*Magda* Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Ja przeczytałam ;) To miłego tygodnia życzę i czekam na kolejne foty :) Quote
motyleqq Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 jestem fanką Luki, on jest taki piękny :loveu: na obozie będę go cały czas miziać, oddam Ci tylko na przebiegi :evil_lol: Quote
darii_iia Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 (edited) magdabroy napisał(a):Ja przeczytałam ;) To miłego tygodnia życzę i czekam na kolejne foty :) Dziękuję za chęci czytania tego. :lol: Z tyłu coś tam widać rozległe tereny : ii to koniec. ;) Edited May 29, 2012 by darii_iia Quote
Daga&Maks Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 http://i1133.photobucket.com/albums/m600/daaarciiia/IMG_0589.jpg jeszcze go widać :lol: Quote
Aleksa. Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 darii_iia napisał(a): Miło mi. A mi się podobają Twoje. :lol: chyba nie wiesz co piszesz :D fajne plany :) bedzie dużo fotek.:D dzisiejsze fajne :) też bym z Dorcią poszła w takie trawy, ale u nas dużo kleszczy. ;) Quote
darii_iia Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 (edited) dagaa111 napisał(a):http://i1133.photobucket.com/albums/m600/daaarciiia/IMG_0589.jpg jeszcze go widać :lol: Próbował skakać ale wtedy się wywalał. :lol: motyleqq napisał(a):jestem fanką Luki, on jest taki piękny :loveu: na obozie będę go cały czas miziać, oddam Ci tylko na przebiegi :evil_lol: Miło. :loveu: Ooj, nas nie będzie na obozie...rodzice. :roll: Co najwyżej to mogłabym wpaść do Poznania i spotkać się jakbyście przyjechali tam lub jak byście wyjeżdżali to się spotkać albo uciekniecie z ośrodka na popołudnie. :lol: ;) Aleksandra95 napisał(a):chyba nie wiesz co piszesz :D fajne plany :) bedzie dużo fotek.:D dzisiejsze fajne :) też bym z Dorcią poszła w takie trawy, ale u nas dużo kleszczy. ;) Jestem trochę zmęczona, więc bardzo możliwe że nie wiem. :D Ale ja swoich zbytnio nie lubię...wolałabym mieć bardziej falowane, lub lekko kręcone. :lol: No powinny być fotki zobaczymy co na to moje lenistwo. :lol: Muszę kupić dekielek do obiektywu by się nie zaryzował... Moje niby zostały polane preparatem na kleszcze itp...ale Draca jakoś wyjątkowo lubią, bo ostatnio musiałam mu wyciągać dwa. :roll: Edited May 29, 2012 by darii_iia Quote
motyleqq Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 darii_iia napisał(a): Miło. :loveu: Ooj, nas nie będzie na obozie...rodzice. :roll: Co najwyżej to mogłabym wpaść do Poznania i spotkać się jakbyście przyjechali tam lub jak byście wyjeżdżali to się spotkać albo uciekniecie z ośrodka na popołudnie. :lol: ;) oo, no to szkoda... wiesz, myślę że nie będziemy musieli siedzieć w ośrodku non stop, w końcu jesteśmy wolnymi ludźmi :cool3: ale w ogóle to miałam na myśli obóz Freexów, a on jest na mazurach :lol: Graf jest chyba w okolicach Poznania? ale być może będziemy w Poznaniu w sierpniu na zawodach DCDC :) wtedy ukradnę Lukę :diabloti: Quote
Aleksa. Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 moje włosy żeby były ogarnięte, to prostownica konieczna :diabloti::diabloti: nas kleszcze też lubią niestety:roll: ;) Quote
darii_iia Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 Ale ogólnie w tym roku nici z obozów. Może nawet dobrze bo przez ten rok dopracuję dużo rzeczy z małym i w przyszłym roku będziemy już fajnie śmigać. ;) Tak, tak. Graf jest w okolicach Poznania. A ja mam siostrę w Poznaniu, którą z chęcią wykorzystam i do niej przyjadę...tylko powiedz kiedy. :diabloti: Oo, na DCDC z chęcią przyjadę,(kiedy są ? :lol: ) a małego możesz wtedy miziać i miziać... ale nie ukraść. :diabloti: Aleksandra95 napisał(a):moje włosy żeby były ogarnięte, to prostownica konieczna :diabloti::diabloti: nas kleszcze też lubią niestety:roll: ;) Mi tam prostownica nie potrzebna. :razz: Mam takie szczęście, że jeszcze nic mi się nie przyczepiło do Luki i nie muszę wygrzebywać kleszcza z tych jego kudłów. :lol: Quote
motyleqq Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 ja się nie będę pytać, czy mogę ukraść :diabloti: w Poznaniu 10-12 sierpnia zawody :) tylko jeszcze nie mamy gdzie spać, może u Twojej siostry? :evil_lol: Quote
