Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='motyleqq']black devile, albo djarumy blacki... :loveu: żadne fajki tak nie pachną jak djarumy, zwłaszcza wiśniowe :loveu:[/QUOTE]

ale black devile są fuu tzn czekoladowe.:lol:

Posted

[quote name='motyleqq']nie znasz się :lol: poza tym, za młoda jesteś!![/QUOTE]

phi :evil_lol: taki niedobry smak na ustach :diabloti: a słodkie zdecydowanie :razz:

Posted

[quote name='Aleksandra95']ale z umiarem, z umiarem :evil_lol:[/QUOTE]

eh, to pewnie bardziej by Ci pasowały djarumy, ale po pierwsze [B]nie można Ci[/B], a po drugie często sprzedają takie zleżałe, więc niedobre :-(

Posted

[quote name='motyleqq']eh, to pewnie bardziej by Ci pasowały djarumy, ale po pierwsze [B]nie można Ci[/B], a po drugie często sprzedają takie zleżałe, więc niedobre :-([/QUOTE]

wiem że nie można mi.:) więc tego nie robię. :lol:

Posted

[quote name='motyleqq']black devile, albo djarumy blacki... :loveu: żadne fajki tak nie pachną jak djarumy, zwłaszcza wiśniowe :loveu:[/QUOTE]
to ja kończę się już wypowiadać na temat fajek, bo też za młoda jestem :D
djarumy też fajne, ale jeszcze droższe :D fajnie strzelają.

Posted

[quote name='westie_justa']Nie macie chyba na co kasy wydawać :evil_lol:[/QUOTE]

coś Ty, ja kupuję papierosy raz na pół roku :lol: a jak już mi się chce STRASZNIE palić, to mam fajki TŻ, lub ew e-papierosa, ale on jest dziadowy :evil_lol:

Posted

[quote name='Lucky.']no tak, lepiej kupować obroże :diabloti:
zdrowsze to i w ogóle :D[/QUOTE]
Mów za siebie, aż tak jak ty to ja nie kupuje :evil_lol:
[quote name='motyleqq']coś Ty, ja kupuję papierosy raz na pół roku :lol: a jak już mi się chce STRASZNIE palić, to mam fajki TŻ, lub ew e-papierosa, ale on jest dziadowy :evil_lol:[/QUOTE]
ale zdrowszy chyba :lol:

Posted

[quote name='westie_justa']

ale zdrowszy chyba :lol:[/QUOTE]

no to tak, jak ktoś nigdy nie palił normalnego, to taki go pewnie zadowoli, ale tak to nie wierzę tym, co mówią, że zastąpili fajki e-papierosem :evil_lol:

Posted

darii_iia boshe dziewczyno jak Ty dorośle wygladasz :o
ja na zdjęciach jak dziecko wyglądam a w rzeczywistości mnie postarzają - dziwne :evil_lol:

jeśli chodzi o alkohol to od razu mówie - nie, nienawidzę zapachu a fee. a jesli mowa o papierosach to też się nie wypowiem bo mam alergie na dym papierosowy :evil_lol: