gogunia Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 arystokratka napisał(a):Witajcie :multi: Cześć:p :multi: anka11 napisał(a):hejka ;) super fotaski :loveu::loveu::loveu::loveu: Czadzik czadowy pies :loveu: wymizianka dla niego :loveu: wymiziam go od Ciebie:D:p justys95 napisał(a):A jak!!! :D Czad musi być czadowy bo inaczej nie przepuści :diabloti: :evil_lol: Hejj:p haska_12 napisał(a):Eria ma rację :evil_lol:! eria napisał(a):on jest faktycznie - czadowy!! Dzięki:D:p Quote
gogunia Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 haska_12 napisał(a):Co tam u was Czadzikowa ;)? dziękuję, dobrze:D Quote
Ewa&kumpel Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Hejka... Co tu tak puściutko???:niewiem: Co słychac??? Quote
gogunia Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Ewa&kumpel napisał(a):Hejka... Co tu tak puściutko???:niewiem: Co słychac??? Już jestem:), U nas dobrze;) :p Quote
Anza&Hacker Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='gogunia']Już jestem:), U nas dobrze;) :p ...a kiedy zdjęcia nowe będą? :diabloti: p.s. narysowała byś mi Hackera? :) Quote
haska_12 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Dobry wieczór gogunia :) Przyszłam na chwilkę ... i lecę dalej :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Heja! A tak właściwie to dobranoccc.. słodkich snów:p:cool3: Quote
gogunia Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 [quote name='Anza&Hacker']...a kiedy zdjęcia nowe będą? :diabloti: p.s. narysowała byś mi Hackera? :) Anza, może narysuję Ci Hackera, ale narazie musze sie uczyć na trudne sprawdziany, I zdjęć narazie tez nie mam kiedy zrobić.:( [quote name='haska_12']Dobry wieczór gogunia :) Przyszłam na chwilkę ... i lecę dalej :evil_lol: Cześć:p [quote name='Samturia']heeeej!!!! Hejj:cool3: !!! [quote name='ß@$!@']Heja! A tak właściwie to dobranoccc.. słodkich snów:p:cool3: dzięki:oops: :p [quote name='justys95']Hej gogunia!!!Nareszcie jesteś! :D Czesć Justys, nie było mnie troche bo nie miałam kiedy wejśc:p Quote
Bewarka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 gogunia napisał(a):narazie musze sie uczyć na trudne sprawdziany, I zdjęć narazie tez nie mam kiedy zrobić. To tak jak ja :roll: w poniedziałek sprawdzian z niemieckiego, we wtorek z polaka a w środe z przyrody chyba...a w następny poniedziałek z matmy:roll: a ja przed kompem... Quote
basia bonnie Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Goguniu, to ja tak skromnie dodam, że Emigracje tego konika z Michałowa, to moja mama zna, bo tam kiedyś pracowała:roll: Ona miała córke Emigrantke, tak? To prawda, że Emigracja już umarła??:placz: Quote
eria Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 cześć Goguniu - szkoda że nie ma zdjęć, ale rozumiem, że musisz się uczyć ;) Quote
Rinuś Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 hej Gogunia :* jak nbedziesz miala chwilke czasu to to wyczochraj Czadzika ode mnie :) Quote
haska_12 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Rinuś napisał(a):hej Gogunia :* jak nbedziesz miala chwilke czasu to to wyczochraj Czadzika ode mnie :) Odemnie też! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
gogunia Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 ß@$!@ napisał(a):Goguniu, to ja tak skromnie dodam, że Emigracje tego konika z Michałowa, to moja mama zna, bo tam kiedyś pracowała:roll: Ona miała córke Emigrantke, tak? To prawda, że Emigracja już umarła??:placz: Qrcze ona umarła, ja nic o tym nie wiem:placz: :-( p.s.Wyczochram go od was:D Quote
Bewarka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 gogunia napisał(a): p.s.Wyczochram go od was:-D świetnie :) Quote
basia bonnie Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 W internecie pisało podobno :placz::placz: biedna Emigracja... ciekawe co u Emigrantki? Moja mi też mówiła, ze odbierała poród Emigrantki:roll: biedna Emigracja... [*] Quote
samograj Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Goguniu, mam nadzieję, że nie masz mi za złe, ale postanowiłam wkleić EMIGRACJĘ Weteranka EMIGRACJA (26lat) dawała najlepsze potomstwo EMIGRACJA z KAŚKĄ Quote
gogunia Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 [quote name='samograj']Goguniu, mam nadzieję, że nie masz mi za złe, ale postanowiłam wkleić EMIGRACJĘ Weteranka EMIGRACJA (26lat) dawała najlepsze potomstwo EMIGRACJA z KAŚKĄ Nie, nie jestem zła że wkleiłaś:);) Quote
samograj Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 ß@$!@ napisał(a):W internecie pisało podobno :placz::placz: biedna Emigracja... ciekawe co u Emigrantki? Moja mi też mówiła, ze odbierała poród Emigrantki:roll: biedna Emigracja... Basiu, ja znalazłam w necie ,że EMIGRANTKA odeszła w 2002r i jej źrebakiem zajęła sie jej siostra EMANACJA, która też odeszła przed 2004r. A EMIGRACJA w 2004 była jeszcze kryta, ale nie wiem czy doszło do zaźrebienia. W każdym razie EMIGRACJA przeżyła swoje córki i mam nadzieję, że nadal żyje, więc usuwam symbol świeczki z postów:p Quote
Recommended Posts