Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Shetanka']Hyh nie wiem czy nie przepłaciłaś za ten torek, w sumie to te przeszkody oprócz tunelów to takie średnie są ;) Ja mam swoje 3 hopki, będę coś kombinować ze slalomem, jak będzie trochę wolnej kasy to kupię tunel, a palisady czy kładki to nawet nie miałabym gdzie rozstawić.. :(

Może, może. Ale cieszę się, że mam. ;)

Hej! :smile:
http://img803.imageshack.us/img803/8399/img7721.jpg Fajny torek! ;-)
A filmik super! :loveu:
Też jestem na YouTube ;-)
Zaprosiłam Cię do znajomych. =)
Dzięki. ;)
Na razie nie ma mnie w domu...Potem sprawdzę. ; )

Wystawa w Szczecinie:
I miejsce
Najlepsze Baby w rasie=BOB BABY
Ocena :
Wybitnie obiecująca
Opis:
''7-miesięczny, głowa o ładnym wyrazie, doskonały korpus, bardzo dobrze ustawione i prowadzone kończyny. Bardzo ładnie poruszający się pies.''
Jestem z maluszka straasznie dumna. :)
Luka bał się trochę stać na stoliku ale za, to pięknie kłusował.
Mieliśmy jeszcze iśc na najlepsze baby wystawy ale musieliśmy już wracac do domu. :(

Posted

Daria, super sobie poradziliście, Lukaś fajnie kłusował a Bibi też sie bała stolika,więc się nie przejmuj ;)
Wyniki Bibi u mnie w galerii, zapraszam :)

Posted

darii_iia napisał(a):

Wystawa w Szczecinie:
I miejsce, najlepsze Baby w rasie. Luka bał się na stolik ale za, to pięknie kłusował.
Ocena :
Wybitnie obiecująca
opis:
''7-miesięczny, głowa o ładnym wyrazie, doskonały korpus, bardzo dobrze ustawione i prowadzone kończyny. Bardzo ładnie poruszający się pies.''
Jestem z maluszka straasznie dumna. :)

no to gratulacje :) i świetnie sobie poradziliście :)
i ciocia też dumna z maluszka jest :)
widać, że prowadziłaś Lukę zawodowo :)

Posted

Dziękujemy. ;)
3 lipca idziemy do Gorzowa i tam już nikt mnie nei będzie poganiał. :)

Fotki są, mam zdjęcia różnych ras ale chyba najwięcej chartów. Cały czas jakieś obok nas przechodziły i ja tam chodziłam bo były blisko. Jak zgrają się na komputer, zmienię wielkość, to tutaj wrzucę. ;)

Posted

ogromne gratulacje za Szczecin! super Wam poszło :)

7 miesięcy.... jak ten czas leci... :O toż on jest tylko 2 miesiące młodszy od mojej niuni a ja ciągle go pamiętam jako 6 tygodniowego niuńka i tak go sobie wyobrażam ;D a to już piękny kawaler, zaraz będzie robił mł champ :)

Posted

Jaga. napisał(a):
ogromne gratulacje za Szczecin! super Wam poszło :)

7 miesięcy.... jak ten czas leci... :O toż on jest tylko 2 miesiące młodszy od mojej niuni a ja ciągle go pamiętam jako 6 tygodniowego niuńka i tak go sobie wyobrażam ;D a to już piękny kawaler, zaraz będzie robił mł champ :)

Dziękujemy. :)
Ojj, tak. Mój maluszek już nie jest takim maluszkiem. :D
Hihi, no ja mam nadzieję i będziemy do tego mł championa dążyć. ;)

A teraz zdjęcia. Nie chciało mi się układać poszczególnymi rasami więc jest mieszanka. :eviltong: