darii_iia Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 (edited) [quote name='paulaa.']Super sesja, ale gdzie się u was śnieg podział ? :lol: Nie ma. U nas ostatni śnieg padał 20.12.2011...i utrzymał się 2 dni. :lol: [quote name='deer_1987']ale duzo zdjec na raz :loveu: Jak wracać na dogo, to z wielkim wejściem. :razz: hahah. [quote name='Aleksandra95']jak zwykle super, ale co to się stało, że Luka na lince ?:D Dzięki. ;) Nauczył się od Draca szczekania na przejeżdżające samochody, przechodzących ludzi...:mad: I teraz jak tylko ktoś przechodzi to oboje pod brame i ujadania...Draco w celu, przegonienia tego kogoś, a Luka bo chce się bawić. :roll: Więc Luka jest na lince i mu nie pozwalam na takie wybryki i już się lepiej zachowuje. :) I jeszcze kilka starszych foteczek : Nudziło mi się : :lol: Luka ze swoim bratem :loveu: Edited January 28, 2012 by darii_iia Quote
paulaa. Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 A u nas niestety śniegu pełno.. :roll: Cholerstwo wgl nie chce stopnieć.. Ale Luka musi mieć mięciutkie to futerko, przynajmniej takie się wydaje na zdjęciach. :loveu: Ale pewnie za to nie łatwe w pielęgnacji... :roll: Quote
Illusion Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 http://img710.imageshack.us/img710/7814/img3504or.jpg O, znajomy widok :). Quote
darii_iia Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 [quote name='Illusion']http://img710.imageshack.us/img710/7814/img3504or.jpg O, znajomy widok :). U mnie dodatkowo bardzo częsty...ulubiona pozycja. :lol: [quote name='Aleksandra95']aaa rozumiem.:) No niestety, mogłam się spodziewać, że Luka będzie tak głupi, że zacznie w końcu małpować Draca. :lol: [quote name='paulaa.']A u nas niestety śniegu pełno.. :roll: Cholerstwo wgl nie chce stopnieć.. Ale Luka musi mieć mięciutkie to futerko, przynajmniej takie się wydaje na zdjęciach. :loveu: Ale pewnie za to nie łatwe w pielęgnacji... :roll: U nas przez ostatnie dni słoneczko pięknie świeci i jest fajna pogoda, nie licząc przymrozku. :) Na żywo na jeszcze bardziej miękkie niż na fotach się wydaje. :loveu: Dzisiaj był kąpany ale jedno wyjście na dwór, wejście w krzaki, wytarzanie w trawie, bieganie, dręczenie Draca na dworze już robi swoje i na zdjęciach nie ma aż takiego efektu. Mimo wszystko po takim tarzaniu jego włos pięknie pachnie i nadal jest puszysty, a potem wystarczy tylko przeczesać grzebieniem/szczotką i znów wygląda...przyzwoicie. :lol: A tam pielęgnacja, codziennie wieczorem przeczesuje grzebieniem i voila. :) Quote
ania90 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 http://i1133.photobucket.com/albums/m600/daaarciiia/Luka/IMG_0307.jpg mamy taka sama obrozke tylko ze czarna :razz: Quote
darii_iia Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 [quote name='ania90']http://i1133.photobucket.com/albums/m600/daaarciiia/Luka/IMG_0307.jpg mamy taka sama obrozke tylko ze czarna :razz: Ja mam jeszcze niebieską dla Draca. :razz: I kolejna porcja zdjęć z dzisiaj...słoneczko świeci od rana. :loveu: Lukuś : Quote
Izabela124. Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Zazdroszczę wam, że nie macie śniegu. U mnie jest go dużo i do tego okropny mróz Quote
darii_iia Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 [quote name='Izabela124.']Zazdroszczę wam, że nie macie śniegu. U mnie jest go dużo i do tego okropny mróz Też sobie zazdroszczę. Trochę tęsknie za śniegiem...ale wyobrażając sobie Luńka i Draca oblepionych śnieżnymi kulkami, to już mi przechodzi ta tęsknota. :lol: Drakusiek : Quote
