Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Świetny rumak z Czadzika, ale osobiście wole go jednak w roli psa ;]
Ja na koniu siedziałam tylko raz w życiu jak miałam 12 lat, ale jakoś się tak nie pewnie czułam i konia moge teraz co najwyżej pogłaskać ;]

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

BBeta napisał(a):
Świetny rumak z Czadzika, ale osobiście wole go jednak w roli psa ;]
Ja na koniu siedziałam tylko raz w życiu jak miałam 12 lat, ale jakoś się tak nie pewnie czułam i konia moge teraz co najwyżej pogłaskać ;]

Ja miałam to szczęście ,że wujek kupił konia i sadzał mnie na niego bardzo wcześnie,tak że się nie boję. Ćwiczył ze mną jazdę bez trzymania i różne figury na idącym koniu.
BBETA-nie gniewasz sie na mnie, że się wtrącam:oops:

Posted

[quote name='gogunia']Ja miałam to szczęście ,że wujek kupił konia i sadzał mnie na niego bardzo wcześnie,tak że się nie boję. Ćwiczył ze mną jazdę bez trzymania i różne figury na idącym koniu!!!
BBETA-nie gniewasz sie na mnie,że się wtrącam:oops:
Ja wsiadlam na kucyka gdy mialam 4 lata:p Potem w wieku 6lat przesiadlam sie na konika polskiego na którym jeździlam 1 miesiąc no i potem na duże konie;) A rok temu na woltyrzerce odważylam sie stanąć na galopującym fryzie:multi:

pozdrawiam i rzycze milych jazd :)

Posted

LUTHIEN dziękuje za życzenia.:loveu:
BBETA dzięki:loveu:
Chwilke mnie nie było, bo znalazłam stare zdjęcia i właśnie je zeskanowałam,
To ja z moim wujkiem na ARRASIE:

I moja miłość

Ale jestem smieszna natych zdjęciach:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i ząbki mi wcięło:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Sliczne zdjątka i koniki :) Ja zaczynałam od ogromnych koników ( 1.70-1.80 m ), a teraz ( w te wakacje ) się przerzuciłam na hucułki i zakochana w jestem ich chodzeniu :) :) gogunia - pamiętaj o zdjątkach :)

Posted

Zwierzak6 napisał(a):
Sliczne zdjątka i koniki :) Ja zaczynałam od ogromnych koników ( 1.70-1.80 m ), a teraz ( w te wakacje ) się przerzuciłam na hucułki i zakochana w jestem ich chodzeniu :) :) gogunia - pamiętaj o zdjątkach :)

Moja siostra Kasia jeździ z koleżanką na Hucułach, ale jazda na nich w porównaniu z końmi z Lusiny ( pełnej krwi i w dodatku wyścigowymi) to tak jakby jechać maluchem a formułą 1 -Tak mówił właściciel stadniny:razz:

Posted

[quote name='Zwierzak6']Sliczne zdjątka i koniki :) Ja zaczynałam od ogromnych koników ( 1.70-1.80 m ), a teraz ( w te wakacje ) się przerzuciłam na hucułki i zakochana w jestem ich chodzeniu :) :) gogunia - pamiętaj o zdjątkach :)
Ja jakoś nie przepadam za chuculami ;):oops: za to uwielbiam jeździć na fryzach, anglikach i arabach:loveu:

Posted

gogunia napisał(a):
jazda na nich w porównaniu z końmi z Lusiny ( pełnej krwi i w dodatku wyścigowymi) to tak jakby jechać maluchem a formułą 1 -Tak mówił właściciel stadniny:razz:

Ja bym raczej porównała Huculka do jeepa :cool3: Formułą 1 nie pojeździsz po lasach, błotach, rzekach i górskich szlakach, a jeepem przejedziesz :evil_lol: Zresztą nie na prędkości mi zależy, a na pokonywaniu przeszkód terenowych ( j.w ).
Luthien - Araby, anloaraby czy Fryzy to piękne konie, ale Hucuł niby nic szczególnego w wyglądzie, a siła, sprawność, odwaga i piękno zawarte w prostocie ( niewidoczne na pierwsz rzut oka jak np. u Fryza ) jest cudowne :loveu::loveu: Hucułki górą :evil_lol::loveu:

Posted

Zwierzak6 napisał(a):
Ja bym raczej porównała Huculka do jeepa :cool3: Formułą 1 nie pojeździsz po lasach, błotach, rzekach i górskich szlakach, a jeepem przejedziesz :evil_lol: Zresztą nie na prędkości mi zależy, a na pokonywaniu przeszkód terenowych ( j.w ).
Luthien - Araby, anloaraby czy Fryzy to piękne konie, ale Hucuł niby nic szczególnego w wyglądzie, a siła, sprawność, odwaga i piękno zawarte w prostocie ( niewidoczne na pierwsz rzut oka jak np. u Fryza ) jest cudowne :loveu::loveu: Hucułki górą :evil_lol::loveu:

A może założymy topik o HUCUŁACH- wtedy moja siostra się wyżyje, bo też lubi te konie i na razie tylko na nich jeździła w terenie:p

Posted

Hej :eviltong: Fajny ten Czadzik. :cool3:

Wiesz co - ja tez kiedys jezdzilam na Psyche. Naprawde fajna klaczka... :lol: :lol: :lol: Dwa razy na niej siedzialam. Super ma galop. :razz:

A Arabki to ja kocham nad zycie! :D