Guest Kamcia_14 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Goguniu :loveu: życzę ci By Wam wszystko pasowało, by kłopotów było mało, byście zawsze byli zdrowi, by problemy były z głowy, by się wiodło znakomicie, by wesołe było życie! Quote
gogunia Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 [quote name='goldenka245']Tamte życzenia nie były zbyt ładne:oops: Więc Goguniu: Życzę Ci wszystkiego najlepszego, aby te święta były dla Ciebie radosnym i spokojnym czasem i abyś zastała góóóórę prezentów pod choinką :) :tree1: Goldenko tamte zyczenia były ładne:loveu: :loveu: ale za te też Ci dziekuje:D:tree1: [quote name='Kamcia_14']Goguniu :loveu: życzę ci By Wam wszystko pasowało, by kłopotów było mało, byście zawsze byli zdrowi, by problemy były z głowy, by się wiodło znakomicie, by wesołe było życie! Dziekujemy za życzonka :tree1: Quote
Alicja Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, biały puch niech z góry spada, niechaj piesek w nocy gada, niech choinka pachnie pięknie no i radość będzie wszędzie! ! Quote
BBeta Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 goguniu zdrowych wesołych Świąt i góry prezentów ;) Quote
gogunia Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, biały puch niech z góry spada, niechaj piesek w nocy gada, niech choinka pachnie pięknie no i radość będzie wszędzie! ! Dziękuję za zyczenia:loveu: przeczytałam to opowiadanie:-( Quote
Cerber Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Nawzajem Gogiuniu... wesołych świąt... ucałuj mocno Mamuśkę... Quote
Ola&Kora Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Gdy przyjdą Święta w srebrnej bieli, gdy Stary Rok w Nowy się zamieni, przyjmij gorące me życzenia, niech się Ci spełnią wszystkie marzenia. Quote
gogunia Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Wszystkim dziekuję za życzenia:p :p :p Quote
Madzia_19 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Nie mam daru do pisania, a tym bardziej do składania życzeń miłych i serdecznych, a do tego pożytecznych, tak więc teraz, tutaj, stąd życzę Wam [SIZE=4]Wesołych Świąt. Quote
gogunia Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 [quote name='Madzia_19']Nie mam daru do pisania, a tym bardziej do składania życzeń miłych i serdecznych, a do tego pożytecznych, tak więc teraz, tutaj, stąd życzę Wam [SIZE=4]Wesołych Świąt. Madziu Dziękujemy bardzo za życzonka!!!:tree1: :santagri: :lol: Quote
Alicja Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 ...no jeszcze trochę i zaczną gadać nasze zwierzaczki:multi::multi::multi: Quote
Bewarka Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']...no jeszcze trochę i zaczną gadać nasze zwierzaczki:multi::multi::multi: moja Nika to wprost umilkła...prawie wogóle dziś nie szczeknęla...chyba głos do wieczora oszczędzałą :) Quote
gogunia Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Samturia dziękuję:p Alicja, justys, Ja też czekam az psiaki będą mówić:p ciekawe co powiedzą:D:D:D Quote
nomu Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Dla Ciebie goguniu wszystkiego najlepszego na te święta, dużo prezentów, zdrowia i miłości! A dla Czadzika duużo kości, łakoci i posłusznej Pani ;) :tree1: Quote
gogunia Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 [quote name='nomu']Dla Ciebie goguniu wszystkiego najlepszego na te święta, dużo prezentów, zdrowia i miłości! A dla Czadzika duużo kości, łakoci i posłusznej Pani ;) :tree1: Dzięki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
gogunia Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Madzia_19 napisał(a):A gdzie nowe fotki Czadzika? Narazie mi się rozładował aparat, Jak naładuje to moze będą fotki;) Dziś albo jutro;) Quote
gogunia Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 wiska napisał(a):Swietny piesek! I koniki tez piekne Dzięki :oops: :oops: :oops: Quote
gogunia Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 DZISIEJSZE FOTKI:multi: :multi: :multi: Czadzik prosi:evil_lol: Czadzik z chlebkiem:loveu: Quote
limoncia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Gogunia śliczne fotki :loveu: :loveu: :loveu: a tu co za spojrzenie:p :p :p Quote
Dobcia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 gogunia napisał(a): Jaką ma ciekawą minkę-jakby miał czymś wypchany pyszczek:evil_lol::loveu: Quote
Recommended Posts