Aleksa. Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 nom, fajny.:) lekki :) kiedyś będę miała mniejszego psa.:D Quote
lenka13 Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 fajne fotki chłopaków w tej trawie :loveu: szkoda, że jednak nie jedziecie na obóz... Quote
darii_iia Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 [quote name='Aleksandra95']nom, fajny.:) lekki :) kiedyś będę miała mniejszego psa.:D Plusy mniejszych psów. Za to ja chciałabym mieć kiedyś większego psa...który sięgał by mi chociaż dalej niż do kolana. :lol: [quote name='lenka13']fajne fotki chłopaków w tej trawie :loveu: szkoda, że jednak nie jedziecie na obóz... Dzięki. :) No cóż...będziemy ćwiczyć i za rok pojedziemy, a przymnajmniej mam taką nadzieję. ;) Przejechałam dzisiaj na rowerze z Luniem u boku, ponad 10km...mam dość. :lol: Nie wsiadłam na rower od jesieni tamtego roku, próbowałam go napompować zepsutą pąpką, co chyba nic nie dało...ale rower był w miarę napompowany więc uznałam, że mogę się udać w trasę. Niestety zapomniałam, że ten rower ma niewygodne siodełko...i możecie się domyśleć co mnie teraz boli, po 2h i 35min jazdy. :eviltong: Niedość, że jadąc, to ciągle były górki, pod które mój rower nie wyrabiał i musiałam schodzić i włazić na piechotę, to Luka jadąc z górki zwalniał, a pod górkę przyśpieszał...coś się ze mną nie zgrywał. :lol: Jak dojechałam nad jezioro, to słońca nie było, tak jak przez cały dzień w sumie. Byłam tam nie więcej niż 20min. bo nudziło mi się samej. Woda była w miarę dobra do kąpieli, ale nie chciało mi się wrzucać do niej Luńka i wracać z przemoczonym psem. Jak wybiorę się kiedyś nad jezioro z kimś do towarzystwa, jak będzie świeciło słońce, to dopiero wtedy nauczę małego, że do tej wieeeelkiej kałuży można wchodzić. :lol: Rady dla mnie samej na przyszłość : -kupić nowy rower -nauczyć Luńka, że jadąc ma się trzymać mojej prawej strony Podsumowując, nie było tak źle. Spędziłam miło czas z Luniem. ;) Kilka fotek Waszego ulubionego i najfajniejszego grzywacza jakiego znacie. :diabloti: :loveu: Quote
Aleksa. Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 http://i1133.photobucket.com/albums/m600/daaarciiia/IMG_0007.jpg ładnie tam.:) no to nieźle z tym rowerem.:D i zgadzam się, że o wiele lepiej z kimś się spaceruje.:) Quote
*Magda* Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 http://i1133.photobucket.com/albums/m600/daaarciiia/IMG_0015.jpg piękny portrecik :loveu: A Luka biega luzem przy rowerze czy na smyczy? Quote
darii_iia Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 [quote name='Aleksandra95']http://i1133.photobucket.com/albums/m600/daaarciiia/IMG_0007.jpg ładnie tam.:) no to nieźle z tym rowerem.:D i zgadzam się, że o wiele lepiej z kimś się spaceruje.:) A no ładnie. W czwartek i piątek nie mam szkoły więc o ile będzie ładna pogoda to pojadę nad inne jezioro...z towarzystwem. :) [quote name='magdabroy']http://i1133.photobucket.com/albums/m600/daaarciiia/IMG_0015.jpg piękny portrecik :loveu: A Luka biega luzem przy rowerze czy na smyczy? Dziękuje . :) Na smyczy. Praktycznie przez cały czas jechaliśmy brzegiem ulicy, czasami jak się pojawił chodnik, to zjeżdżaliśmy na niego. Gdybyśmy jechali lasem lub gdzieś gdzie nie ma samochodów, ludzi i rowerów, to mooże skusiłabym się i puściła małego ale tak to niestety nie mogę. ;) Quote
*Magda* Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 darii_iia napisał(a):Na smyczy. Praktycznie przez cały czas jechaliśmy brzegiem ulicy, czasami jak się pojawił chodnik, to zjeżdżaliśmy na niego. Gdybyśmy jechali lasem lub gdzieś gdzie nie ma samochodów, ludzi i rowerów, to mooże skusiłabym się i puściła małego ale tak to niestety nie mogę. ;) To może kup uchwyt do roweru dla Luki ;) Wtedy nie będziesz musiała się martwić, że wpadnie pod koła i trzymałby się tylko jednej strony ;) Quote
