Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

magdabroy napisał(a):
Ja przeczytałam ;)

To miłego tygodnia życzę i czekam na kolejne foty :)

Dziękuję za chęci czytania tego. :lol:

Z tyłu coś tam widać rozległe tereny :

ii to koniec. ;)

Edited by darii_iia
Posted

darii_iia napisał(a):

Miło mi. A mi się podobają Twoje. :lol:

chyba nie wiesz co piszesz :D

fajne plany :) bedzie dużo fotek.:D

dzisiejsze fajne :) też bym z Dorcią poszła w takie trawy, ale u nas dużo kleszczy. ;)

Posted (edited)

dagaa111 napisał(a):

Próbował skakać ale wtedy się wywalał. :lol:

motyleqq napisał(a):
jestem fanką Luki, on jest taki piękny :loveu: na obozie będę go cały czas miziać, oddam Ci tylko na przebiegi :evil_lol:

Miło. :loveu:
Ooj, nas nie będzie na obozie...rodzice. :roll:
Co najwyżej to mogłabym wpaść do Poznania i spotkać się jakbyście przyjechali tam lub jak byście wyjeżdżali to się spotkać albo uciekniecie z ośrodka na popołudnie. :lol: ;)

Aleksandra95 napisał(a):
chyba nie wiesz co piszesz :D

fajne plany :) bedzie dużo fotek.:D

dzisiejsze fajne :) też bym z Dorcią poszła w takie trawy, ale u nas dużo kleszczy. ;)

Jestem trochę zmęczona, więc bardzo możliwe że nie wiem. :D
Ale ja swoich zbytnio nie lubię...wolałabym mieć bardziej falowane, lub lekko kręcone. :lol:

No powinny być fotki zobaczymy co na to moje lenistwo. :lol: Muszę kupić dekielek do obiektywu by się nie zaryzował...
Moje niby zostały polane preparatem na kleszcze itp...ale Draca jakoś wyjątkowo lubią, bo ostatnio musiałam mu wyciągać dwa. :roll:

Edited by darii_iia
Posted

darii_iia napisał(a):

Miło. :loveu:
Ooj, nas nie będzie na obozie...rodzice. :roll:
Co najwyżej to mogłabym wpaść do Poznania i spotkać się jakbyście przyjechali tam lub jak byście wyjeżdżali to się spotkać albo uciekniecie z ośrodka na popołudnie. :lol: ;)

oo, no to szkoda...
wiesz, myślę że nie będziemy musieli siedzieć w ośrodku non stop, w końcu jesteśmy wolnymi ludźmi :cool3: ale w ogóle to miałam na myśli obóz Freexów, a on jest na mazurach :lol: Graf jest chyba w okolicach Poznania? ale być może będziemy w Poznaniu w sierpniu na zawodach DCDC :) wtedy ukradnę Lukę :diabloti:

Posted

Ale ogólnie w tym roku nici z obozów. Może nawet dobrze bo przez ten rok dopracuję dużo rzeczy z małym i w przyszłym roku będziemy już fajnie śmigać. ;)
Tak, tak. Graf jest w okolicach Poznania. A ja mam siostrę w Poznaniu, którą z chęcią wykorzystam i do niej przyjadę...tylko powiedz kiedy. :diabloti:
Oo, na DCDC z chęcią przyjadę,(kiedy są ? :lol: ) a małego możesz wtedy miziać i miziać... ale nie ukraść. :diabloti:

Aleksandra95 napisał(a):
moje włosy żeby były ogarnięte, to prostownica konieczna :diabloti::diabloti:

nas kleszcze też lubią niestety:roll: ;)

Mi tam prostownica nie potrzebna. :razz:
Mam takie szczęście, że jeszcze nic mi się nie przyczepiło do Luki i nie muszę wygrzebywać kleszcza z tych jego kudłów. :lol:

Posted

dobra...jeszcze mnie będziesz potem prosić bym go oddała. :diabloti:
o, to ja z chęcią wpadnę. :)
z wielką ochotą bym Cię ugościła...ale moja siostra nie lubi moich psich znajomych, obcych psów itp...to taka gorsza ja. :evil_lol:
ona tam nawet mnie i Luńka nie chce gościć, ale to taki tam szczegół. :D
ale już ja Ci znajdę jakiś tańszy nocleg albo u kogoś z Poznania o to się nie martwy. :lol:

Posted

motyleqq napisał(a):
hihihi, rozumiem :lol: no zobaczymy, jak będzie gdzie spać, to przyjedziemy, bo sam udział w zawodach kosztuje grosze, tylko nocleg najgorszy :lol:

hmm szykujecie się na zawody :razz:?

Posted

motyleqq napisał(a):
hihihi, rozumiem :lol: no zobaczymy, jak będzie gdzie spać, to przyjedziemy, bo sam udział w zawodach kosztuje grosze, tylko nocleg najgorszy :lol:

No rozumiem. :lol:
xxxkaluniaxxx napisał(a):
będziesz na DCDC? :diabloti: ja będę z Kalą, kundel poogląda sobie profesjonalistów :evil_lol:
EDIT:
Zdjęcia super :eviltong:

Tak, tak. Tylko albo 10-12, albo 11-12. :)
Przyjeżdżajcie, przyjeżdżajcie, popatrzymy razem na profesjonalistów ! :loveu:
westie_justa napisał(a):
hmm szykujecie się na zawody :razz:?

motyleqq napisał(a):
tak, ale dog diving, nie frisbee :)

westie_justa napisał(a):
jak to? startujecie? wgl nie wiedziałam że są gdzies w polsce takie zawody.

Moje psy nawet nigdy się nie kąpały w zbiorkach wody większych niż nasza wanna. :lol:

Posted

motyleqq napisał(a):
tak, ale dog diving, nie frisbee :)

nawet nie wiedziałam że istnieje taki sport :siara:

darii_iia napisał(a):

Tak, tak. Tylko albo 10-12, albo 11-12. :)
Przyjeżdżajcie, przyjeżdżajcie, popatrzymy razem na profesjonalistów ! :loveu:

No to baja :loveu:

Posted

Foxowa napisał(a):
Ale fajny Lucek :loveu:

Prawda ? :lol: :loveu:
Aleksandrossa napisał(a):
mam pytanie :p
Jaki kolor ma Luka w rodku wpisany?
Bo z tego co patrze to szczeniaki mają całkiem inny kolor niż dorosłe a Luka strasznie mi się podoba :D

kremowo-biały. ;)
A no wybarwiają się szczeniaczki ale ja się spodziewałam tego, że Luka się wybarwi bo jego rodzice są jaśniutcy. ;)
Miło nam. :)
Aleksandra95 napisał(a):
a dzisiaj był u nas przypadkowo no tak w polowie przypadkowo brat Luki.:loveu:

Prawda, że jest cuuudny ? :loveu:
To jeszcze tylko Luńka musisz kiedyś spotkać. :lol:

Miałam być z fotkami ale...pogoda nam nie sprzyja. Raz na jakiś czas słoneczko, potem deszcz, zimny wiatr i tak w kółko. Ale byłam dzisiaj z maluchami na naszych terenach spacerowych, w poszukiwaniu dekielka i piłeczki...z marnym skutkiem. :lol: Na koniec trochę żałowałam, że nie wzięłam nic do focenia bo spotkaliśmy sarenki...które oczywiście maluchy przegoniły. ;)
Za to jutro ma być cieplej, to zamiast do miasta, to przejadę się nad jezioro w końcu. :)