Bewarka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 To jest taka mała wioska? :) ja byłam pare razy w Podleśnej Woli i raz w Zarogowie :D bardzo fajnie ;) Quote
Rinuś Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 ta przerobka mnie rozwalila normalnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Ty taka drobniutka jestes:eviltong::eviltong:ja myslalam ze Ty starsza:eviltong::eviltong: ale konik sliczny:loveu:ja tez chyba jade w sobote albo niedziele na konie:multi: Quote
limoncia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Ale fajnie...:p :p :p super fotki:p :p ja to ostatni raz na koniku jezdzilam 3 lata temu u cioci na wsi:p Quote
Paulina_mickey Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Gratulacje!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
tamiczek Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 "Nie jest Ci zimno piesku? Nie wieje Ci po skórze? Toż przecież żyć bez sierści to wbrew psiej naturze:loveu: " B. Borzymowska Quote
Bewarka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 A teraz właśnie zauważyłam, że już jest 99 strona :D jeszcze tylko chwilka :) Quote
marzenna79 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 OOO, moja ulubiona fotka czadowego Czadzika . :multi::loveu: Witajcie Małgosiu i Czadziku !!!!!!! :loveu::loveu: Czadzik zwarty i gotowy !!!!!!! :lol: :evil_lol: Quote
gogunia Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 justys95 napisał(a):To jest taka mała wioska? :) ja byłam pare razy w Podleśnej Woli i raz w Zarogowie :D bardzo fajnie ;) Tak to taka mła wioska ;) Rinuś napisał(a):ta przerobka mnie rozwalila normalnie:evil_lol: a Ty taka drobniutka jestes:eviltong:ja myslalam ze Ty starsza:eviltong: ale konik sliczny:loveu:ja tez chyba jade w sobote albo niedziele na konie:multi: Hi, hi , Fajnie że jedziesz. limoncia napisał(a): Ale fajnie...:p super fotki:p ja to ostatni raz na koniku jezdzilam 3 lata temu u cioci na wsi:p Dzięki, może bedziesz jeszcze kiedyś jeżdzić:oops: ? Paulina_mickey napisał(a):Gratulacje!!!!! :multi: Dzięki, ale ja się jeszczę trochę uczę;) :oops: tamiczek napisał(a):"Nie jest Ci zimno piesku? Nie wieje Ci po skórze? Toż przecież żyć bez sierści to wbrew psiej naturze:loveu: " B. Borzymowska Dziekuję za wierszyk :) A teraz właśnie zauważyłam, że już jest 99 strona :-D jeszcze tylko chwilka :smile: :multi: [SIZE=3]OOO, moja ulubiona fotka czadowego Czadzika . :multi::loveu: Witajcie Małgosiu i Czadziku !!!!!!! :loveu: Czadzik zwarty i gotowy !!!!!!! :lol: :evil_lol: Witaj marzenno!!!. Quote
tamiczek Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Czyżbym sie miała przyczynić do 100 strony? :p O jescze nie dawac ludzie jescze jeden post !!!!!!!!!!!! Quote
samograj Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Wpadłam na chwilkę na dogo i co widzę u mojej goguni, już za chwilkę......... 100 na karku :laola: Quote
Bewarka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 jeszcze chwilka i........:multi: :multi: :multi: Quote
basia bonnie Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 łoł! zaraz 100 strona!! :multi::multi::loveu::loveu::laola::laola::laola: Quote
Samturia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 TAK TO JUŻ!!! =) =) =):smilecol: :bigok: :calus: :cool2: :thumbs: :sweetCyb: :Cool!: :ylsuper: :tort: :tree1: :new-bday: :BIG: :drink1: :knajpa: :eating: :drinka: :beerchug: :laola: :popcorn: :pepsi: :cunao: :sabber: :drinking: :drinking: Quote
Bewarka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Je!!!!!!!!!!!!!!!:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: supeer Quote
marzenna79 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 [SIZE=7]100 STRONA !!!!!!! :laola::laola: :smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: Gratulacje Małgosiu !!!!!!! [SIZE=6] Quote
gogunia Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Dziękujemy!!!!:multi: :multi: :multi: :smilecol: :sweetCyb: :BIG: :BIG: :beerchug: :laola: :knajpa: :drinka: Quote
marzenna79 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Co tu dzisiaj taka cisza... ??????? :shake: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Wszyscy tak zabalowali, że dzisiaj nikogo nie było? Ładne rzeczy...:shake: Widzę, że czadowy Czadzik też baluje...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gogunia Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 marzenna79 napisał(a):Co tu dzisiaj taka cisza... ??????? :shake: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Wszyscy tak zabalowali, że dzisiaj nikogo nie było? Ładne rzeczy...:shake: Widzę, że czadowy Czadzik też baluje...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć marzenno:cool3: ;) :evil_lol: !!!! Quote
Bewarka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Musze załapać się na 1000 post...:cool3: nigdy nie zdążyłam...:roll: Quote
WinterGirl Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 justys95 napisał(a):Musze załapać się na 1000 post...:cool3: my 999 a za 100 stronę Pozdrawiamy [SIZE=2]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Bewarka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Juhu!!!!!!!!!!!Załąpałam sie!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: nareszcie!!! :multi::multi::multi: to był mój pierwszy raz!!! :bigcool: Quote
WinterGirl Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 justys95 napisał(a):Juhu!!!!!!!!!!!Załąpałam sie!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: nareszcie!!! :multi::multi::multi: to był mój pierwszy raz!!! :bigcool: Gratulacje Pozdrawiamy [SIZE=2]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Recommended Posts