Samturia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 kurcze ale mnie tu dawno nie było... :) wybaczysz mi prawda? super wycieczke mieliście :) Quote
nomu Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Całkiem tam ładnie, Tyniec powiadasz, musze się tam kiedyś też wybrać :cool3: Czadzik mały wędrownik :loveu: Quote
marzenna79 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Witaj Małgosiu wiosennie ! [SIZE=4]Dzisiaj wiosna nadeszła !!! :multi::multi::loveu::loveu: Pozdrowienia bardzo wiosenne dla Ciebie i czadowego Czadzika.:loveu::loveu: Quote
gogunia Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 [quote name='Samturia']kurcze ale mnie tu dawno nie było... :) wybaczysz mi prawda? super wycieczke mieliście :) wybacze...;) :evil_lol: [quote name='nomu']Całkiem tam ładnie, Tyniec powiadasz, musze się tam kiedyś też wybrać :cool3: Czadzik mały wędrownik :loveu: To jak się wybierzesz, może wkleisz do swojej Galerii jakieś fotki z Gryfem;) :loveu: [quote name='marzenna79'] Witaj Małgosiu wiosennie ! [SIZE=4]Dzisiaj wiosna nadeszła !!! :multi::multi::loveu::loveu: [SIZE=7]Pozdrowienia bardzo wiosenne dla Ciebie i czadowego Czadzika.:loveu::loveu: Dziękujemy marzenno za życzenia wiosenne :loveu: :loveu: :loveu: :multi: [quote name='Elizusiek']to zdjęcie jest świetne :loveu: dzięki ;) Quote
Paulina_mickey Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Witam Cie kochana:buzi: Ale piękne widoczki tutaj masz...cudo:loveu: Quote
gogunia Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Paulina_mickey napisał(a):Witam Cie kochana:buzi: Ale piękne widoczki tutaj masz...cudo:loveu: Dzięki :oops: Quote
WinterGirl Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 widoki bajka... czochrańce [SIZE=2]Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1] Quote
marzenna79 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Hejka Małgosiu,:multi::loveu: jaką Czadzik ma super grzywę? Jak pióropusz.:cool3::cool3::cool3: On jest świetny. A tak przy okazji [SIZE=5]dziękuję Małgorzatko kochana za przeróbeczki. :loveu::loveu::loveu: Gratuluję.Zdolna jesteś.[SIZE=4]Sprawiłaś mi dzisiaj ogromną niespodziankę i przyjemność.:laola::cunao::bigcool::iloveyou:[SIZE=5][SIZE=4]:sweetCyb:[SIZE=5][SIZE=4]:sweetCyb:[SIZE=5][SIZE=4]:sweetCyb: [SIZE=5][SIZE=4] Pozdrawiam i ślę całuski dla WAS kochani.:buzi::buzi: Quote
gogunia Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 [quote name='bGirl']widoki bajka... czochrańce [SIZE=2]Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1] Dzięki;) , wyczochram od Ciebie psiaki;) [quote name='marzenna79'] Hejka Małgosiu,:multi::loveu: jaką Czadzik ma super grzywę? Jak pióropusz.:cool3::cool3::cool3: On jest świetny. A tak przy okazji [SIZE=5]dziękuję Małgorzatko kochana za przeróbeczki. :loveu::loveu::loveu: Gratuluję.Zdolna jesteś.[SIZE=4]Sprawiłaś mi dzisiaj ogromną niespodziankę i przyjemność.:laola::cunao::bigcool::iloveyou:[SIZE=5][SIZE=4]:sweetCyb:[SIZE=5][SIZE=4]:sweetCyb:[SIZE=5][SIZE=4]:sweetCyb: [SIZE=5][SIZE=4]Pozdrawiam i ślę całuski dla WAS kochani.:buzi::buzi: nie ma za co:oops: , też pozdrawiam:buzi: Quote
basia bonnie Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Hej! :buzi: :wink: Czadzik to ma końską grzywę :evil_lol::buzi: :wink::evil_lol::multi: Quote
gogunia Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 ß@$!@ napisał(a):Hej! :buzi: :wink: Czadzik to ma końską grzywę :evil_lol::buzi: :wink::evil_lol::multi: :evil_lol: :evil_lol: dzięki ß@$!U;) Pianka napisał(a):Śliczny twój Czadzik:loveu: Dziękujemy Pianko za odwiedziny :p haska_12 napisał(a):Ale fajne widoki :loveu: Dzięki Haska :lol: Quote
tamiczek Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 [quote name='gogunia']A :eviltong: Super fryzurkę mu wietrzyk zrobił :loveu: Quote
goldenka245 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Hej:multi: Ale śliczne zdjęcia:loveu::loveu::loveu: Quote
Patikujek Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Ale fajna galeryjka:loveu: I Czadowy piesio:loveu : Od kąd moja ciocia ma grzywacza(ale owłosionego i nierasowego) to polubiłam tę rasę fajowe są:loveu: Quote
gogunia Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 [quote name='tamiczek'] Super fryzurkę mu wietrzyk zrobił :loveu: hi, hi dziękujęmy za odwiedziny Tamiczku:loveu: [quote name='goldenka245']Hej:multi: Ale śliczne zdjęcia:loveu::loveu::loveu: Dzięki Goldenka;) [quote name='Patikujek_Zabrze']Ale fajna galeryjka:loveu: I Czadowy piesio:loveu : Od kąd moja ciocia ma grzywacza(ale owłosionego i nierasowego) to polubiłam tę rasę fajowe są:loveu: Dziekujemy za odwiedziny w naszej Galerii Patikujku:p , fajnie że lubisz grzywacze;) :multi: Quote
marzenna79 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Dzień doberek mamusiu Czadzikowa.:multi::loveu: Czadowy Czadzik ma śliczny profil i piękną fryzurkę. Jak sobie dumnie siedzi.:loveu: :cool1: CUDNY.:loveu: Pozdrawiamy i miziamy.:loveu::loveu: Quote
gogunia Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Pianka napisał(a):A ja czekam na nowe zdjęcia:cool3: Narazie nie mam zdjęć :-(. marzenna79 napisał(a): Dzień doberek mamusiu Czadzikowa.:multi::loveu: Czadowy Czadzik ma śliczny profil i piękną fryzurkę. Jak sobie dumnie siedzi.:loveu: :cool1: CUDNY.:loveu: Pozdrawiamy i miziamy.:loveu::loveu: Witaj marzenno dziękujemy, też was pozdrawiamy !!!:calus: Quote
limoncia Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Czadzik jest piekny:loveu: :loveu: :loveu: Quote
cuciola Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 dziekujemy za odwiedzinki w naszej galerii! milego dnia :) Quote
gogunia Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 cuciola napisał(a):dziekujemy za odwiedzinki w naszej galerii! milego dnia :) Dziękujemy cuciolo za odwiedzinki :) i pozdrawiamy ;) A oto nowe fotki Czadzika: Quote
Bewarka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Znana nam dobrze Czadzikowa poza...:p śliczny...:) Quote
Recommended Posts