Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):
ale fajne fotki:loveu:
Luka jaki wampir, uwielbiam jak tak psy robią :)
jestem ciekawa jak Draco taki maluszek trzyma taką dużą piłkę, mój Boo ma problemy, a tu nawet biega :) suuper!

Dzięki. :loveu:
Wampir...dobrze powiedziane. :)
A no, też się dziwię. Za to Luka już jak miał 4 miesiące biegał z piłeczką tenisową.:D
madziulik_13 napisał(a):
Wiesz że nie lubię Twojego wyjazdu akurat wtedy no nie?:<

Wiem i ja też tego nie lubię. :<
Ale damy radę ! Pogadam, namówię, może wróce wcześniej i zdąże. :>
Najwyżej potem będę pisać o przeniesienie na kolejny termin. ;)

Posted

darii_iia napisał(a):
Dzięki. :loveu:
Wampir...dobrze powiedziane. :)
A no, też się dziwię. Za to Luka już jak miał 4 miesiące biegał z piłeczką tenisową.:D

u mnie jakoś piłeczek nie za bardzo lubią, Ajlu ma swoje ulubione fresbe, a Boo swoje szmaciane maskotki z którch wyprówa flaczki i ma takie zmiętolone maskotki :)

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):
u mnie jakoś piłeczek nie za bardzo lubią, Ajlu ma swoje ulubione fresbe, a Boo swoje szmaciane maskotki z którch wyprówa flaczki i ma takie zmiętolone maskotki :)

U mnie Draco od małego dostawał kałczuki do zabawy, a potem urósł i biega z piłkami tenisowymi. Za to dużych piłek, jak np. do nogi...boi się. :roll:
Oo tak, maskotki to jest to. Jak Luka dostaje maskotke, to włącza się tryb niszczenia i od razu, co nie popatrzę, to pluszak rozwalony leży...dlatego teraz bawi się szarpakiem polarowym. :)

Posted

[quote name='Aleksandra95']przystojniaki.:loveu:
:loveu:
[quote name='paulaa.']http://img52.imageshack.us/img52/3167/img0697ds.jpg
pięknie uchwycone. ;)
A dziękuję. ;)
[quote name='deer_1987']http://img35.imageshack.us/img35/6986/img0686rm.jpg
fajny w pelnym biegu :loveu:
[quote name='Ilka21']Foteczki jak zwykle super.Grzywki mają super mimikę, z połowy min Lukasia się uśmiałam :)
:)
[quote name='xxxkaluniaxxx']super fotki :loveu: Jednak na żywo Luka ładniejszy :evil_lol:
Dzięki. A no na żywo ładniejszy...zdjęcia nie potrafią oddać jego prawdziwego uroku. :razz: Nie przypominam sobie tylko kiedy go widziałaś. :oops:
Kilka fotek z dzisiejszej sesji. :