gogunia Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 [quote name='samograj']CZEŚĆ gogunia:loveu: :loveu: :loveu: Ty w szkole a ja zrobiłam Ci CZADZIKA a la PIOTR RUBIK (zobaczcie jakie on ma włosy:loveu: :loveu: :loveu: ) NORMALNIE RUBIK!!! ładne:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Madzia_19 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='samograj']CZEŚĆ gogunia:loveu: :loveu: :loveu: Ty w szkole a ja zrobiłam Ci CZADZIKA a la PIOTR RUBIK (zobaczcie jakie on ma włosy:loveu: :loveu: :loveu: ) NORMALNIE RUBIK!!! śliczne :eviltong: a Czadzik też tak świetnie tworzy muzykę? :p Quote
gogunia Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Dzieki Magda za odwiedziny:loveu: ;) A OTO DZISIEJSZE FOTKI: Quote
Kamila Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Ojej,jaka grzywka :multi: W sam raz dla grzywka :eviltong: Quote
Anza&Hacker Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Świetne zdjęcia - tu sie nigdy nie zawiode!:loveu: Quote
limoncia Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Cześć gogunia fajne foteczki Czadzika...:loveu: Bardzo mi sie podobają:loveu: :loveu: Świetne!!:loveu: Quote
Dobcia Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='gogunia'] Cześć Goguniu:multi: Czadzika fotki śliczne, i jakie ma fajne, kolorowe stopki:loveu: Quote
gogunia Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Witajcie:multi: :multi: , Trochę długo mnie nie było bo nie miałam internetu:shake: Dziekuje że podobają sie wam fotki:p Quote
Carolcia Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 świetna fota :D:D:loveu: :loveu: :loveu: wogóle zawsze tu są super zdjęcia :] Quote
gogunia Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Carolcia napisał(a): świetna fota :D:D:loveu: :loveu: :loveu: wogóle zawsze tu są super zdjęcia :] :oops: :oops: dzięki:p Quote
samograj Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Dobcia napisał(a):Cześć Goguniu:multi: Czadzika fotki śliczne, i jakie ma fajne, kolorowe stopki:loveu: A moje nóżki grubaśne w tle Wam się nie podobają???:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
BBeta Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 samograj napisał(a): A moje nóżki grubaśne w tle Wam się nie podobają???:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Grubaśne ?? Żartujesz sobie chyba Quote
Rinuś Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 gogunia napisał(a):Dzieki Magda za odwiedziny:loveu: ;) A OTO DZISIEJSZE FOTKI: boshhhhh nie przepadam Za grzywaczami ale Twoj hest normalnie bossskiii:loveu:pewine juz raz to pisalam u Ciebie ale Czadzik(tak chyba ma na imie?)..zakochalam sie w nim:loveu::loveu::loveu:wycaluj go ode mnie:loveu::loveu: Quote
Ola&Kora Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Cześć Goguniu :multi: Hahaha potwierdzam słowa innych dogomaniaków :evil_lol: Czadzik wygląda jak Piotr Rubik!!!!! :D:D:D Te włosy i jeszcze raz te włosy!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
gogunia Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Rinuś napisał(a):boshhhhh nie przepadam Za grzywaczami ale Twoj hest normalnie bossskiii:loveu:pewine juz raz to pisalam u Ciebie ale Czadzik(tak chyba ma na imie?)..zakochalam sie w nim:loveu::loveu::loveu:wycaluj go ode mnie:loveu::loveu: Cieszę się że Ci się podoba:loveu: :D :oops: Ola&Kora napisał(a):Cześć Goguniu :multi: Hahaha potwierdzam słowa innych dogomaniaków :evil_lol: Czadzik wygląda jak Piotr Rubik!!!!! :D:D:D Te włosy i jeszcze raz te włosy!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Witaj Olu justys95 napisał(a):A co robi Piotrek??? :diabloti: Tworzy muzykę:D:cool3: haska_12 napisał(a):Witam Gogunia :) Hej:D Quote
Dobcia Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Witaj Gogunia:lol: Wymiziaj ślicznego Czadzika:loveu: Na tej fotce nie ma żadnych grubych nóg!:eviltong: Quote
Alicja Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 samograj napisał(a): A moje nóżki grubaśne w tle Wam się nie podobają???:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::multi::multi::multi:są sexi :loveu::loveu::loveu:te uszka Quote
Madzia_19 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 gogunia napisał(a): Czadzik jest po prostu... czadowy :loveu: najbardziej mi się podoba ta jego grzywa :p :p :p Quote
Recommended Posts