darii_iia Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 dobra...jeszcze mnie będziesz potem prosić bym go oddała. :diabloti: o, to ja z chęcią wpadnę. :) z wielką ochotą bym Cię ugościła...ale moja siostra nie lubi moich psich znajomych, obcych psów itp...to taka gorsza ja. :evil_lol: ona tam nawet mnie i Luńka nie chce gościć, ale to taki tam szczegół. :D ale już ja Ci znajdę jakiś tańszy nocleg albo u kogoś z Poznania o to się nie martwy. :lol: Quote
motyleqq Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 hihihi, rozumiem :lol: no zobaczymy, jak będzie gdzie spać, to przyjedziemy, bo sam udział w zawodach kosztuje grosze, tylko nocleg najgorszy :lol: Quote
xxxkaluniaxxx Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 (edited) będziesz na DCDC? :diabloti: ja będę z Kalą, kundel poogląda sobie profesjonalistów :evil_lol: EDIT: Zdjęcia super :eviltong: Edited May 30, 2012 by xxxkaluniaxxx Quote
Yuveza Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 motyleqq napisał(a):hihihi, rozumiem :lol: no zobaczymy, jak będzie gdzie spać, to przyjedziemy, bo sam udział w zawodach kosztuje grosze, tylko nocleg najgorszy :lol: hmm szykujecie się na zawody :razz:? Quote
motyleqq Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 westie_justa napisał(a):hmm szykujecie się na zawody :razz:? tak, ale dog diving, nie frisbee :) Quote
Yuveza Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 motyleqq napisał(a):tak, ale dog diving, nie frisbee :) jak to? startujecie? wgl nie wiedziałam że są gdzies w polsce takie zawody. Quote
darii_iia Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 motyleqq napisał(a):hihihi, rozumiem :lol: no zobaczymy, jak będzie gdzie spać, to przyjedziemy, bo sam udział w zawodach kosztuje grosze, tylko nocleg najgorszy :lol: No rozumiem. :lol: xxxkaluniaxxx napisał(a):będziesz na DCDC? :diabloti: ja będę z Kalą, kundel poogląda sobie profesjonalistów :evil_lol: EDIT: Zdjęcia super :eviltong: Tak, tak. Tylko albo 10-12, albo 11-12. :) Przyjeżdżajcie, przyjeżdżajcie, popatrzymy razem na profesjonalistów ! :loveu: westie_justa napisał(a):hmm szykujecie się na zawody :razz:? motyleqq napisał(a):tak, ale dog diving, nie frisbee :) westie_justa napisał(a):jak to? startujecie? wgl nie wiedziałam że są gdzies w polsce takie zawody. Moje psy nawet nigdy się nie kąpały w zbiorkach wody większych niż nasza wanna. :lol: Quote
xxxkaluniaxxx Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 motyleqq napisał(a):tak, ale dog diving, nie frisbee :) nawet nie wiedziałam że istnieje taki sport :siara: darii_iia napisał(a): Tak, tak. Tylko albo 10-12, albo 11-12. :) Przyjeżdżajcie, przyjeżdżajcie, popatrzymy razem na profesjonalistów ! :loveu: No to baja :loveu: Quote
motyleqq Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 xxxkaluniaxxx napisał(a):nawet nie wiedziałam że istnieje taki sport :siara: hahaha, dobre :evil_lol: no ale już wiesz :cool3: Quote
Aleksandrossa Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 mam pytanie :p Jaki kolor ma Luka w rodku wpisany? Bo z tego co patrze to szczeniaki mają całkiem inny kolor niż dorosłe a Luka strasznie mi się podoba :D Quote
Aleksa. Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 a dzisiaj był u nas przypadkowo no tak w polowie przypadkowo brat Luki.:loveu: Quote
darii_iia Posted June 2, 2012 Author Posted June 2, 2012 Foxowa napisał(a):Ale fajny Lucek :loveu: Prawda ? :lol: :loveu: Aleksandrossa napisał(a):mam pytanie :p Jaki kolor ma Luka w rodku wpisany? Bo z tego co patrze to szczeniaki mają całkiem inny kolor niż dorosłe a Luka strasznie mi się podoba :D kremowo-biały. ;) A no wybarwiają się szczeniaczki ale ja się spodziewałam tego, że Luka się wybarwi bo jego rodzice są jaśniutcy. ;) Miło nam. :) Aleksandra95 napisał(a):a dzisiaj był u nas przypadkowo no tak w polowie przypadkowo brat Luki.:loveu: Prawda, że jest cuuudny ? :loveu: To jeszcze tylko Luńka musisz kiedyś spotkać. :lol: Miałam być z fotkami ale...pogoda nam nie sprzyja. Raz na jakiś czas słoneczko, potem deszcz, zimny wiatr i tak w kółko. Ale byłam dzisiaj z maluchami na naszych terenach spacerowych, w poszukiwaniu dekielka i piłeczki...z marnym skutkiem. :lol: Na koniec trochę żałowałam, że nie wzięłam nic do focenia bo spotkaliśmy sarenki...które oczywiście maluchy przegoniły. ;) Za to jutro ma być cieplej, to zamiast do miasta, to przejadę się nad jezioro w końcu. :) Quote
Recommended Posts