madziulik_13 Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 My chcemy nad takie jeziorko! Macie pomost będę uczyła mojego kundla skakać :loveu: Quote
Yuveza Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Bardzo ładna fotografia :) http://i1133.photobucket.com/albums/m600/daaarciiia/IMG_0008-1.jpg Quote
paulaa. Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 http://i1133.photobucket.com/albums/m600/daaarciiia/IMG_0003-2.jpg piękne fotki. :smile: zazdroszcze rowerowej wyprawy, tez się do tego zbieram, ale właśnie samej mi się nie chce. :smile: a Luka był upięty czy spuszczony ze smyczy ? bo ja chyba po 5 min przy ciągnięciu Scooba leżałabym z rowerem na ziemii, jak było ostatnio z rolkami i właśnie tego się boję. :D Quote
darii_iia Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 [quote name='magdabroy']To może kup uchwyt do roweru dla Luki ;) Wtedy nie będziesz musiała się martwić, że wpadnie pod koła i trzymałby się tylko jednej strony ;) Myślałam nad kupnem takiego uchwytu...możliwe że przy najbliższej okazji zakupie sobie taki. ;) [quote name='madziulik_13']My chcemy nad takie jeziorko! Macie pomost będę uczyła mojego kundla skakać :loveu: Te jeziorko jest w Kłodawie, praktycznie zawsze jak jedziesz do Gw. to przejeżdżasz obok niego, tylko że go nie widzisz. :lol: [quote name='westie_justa']Bardzo ładna fotografia :) http://i1133.photobucket.com/albums/m600/daaarciiia/IMG_0008-1.jpg Dziękuję. :) [quote name='paulaa.']http://i1133.photobucket.com/albums/m600/daaarciiia/IMG_0003-2.jpg piękne fotki. :smile: zazdroszcze rowerowej wyprawy, tez się do tego zbieram, ale właśnie samej mi się nie chce. :smile: a Luka był upięty czy spuszczony ze smyczy ? bo ja chyba po 5 min przy ciągnięciu Scooba leżałabym z rowerem na ziemii, jak było ostatnio z rolkami i właśnie tego się boję. :D Dzięki. :) Upięty, bo ciągle jechałam przy drodze. ;) Hahhah, no Luka zawsze na początku sobie szybko truchta...a potem w moim tempie przy rowerze powoli kłusuje, bo idiota zawsze na początku się za bardzo męczy. :roll: A rodzice powiedzieli, że mi kupią nowy rower...teraz tylko kupić jakiś uchwty czy coś w tym stylu. I Luka nauczy się fajnie biegać przy rowerze i może takim oto sposobem, szybciej będziemy się poruszać. :) I jedna fotka Drakulki : Quote
Izabela124. Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Super zdjęcia Luki i Dracusia fotka też ładna :) Quote
darii_iia Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 Izabela124. napisał(a):Super zdjęcia Luki i Dracusia fotka też ładna :) Dzięki. Następne fotki będą chyba w piątek...Luńka w olej wsadziłam więc łazi brzydki. :lol: westie_justa napisał(a):Czym robiona ta fota Drakusia?:) 70-200mm f/4 ;) W sumie mam jeszcze kilka jego fotek z wczoraj...tylko wstawiać mi się nie chciało. :lol: Quote
Yuveza Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 darii_iia napisał(a): 70-200mm f/4 ;) W sumie mam jeszcze kilka jego fotek z wczoraj...tylko wstawiać mi się nie chciało. :lol: Bardzo fajna GO i wgl fajna fota :loveu: Quote
darii_iia Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 [quote name='westie_justa']Bardzo fajna GO i wgl fajna fota :loveu: Dziękuję bardzo. :loveu: Reszta zgredkowatych fot. : Quote
xxxkaluniaxxx Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 darii_iia napisał(a):Plusy mniejszych psów. Za to ja chciałabym mieć kiedyś większego psa...który sięgał by mi chociaż dalej niż do kolana. :lol: Kilka fotek Waszego ulubionego i najfajniejszego grzywacza jakiego znacie. :diabloti: :loveu: ja tam sobie grzywacza biorę na następnego :p taki mały, ekonomiczny :evil_lol: akcesoria tanie mało je i taki wyrośnięty z Kalą wzrostem będzie pasować :cool3: z większych będzie Bulek :loveu::loveu::loveu: jednego z ulubionych :diabloti: Wymiziaj go ode mnie :p fotki super, Lukę nawet w oleju chętnie pooglądam ;) a no właśnie ile Luka ma wzrostu? w bazie nie chce mi się szukać :cool3: Quote
