Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Luniątko ci fajnie rośnie a jaki włosek puchaty ;)
Mój wymarzony charakterek, ADHD do kwadratu, urodzony sportowiec aż grzech na jakieś zawody nie iść, to co dizemy razem, za rok? hihihi :)

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maalwi']Luniątko ci fajnie rośnie a jaki włosek puchaty ;)
Mój wymarzony charakterek, ADHD do kwadratu, urodzony sportowiec aż grzech na jakieś zawody nie iść, to co dizemy razem, za rok? hihihi :)

Hihi, dzięki. :)
Cóż... w Gorzowie są zawody i pokazy agility, jeżeli za rok też będą to czemu nie. :)
A jeździć gdzieś na zawody....najpierw się skupię na wystawach. ;)

ZDJĘCIA NA 2 POPRZEDNICH STRONACH. ! ! !. :)
Amatorski filmik z amatorkim agilitowaniem. :)
http://www.youtube.com/watch?v=rAhDS_sCEis
Filmik robiony w powyżej 30 stopniach więc proszę o wyrozumiałość. ;)

Posted

[quote name='deer_1987']Ale duzo zdjec :loveu: ale te z gonitw najlepsze :)

Filmik super !!!

Dziękuje. :)
hej
fajna galeria, dużo fot- świetne psiaczki spotkaliśmy się już wcześniej u Bibi

zgadnij z którego zdjęcia

A dziękujemy. :)
:o
Przepiękne. ! :loveu:
B. mi miło, że chciało Ci się go rysować. :)
I nie mam pojęcia z jakiego zdjęcia...tak przeglądam foldery ze zdjęciami i nie znalazłam...może jakaś podpowiedź. ? ;)
Hejka
Witają się shibo samki

Słodkie są te Twoje maluchy.

Dziękujemy. ;)
wow ile fot superowo relacja z całego dnia Lukaś to już w ogóle nie dzidzia tylko mały mężczyzna łeeee czemu one tak szybko rosną...

:)
Taak....niestety. Ale naszczęście tylko z wyglądu się zmienił. Jak dla mnie, to nadal jest szalonym, głupiutkim szczylkiem. :loveu:

Posted

[quote name='Asiaczek']Hej, witamy się i my!
Asiaczki przydreptały z rana do kumpli:)

Pzdr.
Witamy, witamy.;)
Miło mi, że zechcieliście nas odwiedzić. :)

hmm...podpowiedz...na zdjęciu jest też Yorczek

Już wiem. :)
Nie przypominałam sobie zdjęcia gdzie on tak leżał sam, a jak z Yorkiem, to już wszystko jasne. :D
Wgl. na Twoim szkicu bardziej mi się podoba. :loveu:
ktoś tu jutro świętuje.

A no ktoś świętuje....pamiętam o Tobie. :diabloti: :D

A ja mam nowe zdjęcia. :)
Dzisiaj kąpałam maluchy...Niestety Draco uciekał od aparatu, wgl nie miał ochoty siedzieć na dworze, to poszedł do domu. :roll: Ale za to pozostał mój wierny towarzysz, model, Lukaś. Kocham, robić mu zdjęcia. Nieskromnie mówiąc, jest przepiękny. :loveu:.
Kilka fotek Drakusia :

I do samego końca będzie Lukaś. :

Posted

a witam, witam :cool3:

ale masz fajną grzywkę :loveu: ma super umaszczenie
A imię Draco strasznie mi się podoba, chociaż jakbym słyszała że ktoś tak psa woła, to nigdy by mi się to z yorkiem nie skojarzyło :evil_lol:

sama obcinasz Draco?

Posted

[quote name='Aleksandra95']starzejesz sie :diabloti: :evil_lol: i ja też, ja tam lubię urodziny :eviltong::eviltong:

Luka. :loveu::loveu:

Niee, ja się nie starzeje...stoję w miejscu. :evil_lol:
Ja też lubię, miałam już nawet wyprawiane dla rodziny i prezenty już dostałam tydzień temu. :cool3:

a witam, witam :cool3:

ale masz fajną grzywkę :loveu: ma super umaszczenie
A imię Draco strasznie mi się podoba, chociaż jakbym słyszała że ktoś tak psa woła, to nigdy by mi się to z yorkiem nie skojarzyło :evil_lol:

sama obcinasz Draco?