darii_iia Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Jedno razem : Hopanie : Narazie koniec. Jeszcze dzisiaj będę robiłą zdjęcia. :) Quote
Izabela124. Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 darii_iia napisał(a):Też sobie zazdroszczę. Trochę tęsknie za śniegiem...ale wyobrażając sobie Luńka i Draca oblepionych śnieżnymi kulkami, to już mi przechodzi ta tęsknota. :lol: Fakt, kulki śnieżne to udręka długowłosych psów Quote
darii_iia Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 [quote name='Izabela124.']Fakt, kulki śnieżne to udręka długowłosych psów W tą zimę jeszcze ani razu ich nie mieliśmy...i mam na dzieję, że już tak zostanie. ;) [quote name='Aleksandra95']a jak tam jedziecie na obóz ? :D Jedziemy, jedziemy. A wy ? . :) Drakuś : Quote
Aleksa. Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 my niestety nie, a na który sie wybieracie ? :D Quote
darii_iia Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Aleksandra95 napisał(a):my niestety nie, a na który sie wybieracie ? :D Na Freexowy obóz o ile zdążymy się zapisać. No i coś w sierpniu bym jeszcze chciała. :) Quote
Aleksa. Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 darii_iia napisał(a):Na Freexowy obóz o ile zdążymy się zapisać. No i coś w sierpniu bym jeszcze chciała. :) to fajnie, a który turnus wybrałaś 1 czy 2 ? :D Quote
paulaa. Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 darii_iia napisał(a):Na Freexowy obóz o ile zdążymy się zapisać. No i coś w sierpniu bym jeszcze chciała. :) My też jak się załapiemy na 1 turnus. :smile: Dzięki bogu na Freexowy nie potrzebny jest opiekun.. :D Quote
darii_iia Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Aleksandra95 napisał(a):to fajnie, a który turnus wybrałaś 1 czy 2 ? :D paulaa. napisał(a):My też jak się załapiemy na 1 turnus. :smile: Dzięki bogu na Freexowy nie potrzebny jest opiekun.. :D Mam zamiar jechać na 2 turnusy. :) Niestety ja potrzebuję opiekuna bo mam dopiero 15 lat...bez opiekuna można od 16. ;) Quote
paulaa. Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Ja chciałam na 2, ale niestety termin mi nie pasuje... ;c Mam pecha jak zawsze. :D Quote
darii_iia Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Zmieniaj plany i jedź na dwa ! :) A ja mam znowu fotki, tym razem z zabawy mojej dwójeczki. :loveu: :razz: Quote
paulaa. Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 darii_iia napisał(a):Zmieniaj plany i jedź na dwa ! :) A ja mam znowu fotki, tym razem z zabawy mojej dwójeczki. :loveu: :razz: To akurat nie do zmiany, bo mam badania akurat umówione już od pół roku, inaczej bym już zmieniała. ;) Ale mam nadzieje i tak poznać Luke. :smile: Bierzesz też Draca ? Quote
darii_iia Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 paulaa. napisał(a):To akurat nie do zmiany, bo mam badania akurat umówione już od pół roku, inaczej bym już zmieniała. ;) Ale mam nadzieje i tak poznać Luke. :smile: Bierzesz też Draca ? Przełóż badania. :evil_lol: No to na pierwszym turnusie na pewno nas poznasz. :) Niee, Draco będzie w domu...Zastanawiałam się nad tym ale rodzice mi nie pozwalają go nigdzie zabierać. Jeszcze się zastanowie, ale wtedy pojchałabym na jeden turnus. ;) Quote
darii_iia Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 [quote name='deer_1987']Ale Ci sloneczko dopisalo :loveu: Prawda ? I tak codziennie mamy. :) Parę fotek mojej dwójeczki. : :diabloti: :diabloti: :evil_lol: Quote
Recommended Posts