darii_iia Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 xxxkaluniaxxx napisał(a):ja tam sobie grzywacza biorę na następnego :p taki mały, ekonomiczny :evil_lol: akcesoria tanie mało je i taki wyrośnięty z Kalą wzrostem będzie pasować :cool3: z większych będzie Bulek :loveu::loveu::loveu: jednego z ulubionych :diabloti: Wymiziaj go ode mnie :p fotki super, Lukę nawet w oleju chętnie pooglądam ;) a no właśnie ile Luka ma wzrostu? w bazie nie chce mi się szukać :cool3: Ależ ja na grzywaczach nie skończyłam. O nie, nie. Ta rasa będzie ze mną do końca życia. :loveu: Ulubiony czy tam jeden z ulubionych...czepiasz się szczegółów. :eviltong: Wymiziany. :) O ile będzie słonecznie to czw-pt będą fotki Luńka kąpiącego się w jeziorku. :razz: Dla pewności jeszcze teraz go zmierzyłam. :lol: Ma 35cm w kłębie. ;) Quote
mychaaaaa Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 darii_iia napisał(a):Plusy mniejszych psów. Za to ja chciałabym mieć kiedyś większego psa...który sięgał by mi chociaż dalej niż do kolana. :lol: Wiesz, wychodzę z założenia, że najlepsze połączenie to Grzywacz plus... Samoyed :diabloti: W sumie na świecie jest kilka hodowli, które wychodzą z tego samego założenia (hodują akurat te dwie rasy), więc coś w tym jest ;) Nie myślałaś kiedyś o czymś sierściastym z V grupy? :razz: Quote
darii_iia Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 mychaaaaa napisał(a):Wiesz, wychodzę z założenia, że najlepsze połączenie to Grzywacz plus... Samoyed :diabloti: W sumie na świecie jest kilka hodowli, które wychodzą z tego samego założenia (hodują akurat te dwie rasy), więc coś w tym jest ;) Nie myślałaś kiedyś o czymś sierściastym z V grupy? :razz: Napewno nie wykluczam takiego połączenia. :razz: Ale niestety, kolejny pies, to jak wyprowadzę się na studia. ;) Myślałam, myślałam. I to nawet długo. Ale ja już nad wieloma rasami myślałam. :lol: Niedługo wystawa w Gorzowie, to z pewnością pójdę do Samoyedów o ile jakieś będą. :) Quote
:: FiGa :: Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Witajcie :multi: Przejrzalam na szybko wasza galerie, ale widze ze koniecznie musze kiedys poswiecic na to wiecej czasu bo JEST co ogladac :loveu: Genialne sa fotki z ich wspolnych zabaw, pieknie wyglada kudlacz w ruchu :loveu: http://i1133.photobucket.com/albums/m600/daaarciiia/IMG_0655.jpg I genialne to foto :loveu: Quote
xxxkaluniaxxx Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Luka mierzy tyle co Kala :p Przecież ja się nie czepiam :diabloti: Mi się marzy takie połączenie: grupa 9 + 3 + 5 Grzywek + Bulek + Husky :loveu: = mieszanka wybuchowa :evil_lol: Quote
darii_iia Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 [quote name=':: FiGa ::']Witajcie :multi: Przejrzalam na szybko wasza galerie, ale widze ze koniecznie musze kiedys poswiecic na to wiecej czasu bo JEST co ogladac :loveu: Genialne sa fotki z ich wspolnych zabaw, pieknie wyglada kudlacz w ruchu :loveu: http://i1133.photobucket.com/albums/m600/daaarciiia/IMG_0655.jpg I genialne to foto :loveu: Witamy, witamy ! :) Dziękujemy bardzo i zapraszamy ponownie. :loveu: [quote name='xxxkaluniaxxx']Luka mierzy tyle co Kala :p Przecież ja się nie czepiam :diabloti: Mi się marzy takie połączenie: grupa 9 + 3 + 5 Grzywek + Bulek + Husky :loveu: = mieszanka wybuchowa :evil_lol: A ja myślałam, że ona należy do większych psów. :lol: U mnie Bulek w grę nie wchodzi. Lubię mieć co głaskać, więc mój pies nie może być krótkowłosy. :diabloti: Wyjątkiem są grzywacze. :lol: A tak w sumie...jak byś chciała skorzystać, to ja zapraszam do mnie. Aby nie wracać w ten sam dzień co wystawa, to może chcesz przenocować ? Na weekend możesz przyjechać. :razz: Quote
Recommended Posts