Witaj. :cool3:
dzięki( ;) )...to ON. :eviltong:
Haha, on ma ubranko z napisem killer.:razz: I nikt się nie dziwi....głupek szczeka na każdego kto przejdzie obok.:diabloti:
Chodzi do fryzjera. Przez tamtą zimę go obcinałam i przez tą też będę. Chciałam iść na jakiś kurs aby się nauczyć...ale nie wyszło. Teraz znowu pójdzie do obcięcia, a potem przez jesień i zimę ja będę o niego dbać...Muszę się nauczyć obcinań psyk...będzie moim własnym modelem do ćwiczeń. :evil_lol:

Posted

darii_iia napisał(a):

Witaj. :cool3:
dzięki( ;) )...to ON. :eviltong:
Haha, on ma ubranko z napisem killer.:razz: I nikt się nie dziwi....głupek szczeka na każdego kto przejdzie obok.:diabloti:
Chodzi do fryzjera. Przez tamtą zimę go obcinałam i przez tą też będę. Chciałam iść na jakiś kurs aby się nauczyć...ale nie wyszło. Teraz znowu pójdzie do obcięcia, a potem przez jesień i zimę ja będę o niego dbać...Muszę się nauczyć obcinań psyk...będzie moim własnym modelem do ćwiczeń. :evil_lol:

wiem że chłopak, czytam pierwsze strony w galeriach jak którąś odwiedzam :evil_lol: ale nie mogłam napisać "ale masz fajnego grzywkę" bo by dziwnie brzmiało :eviltong:

Kiler akurat częste imię u małych psów, ale Draco mi się jakoś nie kojarzy z małym pieskiem :p
Ja się tak uczyłam na swojej dziewczynie ;) na początku wyglądała jak wypłosz, ale co tam :evil_lol: teraz zdarza mi się obcinać nei tylko swoją ale i inne gadziny, w sumie ok 15 stałych klientów ;) tak wyszło jakoś, także ucz się, ucz :evil_lol:

Posted

NightQueen napisał(a):
wiem że chłopak, czytam pierwsze strony w galeriach jak którąś odwiedzam :evil_lol: ale nie mogłam napisać "ale masz fajnego grzywkę" bo by dziwnie brzmiało :eviltong:

Kiler akurat częste imię u małych psów, ale Draco mi się jakoś nie kojarzy z małym pieskiem :p
Ja się tak uczyłam na swojej dziewczynie ;) na początku wyglądała jak wypłosz, ale co tam :evil_lol: teraz zdarza mi się obcinać nei tylko swoją ale i inne gadziny, w sumie ok 15 stałych klientów ;) tak wyszło jakoś, także ucz się, ucz :evil_lol:

Nie chcę poczać ale będę . :diabloti: Mogłaś napisać ''Ale masz fajnego grzywka'' . :eviltong:
W sumie mi też nie...ale pasuje do jego charakteru. ;)
Jak ja go obcinam, to nawet nawet wygląda...Tylko nad pyszczkiem trzeba popracować. ;)
Wgl. nie lubię jego włosa. Ma go za mało i jest za cienki, no i każdy błąd widać. :roll: Jak obcinałam psa ciotki, z gęstym włosem to nawet jak się gdzie pomyliłam czy coś to nie było tego widać. ;)
Haha, najlepiej od najmłodszego uczyć się pracować na życie. :diabloti: :evil_lol:

Posted

darii_iia napisał(a):
Nie chcę poczać ale będę . :diabloti: Mogłaś napisać ''Ale masz fajnego grzywka'' . :eviltong:
W sumie mi też nie...ale pasuje do jego charakteru. ;)
Jak ja go obcinam, to nawet nawet wygląda...Tylko nad pyszczkiem trzeba popracować. ;)
Wgl. nie lubię jego włosa. Ma go za mało i jest za cienki, no i każdy błąd widać. :roll: Jak obcinałam psa ciotki, z gęstym włosem to nawet jak się gdzie pomyliłam czy coś to nie było tego widać. ;)
Haha, najlepiej od najmłodszego uczyć się pracować na życie. :diabloti: :evil_lol:

nie mogłam bo chciałam koniecznie grzywacza określić jako grzywkę :diabloti::evil_lol:

To fakt, mało włosa to gorzej się równa, chociaż znów dużo włosa do rozczesywania też fajne nie jest :razz: nie ma to jak łysy grzywacz :evil_lol: ja mam ten plus że Moli ma dużo i gęsty włos, ale nie kołtuni się bardzo, więc praca łatwa z nią, ale jak obcinam inne to już tak łatwo nie ma, a chyba najgorsze to są yorki ze względu na gat. włosa i to że sa takie mała i nijak to chwycić :evil_lol: a obcinanie okolic oczu, małemu 2 kg yorkowi który się wierci to koszmar :razz: