gogunia Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Czadzik ze Żmiłką:loveu: :loveu: trochę kiepska jakość bo z komórki Quote
Cerber Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Cześć goguniu, fotki Żmiłki i Czadzika są cudowne... :) Pozdrów mamę... Quote
Anza&Hacker Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Słodkie te zdjęcia ze Żmiłką - widzę on tak chyba cały czas się z nią przytula na tej kanapie:loveu: ...u Samograja też takie fotki tego duetu są przytulaste:p Quote
haska_12 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Ale Czadzik i Żmiłka razem przeuroczo wyglądają :loveu::loveu::loveu: Quote
gogunia Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Słuchajcie!!! Odkryłam tajemnicę CZADZIKA!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: TO ELFIK WYPEŁNIAJĄCY POLECENIA ŚW. MIKOŁAJA!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Właśnie zdaje raport z akcji przeprowadzonej na ZIEMI!!! (donosi, jakie trzeba przygotować prezenty) Quote
haska_12 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 O kurcze! To on wejdzie do mnie przez komin :o ??? ;) Quote
Bewarka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [LEFT]A ja wpuszcze tylko mikołaja...:eviltong: [/LEFT] Quote
Carolcia Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 justys95 napisał(a):A ja wpuszcze tylko mikołaja...:eviltong: a ja tylko Czadzika :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
nomu Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='gogunia']Słuchajcie!!! Odkryłam tajemnicę CZADZIKA!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: [SIZE=2]TO ELFIK WYPEŁNIAJĄCY POLECENIA ŚW. MIKOŁAJA!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Właśnie zdaje raport z akcji przeprowadzonej na ZIEMI!!! (donosi, jakie trzeba przygotować prezenty) Hahaha, jak masz elfika w domu to będziesz mieć przywileje u Mikołaja:cool3: zazdroszcze ci:lol: Quote
Bewarka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [LEFT]No własnie...może mi Czadzik prezent przyniesie...mikołaj przecież taki zapracowany...:evil_lol: [/LEFT] Quote
haska_12 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 No to gogunia teraz wie, dlaczego Czadzik po nocach znika.. :evil_lol: Quote
Bewarka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [LEFT]A może Czadzik cos innego robi po nocach???:D [/LEFT] Quote
Cerber Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='gogunia']Słuchajcie!!! Odkryłam tajemnicę CZADZIKA!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: TO ELFIK WYPEŁNIAJĄCY POLECENIA ŚW. MIKOŁAJA!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Właśnie zdaje raport z akcji przeprowadzonej na ZIEMI!!! (donosi, jakie trzeba przygotować prezenty) Witam Goguniu kochana, ale kapitlnie Ci to wszyło no jesteś wspaniała no, mam nadzieję, ze Czadzik pogada tam ze świętym i białobrody przyniesie mi cos wspaniałego na gwiazdkę...:lol: :lol: :lol: Pozdrów i ucałuj ode mnie mamę... Quote
gogunia Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 [quote name='Cerber']Witam Goguniu kochana, ale kapitlnie Ci to wszyło no jesteś wspaniała no, mam nadzieję, ze Czadzik pogada tam ze świętym i białobrody przyniesie mi cos wspaniałego na gwiazdkę...:lol: :lol: :lol: Pozdrów i ucałuj ode mnie mamę... Małe sprostowanko: ta przeróbka jest dziełem anety25:p :loveu: Czadzik załatwił coś dla każdego na 6 grudnia!!!:D Quote
gogunia Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Kilka fotek Czadzika i Żmiłki:multi: Żmiłka zapatrzona w Czadzika:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :cool3: Czadzik;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i odpoczywanie (strasznia kiepska jakość:placz: ) Quote
anka11 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 najbardziej podobaja mi sie te zdjecia: śliczny pysiolec :D :loveu: Świetna poza :D Znowu śliczny pysiolek :loveu: :lol::lol::evil_lol: Quote
haska_12 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Ta fota wymiata :loveu: :cool3: :loveu: ... Quote
ameliace Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 To jak stęp hiszpański wygląda :lol: Ale on ma extra tą grzywę :loveu::loveu::loveu: Quote
haska_12 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Nio.. mi tu takiego małego kucyczka przypomina :loveu: Quote
Bewarka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [LEFT]Chyba w trakcie robienia zdjęcia Czadzik troche sie zamarzył...:lol: [/LEFT] Quote
gogunia Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 justys95 napisał(a):Chyba w trakcie robienia zdjęcia Czadzik troche sie zamarzył...:lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts