają :p Pianka napisał(a):A ja się zakochałam w Snieżce:loveu: :oops: Quote
Dobcia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='gogunia'] Cześć goguniu;) Ślicznie tu Czadzik wyszedł-pan i władca ogrodu:loveu: Quote
gogunia Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='Dobcia']Cześć goguniu;) Ślicznie tu Czadzik wyszedł-pan i władca ogrodu:loveu: Hi, hi:evil_lol: , Dziękujemy Dobciu :) Przedwczoraj kąpaliśmy Czadzika, Oto kilka jego fotek już po umyciu:loveu: :multi: W ręczniku: Czesanie :evil_lol:: smarownie kremem;): Quote
marzenna79 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='gogunia'] Witaj Małgosiu kochana !!! :multi::loveu: Cześć Czadziku czadowy !!!!!!! :loveu:;) Piękny, wykąpany Czadzik...:loveu::loveu::loveu: [SIZE=4]Jak zwykle Małgosiu śliczne wszystkie foteczki.:loveu::loveu: Pozdrawiam Was i życzę miłego popołudnia.:loveu::loveu: Quote
Madzik93 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Tutaj Piotr Rubik układa fryzure:evil_lol: Quote
Bewarka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Pan Piotr przed koncertem czyli: "Rubik od kuchni!" (a raczej łazienki) :evil_lol: chyba niezbyt zadowolony...:diabloti: Quote
gogunia Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='marzenna79']Witaj Małgosiu kochana !!! :multi::loveu: Cześć Czadziku czadowy !!!!!!! :loveu:;) Piękny, wykąpany Czadzik...:loveu::loveu::loveu: [SIZE=4]Jak zwykle Małgosiu śliczne wszystkie foteczki.:loveu::loveu: [SIZE=5]Pozdrawiam Was i życzę miłego popołudnia.:loveu::loveu: Dziękujemy marzenno:oops:, pozdrawiamy;) [quote name='Madzik13'] Tutaj Piotr Rubik układa fryzure:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dziękuję Ci Madzik za odwiedzinki:multi: [quote name='justys95']Pan Piotr przed koncertem czyli: "Rubik od kuchni!" (a raczej łazienki) :evil_lol: chyba niezbyt zadowolony...:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Samturia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 to grzywki sie smaruje kremem? jakimś specjalnym? jeju Śnieżka jest booooska :) Quote
gogunia Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Samturia napisał(a):to grzywki sie smaruje kremem? jakimś specjalnym? jeju Śnieżka jest booooska :) Dzieki:), tak smaruje jego takim kremikiem, żeby nie miał suchej skóry;) Quote
WinterGirl Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 dobry wieczór ale Czadzik ma mały salon piękności... mizianko wysyłamy zaproszenie na nową porcję fotek... Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1] Quote
gogunia Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Teraz Żmiłka z Czadzikiem, bo dawno jej nie wklejałam ;) i sam Czadzik: Quote
Dobcia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='gogunia'] Ale się dopasowali:loveu:Słodkie śpioszki:loveu: Quote
gogunia Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='bGirl']dobry wieczór ale Czadzik ma mały salon piękności... mizianko wysyłamy zaproszenie na nową porcję fotek... Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1] Dziękujemy bGirl, już wkleiłam nowe zdjęcia :p [quote name='Dobcia']Ale się dopasowali:loveu:Słodkie śpioszki:loveu: Dzięki Dobciu ;) :lol: Quote
BBeta Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='gogunia'] Ale z nich zgrany duet :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts