gogunia Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Już jestem i wklejam fotki z wakacji I nasz zabałaganiony domek z Ulą, moją najstarszą siostrą Quote
gogunia Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Juszes napisał(a):Śliczne fotki :D Wieczorem będą nowe!!!;) ;) Quote
Em-ka Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Gogunia :) masz ślicznego grzywka i dużo ciekawych zdjęć :) prosimy o jeszcze! :multi: Quote
BooBC Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='gogunia'] Jak się wtulił :loveu: :loveu: :loveu: Nie mów że nie masz więcej fotek moja wnuczko ;) Quote
gogunia Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 Nie niestety nie mam więcej fotek Babciu:eviltong: Quote
martynka_wspaniala Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 miało być więcej fotek i nie ma.....:-( Quote
gogunia Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 To znaczy nie mam więcej fotek obrobionych, bo sama tego nie zrobię, a rodzinka( ta prawdziwa) jest zapracowana.:-( Może za tydzień będzie nowy CZADZIK i obiecane konie:roll: Quote
Juszes Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Czekamy na czdzika... :) A konie mnie już mniej interesują ;) Quote
Em-ka Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Gogunia: chętnie pomogę obrobić Twoje foteczki:) prześlij mi na maila :) Quote
gogunia Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 Ja za chwile wrzucę zdjęcia CZADA z telefonu!!! Quote
gogunia Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 Sesja sennego CZADZIKA i po przebudzeniu Kiepska jakość, bo z telefonu :( Dzięki Em-ka za chęć pomocy:loveu: ,ale ja nie mam ich na kompie, jeszcze ich nie zrzucili, ja jestem taka malutka i nie umiem wielu rzeczy Quote
gogunia Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 Cześć! Od wczoraj zmieniłam uczesanie na bardziej czadowe !!!! Oto 2 grzywacze:evil_lol: A teraz nowe fotki CZADZIKA: CZADZIK ze ŻMIŁKĄ: i sam CZAD Quote
gogunia Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 WCZORAJ JEŹDZIŁAM KONNO W STADNINIE OBOK KRAKOWA-W LUSINIE . MAJĄ TAM KONIE, KTÓRE BIEGAŁY NA SŁUŻEWCU!!!:p Tu jeżdżę przeważnie na JAWORZYNIE, która jest szefem stada, bardzo drobna, niepozorna, ale podporządkowała sobie całe stado:mad: Bardzo ją lubię:loveu: :loveu: :loveu: Tu JAWORZYNA i CANDY a to miejscowy kot, który właśnie upolował myszkę I na koniec źrebaczek (trochę zaniedbany:-( ) I najpiękniejsze oko -(jak będę miała neta w domu to dam sobie na avatar) Quote
Mi. Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='gogunia']I na koniec źrebaczek (trochę zaniedbany:-( ) raczej pogryziony... Quote
Juszes Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Mniejsza o konie, gdzie zdjecia CZADZIKA?! Quote
gogunia Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 [quote name='*luthien*']raczej pogryziony... To miałam na myśli!!! Gdyby nie był zaniedbany ,to by nie był pogryziony!!!:-( Quote
gogunia Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 Juszes napisał(a):Mniejsza o konie, gdzie zdjecia CZADZIKA?! Przecież cały post wcześniej to nowy CZADZIK:mad: :mad: :mad: Nie czytamy wstecz???:razz: :razz: :razz: Quote
Mi. Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='gogunia']To miałam na myśli!!! Gdyby nie był zaniedbany ,to by nie był pogryziony!!!:-( to nie wina właściciela. To normalne. Czekam na nowe zdjęcia:) Quote
gogunia Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 [quote name='*luthien*']to nie wina właściciela. To normalne. Czekam na nowe zdjęcia:) Wiesz ja się na tym nie znam, bo w stadninie w Udorzu, gdzie mam ukochaną Psychę, konie są w idealnym stanie, a tu , niedaleko mojego domu wszystkie są pokaleczone, zupełnie to innaczej wygląda. Quote
Mi. Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='gogunia']Wiesz ja się na tym nie znam, bo w stadninie w Udorzu, gdzie mam ukochaną Psychę, konie są w idealnym stanie, a tu , niedaleko mojego domu wszystkie są pokaleczone, zupełnie to innaczej wygląda. widocznie w tej pierwszej stadninie konie są dłużej razem i utworzyły idealne stado, a w tej drugiej konie są krócej ze sobą, + rzeczywiście zaniedbanie. A mniejsza z tym. Sama niewiem ;) Quote
gogunia Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 [quote name='*luthien*']widocznie w tej pierwszej stadninie konie są dłużej razem i utworzyły idealne stado, a w tej drugiej konie są krócej ze sobą, + rzeczywiście zaniedbanie. A mniejsza z tym. Sama niewiem ;) Właśnie, nie wiadomo? Ważne ,że dobrze noszą tu i tam:razz: Quote
Recommended Posts