Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Izabela124. napisał(a):
Przekładam te mycie z dnia na dzień i może w końcu jutro to zrobię :D

Miałam to zrobić dzisiaj, ale chyba też się jutro za to wezmę. :lol:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Izabela124. napisał(a):
Ciesz się, że Luka ogolony, bo jeszcze długie suszenie by Cię czekało :D

Ale teraz mam całe cielsko do golenia. :roll:
A gdyby miał długie włosy, to rozczesałabym i zostawiła aby sam się suszył. :evil_lol:

Posted

darii_iia napisał(a):
Ale teraz mam całe cielsko do golenia. :roll:
A gdyby miał długie włosy, to rozczesałabym i zostawiła aby sam się suszył. :evil_lol:
Widzisz jednak pp łatwiejsze w pielęgnacji :D
A nie dostałby kołtunów?

Posted

Izabela124. napisał(a):
Widzisz jednak pp łatwiejsze w pielęgnacji :D
A nie dostałby kołtunów?

Czasami jak było na dworze ciepło. To po kąpieli, go porządnie wyczesywałam i puszczałam aby się suszył. Dopiero później, jak już był prawie suchy, to sama go dosuszałam. ;)
C&B napisał(a):
a jak często kąpałaś Lukę jak miał długi włos? :razz:

10-14dni. :) Teraz nie jest kąpany już 3 tyg. :evil_lol:

Posted

darii_iia napisał(a):

10-14dni. :) Teraz nie jest kąpany już 3 tyg. :evil_lol:

Booosz, to moja suka będzie zapuszczona, bo nie będzie mi sie chciało jej topić co 2 tygodnie :evil_lol:

Posted

C&B napisał(a):
Booosz, to moja suka będzie zapuszczona, bo nie będzie mi sie chciało jej topić co 2 tygodnie :evil_lol:

Naciesz się nią za szczeniaka. Wtedy można rzadziej. :evil_lol:
Ale z suczką będzie łatwiej. Ja mojego kąpałam co taki czas, bo się obsikiwał...a kiteczki po bokach, przemywanie po spacerach, gó... dawało. :lol:

Posted

no właśnie slyszalam, że z psami jest masakra, przez te ich olewanie się :evil_lol: w pewnym momencie chciałam brać psa, bo suki mi by go łatwiej przyjęły, nie ciekłby itp. no ale te obszczylstwo mnie skutecznie odsunęło od tego pomysłu :diabloti:

Posted

[quote name='C&B']no właśnie slyszalam, że z psami jest masakra, przez te ich olewanie się :evil_lol: w pewnym momencie chciałam brać psa, bo suki mi by go łatwiej przyjęły, nie ciekłby itp. no ale te obszczylstwo mnie skutecznie odsunęło od tego pomysłu :diabloti:
Oj tak. Szczególnie jak pies nie umie sikać. Bo podczas sikania, się chwieje, nie może utrzymać równowagi, gdy jeszcze nie skończy sikać, to już opuszcza nogę i idzie dalej. Obsikuje sobie brzuch, boki i przednie łapy. Takie podsumowanie sikania Luki. :evil_lol:
[quote name='biscuit']http://i1133.photobucket.com/albums/m600/daaarciiia/261.jpg łowieczka :D
hahaha. szkoda że już taki nie jest. :lol:

[quote name='Izabela124.']No i ogoliłam Kissa, jeszcze na łysolca muszę go zrobić i kąpanko :D

Ja jutro to muszę zrobić jednak...jadę na poprawiny teraz. :lol:

Posted

C&B napisał(a):
no właśnie slyszalam, że z psami jest masakra, przez te ich olewanie się :evil_lol: w pewnym momencie chciałam brać psa, bo suki mi by go łatwiej przyjęły, nie ciekłby itp. no ale te obszczylstwo mnie skutecznie odsunęło od tego pomysłu :diabloti:

właśnie mnie to olewanie odstrasza od psa :evil_lol: dlatego będzie sucz :cool3: a ON jeszcze nie wiem wszystko mi jedno :lol:

Posted (edited)

Izabela124. napisał(a):
Ja lecę Bobika kąpać :D Kissa zostawiam na deser :D

Ja też ich wykąpie...kiedyś. :lol:
xxxkaluniaxxx napisał(a):
właśnie mnie to olewanie odstrasza od psa :evil_lol: dlatego będzie sucz :cool3: a ON jeszcze nie wiem wszystko mi jedno :lol:

Pff. I tak psy PP, są lepsiejsze. :evil_lol:
Aleksandra95 napisał(a):
kiedy jakies foty ? :p

Chein napisał(a):
Dołączam się do pytania! :mad:

Edited by darii_iia
Posted (edited)

Aleksandra95 napisał(a):
bożeee, oddaj włosy i siebie.:evil_lol:

Izabela124. napisał(a):
Normalnie modelka z Ciebie :cool3:

:roflt:
No normalnie powinnam iść do Top model. :evil_lol:

Edited by darii_iia
Posted

Izabela124. napisał(a):
Przyjedź do mnie. Ja Ci taką sesję trzasnę, że szok ha ha

Ma mama trzasnęła powyżej 100 fot. Z czego, tylko te 4 wybrałam. A i tak musiałam je wyratować, bo prześwietlone były, że szok. :D
Przyjechałabym z chęcią! Tylko, że mieszkamy na dwóch końcach Polski...to mi nie po drodze. :(
Luka wykąpany...jako, że nie chce mi się golić i ma golarka coś się opiera. To chyba zacznę mu już zapuszczać włos, coby na zimę nie marzł. :lol:

motyleqq napisał(a):
jesteś piękna :loveu:

Dziękuję. :loveu: Mimo, że tak nie uważam...to bardzo lubię być na zdjęciach. :lol: