Bewarka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [LEFT]Ale to u psów małych ras chyba normalne...(?)U mojej Niki też [/LEFT] Quote
ameliace Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='haska_12'] Nio.. mi tu takiego małego kucyczka przypomina :loveu: A mi bardziej Tinkera :lol: Quote
Bewarka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='ameliace']A mi bardziej Tinkera :lol:A rzeczywiście... Quote
Anza&Hacker Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='gogunia'] i odpoczywanie (strasznia kiepska jakość:placz: ) Więc - zdjęcia tym razem naprawde pierwsza klasa!!!:loveu: Zacytowałam te do których chce coś dopowiedzieć:p Pierwsze - jest zrobione całe wyraźnie, a zieleń stwarza śliczną atmosfere (bardzo ładnie uchwycone) i jeszcze widać super muskulature Czada(takie moje zboczenie na mięśnie):loveu: Drugie - portret na 6! wspaniała perspektywa i dobrze wykadrowane:cool1: Trzecie - tutaj zdjęcie jak zdjęcie... ale wizerunek głowy z tą fryzurą mnie powala:mdleje: Czwarte - wcale nie jest takie znowu niewyraźne... sprawia senną, ale przyjemną atmosfera, jak by się grzały przy kominku... moim zdaniem jest b.udane!, a te rozświetlenia na głowach - cudo!:loveu: Quote
haska_12 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Zgadzam się z Anzą co do zdjęcia pierwszego :loveu: Quote
gogunia Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='Anza&Hacker']Więc - zdjęcia tym razem naprawde pierwsza klasa!!!:loveu: Zacytowałam te do których chce coś dopowiedzieć:p Pierwsze - jest zrobione całe wyraźnie, a zieleń stwarza śliczną atmosfere (bardzo ładnie uchwycone) i jeszcze widać super muskulature Czada(takie moje zboczenie na mięśnie):loveu: Drugie - portret na 6! wspaniała perspektywa i dobrze wykadrowane:cool1: Trzecie - tutaj zdjęcie jak zdjęcie... ale wizerunek głowy z tą fryzurą mnie powala:mdleje: Czwarte - wcale nie jest takie znowu niewyraźne... sprawia senną, ale przyjemną atmosfera, jak by się grzały przy kominku... moim zdaniem jest b.udane!, a te rozświetlenia na głowach - cudo!:loveu: oh dzięki:loveu: Quote
chicken Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 A ja wpadlam podziekowac za kartke :cool3: Jest sliczna! A co do zdjec to: :crazyeye::lying::modla::mdleje::lying::crazyeye: Powalaja... Quote
Ola&Kora Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Goguniu bardzo dziemkujem ci za tą śliczną karteczkę :p :*:*:*:* Przejrzałam szybciutko galerię i jestem zachwycona :loveu: :loveu: Nie dość że jest Czadzik to jeszcze tyyle koników :loveu: A ja mam wieeelką słabość do jednego i drugiego zwierza :eviltong: :eviltong: :eviltong: Obiecuje często zaglądać ;) Quote
gogunia Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Ola&Kora napisał(a):Goguniu bardzo dziemkujem ci za tą śliczną karteczkę :p :*:*:*:* Przejrzałam szybciutko galerię i jestem zachwycona :loveu: :loveu: Nie dość że jest Czadzik to jeszcze tyyle koników :loveu: A ja mam wieeelką słabość do jednego i drugiego zwierza :eviltong: :eviltong: :eviltong: Obiecuje często zaglądać ;) Zaglądaj kiedy tylko będziesz chciała;) ;) ;) Quote
Cerber Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 śliczne doprawdy...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Goguniu kochanie dziękuję za piękną karteczkę dla mnie... :* Pozdrowionka dla mamusi... Quote
gogunia Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='Cerber'] śliczne doprawdy...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Goguniu kochanie dziękuję za piękną karteczkę dla mnie... :* Pozdrowionka dla mamusi... Dzięki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
haska_12 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Ja też dziękuję za super karteczke! :loveu: Quote
gogunia Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 [quote name='Ola&Kora']Ho ho ho!!!! Oby te skarpetki do rana napełniły się prezentami :p DZIĘKI, PIĘKNY KOMINEK:loveu: :loveu: :loveu: DOSTAŁAM PEŁNĄ SKARPETĘ RÓŻNOŚCI!!! ===================================================================== DLA WSZYSTKICH ODWIEDZAJĄCYCH CZADOWĄ GALERIĘ PREZENTY OD MIKOŁAJA ZA POŚREDNICTWEM ELFIKA CZDZIKA PRZECZYTAŁAM, ŻE U SIEBIE MOŻNA WKLEJAĆ Quote
@NUL@ Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 TO ODE MNIE!!! Dziś w nocy był u mnie- nie tylko w miejscowości MIKOŁAJKI!!! Quote
Alicja Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 :pdobry wieczór Wpadłam w zachwyt oglądając Czadzika:loveu::loveu::loveu: i pozdrawiam Mikołajkowo Quote
Cerber Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pdobry wieczór Wpadłam w zachwyt oglądając Czadzika:loveu::loveu::loveu: i pozdrawiam Mikołajkowo oj tak Czadzik to delikatny i piekny grzywcio...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
haska_12 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Jak Czadzik? Zapowiadają się jakies nowe fotki :cool3:? Quote
gogunia Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 haska_12 napisał(a):Jak Czadzik? Zapowiadają się jakies nowe fotki :cool3:? Tak już niedługo:razz: :razz: Quote
gogunia Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 SESJA SENNEGO CZADZIORKA :loveu: Czadzik wychodzi z pokoju:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Anza&Hacker Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Czadzik!:loveu: Pierwsze dwa są super(!) i wogóle to już bardzo dobre zdjęcia robisz:cool1: ...no i model jaki oczywiście!:p Quote
nomu Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name='gogunia'] Ojejciu jejciu:loveu: On widzi coś zza grzywki? bo ja się zastanawiam czy by Gryfowi nie spinać jej w domu, bo na dworze pewnie by się zniego śmiali, albo myśleli, że to dziewczynka :roll: Quote
Recommended Posts