Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Fusiafusia
Posted

U nas też oki. ;)
Cieszę się bo torek będę miała... ! :)

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dario bardzo fajna galeria :) Lovelaskowi musza ząbki wyrosnąc wszystkie a nie wypaść ;) Wypadają później i zmienia je pies na stałe, teraz muszą wszystkie mleczne urosnąć :) Widzę że na piesku bardzo Ci zależy.

Posted

Dziękujemy. ;)I to jak zależy, już się doczekać decyzji nie mogę. Ale muszę być cierpliwa. ;) Ach, no tak wyrosnąć. Wiedziałam, że chodzi o ząbki ale już nie zostało mi w pamięci co dokładniej. :) Grzywkami interesuję się już jakiś czas i strasznie jestem nimi zachwycona :)

Guest Fusiafusia
Posted

darii_iia napisał(a):
Oo, to Super. ! :)
A z jakich przeszkód. ? ;)
Hmmm....raczej z hopek i tunelu , ;)

Posted

darii_iia napisał(a):
Dziękujemy. ;)I to jak zależy, już się doczekać decyzji nie mogę. Ale muszę być cierpliwa. ;) Ach, no tak wyrosnąć. Wiedziałam, że chodzi o ząbki ale już nie zostało mi w pamięci co dokładniej. :)

Hihihi Daria Ty to od razy chciałabyś żeby stałe miał :D
Życzę powodzenia ;) Oj, Bibi Malwiny miałaby świetnego kolegę do zabawy :)

Posted

Cześć byłysmy juz u was ale tylko raz:roll: teraz nadrobiłam zaległości i co zauważyłam Dracuś ma bardzo śmieszny odbarwiony nosek, zupełnie jak Fredziola:lol:.
Wpadnij do nas :lol:

Guest Fusiafusia
Posted

darii_iia napisał(a):
Hejka. :)
Dzięki za miłe słówka. ! ;)
Tutaj zamaiwałam:
http://www.ubrankadlapsow.com/
Mamy jedno ubranko, więcej nam nie trzeba. Chociaż myślałam aby mu jakąś kurtkę dokupić bo w bluzie mogło mu być jeszcze zimno ale jak już, to na następny rok.:eviltong:
Dzięki za odp. ;)

Posted (edited)

Wszystko razem.

Wstawiłam pomniejszone zdjęcia, bo gdyby były wszystkie duże, to wolno by się ładowały. ;)
Ale jeśli ktoś chciałby zobaczyć w większym rozmiarze, to wystarczy kliknąć na zdjęcie. ;)

Edited by darii_iia
Posted

Sesja baaardzo udana!:loveu:
Piękny Draculek i coraz bardziej się przekonuję co do tego, że to prawdziwy model;)
Dżeki nie założyłby ani jednej chustki, a co dopiero wytrzymałby w niej do zdjęcia:shake:
Super masz pomysły i zdjęcia, a model na pierwszym miejscu:multi: