Anza&Hacker Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 ...mój Czadzik!!!:loveu::loveu::loveu: nie powiem nic więcej:p, bo jak bym chciała opisać wrażenia to komplementów by mi zabrakło:razz: Quote
nomu Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='gogunia']A TERAZ DLA WIELBICIELI CZADZIKA:loveu: :razz: Jak mu uszko staneło :cool3: ale ma mniejsze od Gryfa, mój to rzeczywiście nietoperz :D Quote
gogunia Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 A dzisiaj zrobiłam sobie taka ramke;) Quote
Anza&Hacker Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Śliczna - z resztą zdjęcie tyż:loveu: Quote
Zwierzak6 Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Widzę, że już pierwszy galop na lonży... to jeszcze trochę i posmakujesz tego co najpiękniejsze... prawdziwego galopu.. Gratulacje i życzę Ci tego jak najszybciej :) Quote
haska_12 Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Pańcia: " jak dasz busi to dam piłke!" To tak się teraz szantażuje pieski :diabloti: Quote
gogunia Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 [quote name='haska_12'] Pańcia: " jak dasz busi to dam piłke!" To tak się teraz szantażuje pieski :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Carolcia Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 "jak mi dobrze i radośnie" :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: od razy widać jaki jest szczesliwy :p Quote
@NUL@ Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='gogunia']TROCHĘ FOTEK Z UDORZA (BYŁAM W NIEDZIELĘ):multi: NAJPIERW JAZDA NA PSYCHE: POWRÓT DO STAJNI: TERAZ NA PASJANSIE: galop:cool3: POWRÓT Z PASJANSEM DO STAJNI: Porządna stadnina i piękne konie, i Ty na nich Gogunia!!! Quote
ameliace Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Ja galopować zaczęłam przypadkowo :D Tak przypadkowo wysłali mnie w teren i musiałam nadążać za grupą :) Na lonży uczyłam się mało. U mnie nowości więc zapraszam Quote
gogunia Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Dziękuję za ponowne odwiedzinki:):):) Widziałm koniki w twojej galerii piękneeeee Zapraszam cie jeszcze częściej:D Quote
Bewarka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [LEFT]Ale ci fajnie...ja na koniu jeżdżę bardzo rzadko (ostatnio jeździłam w wakacje chyba) I nigdy nie mogłam galopem...a byłaś kiedyś w Zarogowie???Tam byłam 2 razy :p [/LEFT] Quote
Samturia Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Samograj jest twoją mamą? niewiedziałam... jaka ja niekumata :P to wy macie dwa pieski w domciu :D Quote
gogunia Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 [quote name='Samturia']Samograj jest twoją mamą? niewiedziałam... jaka ja niekumata :P to wy macie dwa pieski w domciu :D Tak mamy dwa psy;) A to moje dzisiejsze ramki !:cool3: Quote
Anza&Hacker Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Ramki śliczne:loveu:, koonie oczywiście też są super!:p... ja nie mam na nie czasu, naczy na jazdy:-( Quote
haska_12 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Gogunia.... Zakochałam się w twoim avatarku :loveu: Quote
Bewarka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Świetnie ci idzie jazda konna...naucz mnie kiedyś tak jezdzic!!!:lol: Tez bym tak chciala, ale oczywiście ja stadnine koni spotykam tak zadko, ze niewiem co... Quote
tamiczek Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='gogunia'] Tak mamy dwa psy;) A to moje dzisiejsze ramki !:cool3: A nie cztery?:diabloti: ? Quote
samograj Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 W DOMCIU MAMY DWA PSIAKI I... DWA NA PODWÓRKU, W KOJCU ( HASZCZAKI KASI-siostry GOGUNI)!!! CZYLI W SUMIE CZTERY (2 suczki i 2 samczyki) SAMOGRAJ czyli PRAWDZIWA MAMCIA:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: GOGUNI Quote
ameliace Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 NoWe ZdJęCiA,nOwE zDjĘcIa !!!:lol::lol::lol: Gdzie one są????:cool3: U mnie trochę nowości, jest weekend więc będą i psiaki, i koniki i kotki także :p Quote
Bewarka Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 [LEFT]teraz można zaśpiewać pieosenke "gdzie oni są", moze ja zaczne ...gdzie oni są!?!Ci moi wszyscy przyjaciele,ciele,ciele...:diabloti: (taki jest tekst, naprawde) [/LEFT] Quote
Carolcia Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Gogunia ,czy ja jestem slepa i teraz dopiero zauwazyłam ,czy Ty masz nowy banerek????:p :p :p super jest :D:D:D Quote
Bewarka Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Carolcia napisał(a):Gogunia ,czy ja jestem slepa i teraz dopiero zauwazyłam ,czy Ty masz nowy banerek????:p :p :p super jest :D:D:D Mi sie wydaje, ze nie tylko banner ale i avatar ma nowy :) Quote
samograj Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='justys95']Mi sie wydaje, ze nie tylko banner ale i avatar ma nowy :) SUPER TEN AVEK!!!! CZADZIK WYGLĄDA NA NIM JAK ELFIK, POMOCNIK ŚW. MIKOŁAJA!!! Quote
Recommended Posts