Alicja Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='gogunia']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::shake:nie ma sie z czego śmiać ja wcale nie umię:oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='samograj']WRÓCIŁAM NIEDAWNO Z WESELA CÓRKI SĄSIADÓW, ZAGLĄDAM NA DOGO I CO WIDZĘ.....:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Gogunia ROBI PRZERÓBKI W PSP, I MA NOWY BANNEREK I AVEK:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: JESTEM W SZOKU, BO JA JEJ NIE UCZYŁAM, ONA TYLKO CZASEM PODGLĄDAŁA JAK PRÓBOWAŁAM RÓŻNYCH "SZTUCZEK". TERAZ IDĘ SPAĆ - PO POŁUDNIU DOWIEM SIĘ SZCZEGÓŁÓW, JAK DO TEGO DOSZŁA??? (a miała się uczyć- nadrabiać zaległości szkolne:mad: :mad: :mad: ) OJ GOGUNIA, ALE MNIE ZASKOCZYŁAŚ!!!;)kochana to też zaległości:evil_lol: Piękny Czadzikowy portrecik:loveu: Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='gogunia'] Czadzik mówi wszystkim Dobranoc:D A my Czadzikowi dzieńdoberek :cool3:. Gogouniu może udzieliłabyś mi jakiejś lekcji z PSP :roll:. Bardzo by mi się przydała lekcja pod okiem doświadczonego nauczyciela :evil_lol:. Quote
Bewarka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Kamcia_14 napisał(a):A my Czadzikowi dzieńdoberek :cool3:. Gogouniu może udzieliłabyś mi jakiejś lekcji z PSP :roll:. Bardzo by mi się przydała lekcja pod okiem doświadczonego nauczyciela :evil_lol:. Ja też mówię dziendobry...a Gogunia robi w PS a nie w PSP więc to troche róznica jest, ale i tak niewielka...:) Quote
gogunia Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 justys95 napisał(a):Ja też mówię dziendobry...a Gogunia robi w PS a nie w PSP więc to troche róznica jest, ale i tak niewielka...:) Justys a co to jest PSP?:crazyeye: Ja myślałam że to własnie photoshop sie tak nazywa:oops: Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Chyba PSP to - Paint shop pro A PS - Photoshop ;) PS. Wpadnijcie do nas do galeri :loveu: Quote
Bewarka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='gogunia']Justys a co to jest PSP?:crazyeye: Ja myślałam że to własnie photoshop sie tak nazywa:oops: Kamcia ci dobrze wytłumaczyła, ale powiem jeszcze raz dla utrwalenia...;) PSP-skrót od Paint Shop Pro PS,APS lub AP-Adobe Photoshop Quote
gogunia Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 [quote name='Kamcia_14']Chyba PSP to - Paint shop pro A PS - Photoshop ;) PS. Wpadnijcie do nas do galeri :loveu: Dzieki, wpadne do ciebie:loveu: [quote name='justys95']Kamcia ci dobrze wytłumaczyła, ale powiem jeszcze raz dla utrwalenia...;) PSP-skrót od Paint Shop Pro PS,APS lub AP-Adobe Photoshop ok, dzięki;) Quote
Mi. Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Wszystkiego Naj-najlepszego w nadchodzącym roku!!! :multi: :multi: Quote
gogunia Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 [quote name='*luthien*']Wszystkiego Naj-najlepszego w nadchodzącym roku!!! :multi: :multi: Dzięki mamcia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
gogunia Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Jeszcze taka prosta przeróbka:p ;) Quote
gogunia Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 [quote name='Cerber'] Dziekuje Luizko, piekna karteczka:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Anza&Hacker Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [CENTER]Ładna ta przeróbka :loveu: & The Happy New Year!:diabloti:[/CENTER] Quote
haska_12 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Szczęśliwego nowego roku gogunia :multi: Quote
gogunia Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Anza, Haska Dziękuje za życzenia:loveu: Quote
Samturia Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Wesołego jajka z okazju nowego roku :D:D :haha: Quote
gogunia Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 [quote name='Samturia']Wesołego jajka z okazju nowego roku :D:D :haha: :D:D:Ddzięki Samturia:p [quote name='limoncia'] ładna przeróbka:p :p :p Dziękuje limoncia:oops: Quote
Bewarka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Troszke późno ale...Szczęśliwego nowego roku!!! Heh...8) Quote
gogunia Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 justys95 napisał(a):Troszke późno ale...Szczęśliwego nowego roku!!! Heh...8) Dzięki;) :oops: Quote
Bewarka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 gogunia napisał(a):Dzięki;) :oops: nie ma za co...:D Quote
samograj Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 CZEŚĆ gogunia:loveu: :loveu: :loveu: Ty w szkole a ja zrobiłam Ci CZADZIKA a la PIOTR RUBIK (zobaczcie jakie on ma włosy:loveu: :loveu: :loveu: ) NORMALNIE RUBIK!!! Quote
Dobcia Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='gogunia'] Śliczny Czadzik:loveu: A la Piotr Rubik także;) Quote
Bewarka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Dobcia napisał(a):Śliczny Czadzik:loveu: A la Piotr Rubik także;) Może troszke mniej go przypomina ale jest świetny :) Quote
Recommended Posts