Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mnie zadziwia to, jak u Yorków są takie delikatne te włosy.. bo właściciel u którego wynajmuje mieskzanie to teraz ma 2 Yorki i jak je głaszczę to takie delikatne się wydają... w porównaniu w moimi potworami :D
i fajnie, że Draco z Luką są mniej więcej podobnej wielkości, bo aż takiej krzywdy nawet przez przypadek sobie nie zrobią. I obydwoje kawalerowie uwielbiają być foceni. Widać, że modeling mają we krwi :lol:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kalyna napisał(a):
Mnie zadziwia to, jak u Yorków są takie delikatne te włosy.. bo właściciel u którego wynajmuje mieskzanie to teraz ma 2 Yorki i jak je głaszczę to takie delikatne się wydają... w porównaniu w moimi potworami :D
i fajnie, że Draco z Luką są mniej więcej podobnej wielkości, bo aż takiej krzywdy nawet przez przypadek sobie nie zrobią. I obydwoje kawalerowie uwielbiają być foceni. Widać, że modeling mają we krwi :lol:

Oo a grzywacze mają jeszcze gładszy włos od yorków ;D
Daria,a zdjęcia maluszków świetne jak zwykle :)
No i do jutra : )

Posted

[quote name='kalyna']Mnie zadziwia to, jak u Yorków są takie delikatne te włosy.. bo właściciel u którego wynajmuje mieskzanie to teraz ma 2 Yorki i jak je głaszczę to takie delikatne się wydają... w porównaniu w moimi potworami :D

Noo, Draco ma taki delikatny, a do tego rzadki włosek, a Luka ma gęsty. Jak głaszczę Lukasia i Draca, to widzę ogromną różnicę między nimi.
Cóż, jak narazie żadnej krzywdy nie było i mam nadzieję, że nie będzie. ;)
Haha, taak. Moi dwaj modele. :loveu:

Żeby nie cytować, to dziękuję wszystkim za miłe słowa o moich łobuzach. :)

FOOOOTY. :)

Na początek fotki z dzisiaj. Byłam z Lukasiem u Malwiny w odwiedziny, a oto efekty. :

Posted

Niee, ja wcale nie użądzam walk psów... ;)

Bibi pokazuje swą wyższość. :

Czy mi się zdaje, czy to wygląda jakby Lukaś dostał z łapy Bbi w pyszczek ? :D

Ale on nie pozostał dłużny .

Posted

A teraz fotki z wczoraj. ;)
Byliśmy na działce u dziadków. (na grillu).
Psiaki spędziły cały dzionek na dworze.
Na początku koleżanka maluchów. Tifany(czy jak to się tam pisze. ;P) :

Draco :

Posted

I BONUS:
Tak Śpi Luka na moim bracie. ;)

Kooniec. ;)

Te dni były baardzo udane. ! :)

[quote name='mychaaaaa']http://img861.imageshack.us/img861/6450/149w.jpg hahahah prawy sierpowy powalił Lukę :evil_lol: widzę, że potwory fajnie się wybawiły, fajny teren na zabawy :) a Luka jest w takim wieku, że tak zabawnie wygląda ;)

Haha, biedny Lukaś...ale się nie poddał.:eviltong:
Ee, to jest jakiś tam park(?) w Gorzowie...Malwina wie. Ja mieszkam w wiosce przy Gorzowie i nie muszę wiedzieć takich rzeczy mimo iż większosć życia spędzam w Gw... :evil_lol:
Moja mała pokraka. :lol:

Posted

westie_justa napisał(a):
Grzywki maja takie łyse szyjki czy wygolone są?

Wygolone są :)
*
Daria, moja mama zachwycała się uszyskami Lukasia bo sa taakie ogromne i stoją a Bibi nie ;)
Przepraszam,za to zamieszanie z paczkami :)

Posted

monika15 napisał(a):
Lukaś wielkoscią już prawie dorównuje Bibi :) I uszyska ma świetne:loveu:
Baardzo ładne zdjęcia robisz:lol:

No, to prawda,prawie równi są :)

Posted

[quote name='darii_iia']MOŻE. Jeśli łaaadnie poproszę tatusia albo kogoś kto chciałby pojechać do ZG.;-) Pamiętaj, że ZG, to nasz wróg.:diabloti: W końcu toż to falubaz, a my stal. Hah, naszczęście ja nie oglądam żużlu i nie obchodzi mnie z kim jeździmy. :lol:
w sumie to dobrze bo ZG zawsze wygrywa hahaha na będę na bank w ZG, miło by było zobaczyć Lucka

[quote name='mychaaaaa']zresztą Innowacyjnę powdery bardzo mi się podobają (Uwodziciel, Koleś, Johnny, Suri..). Wrzuciłabyś na grzywkową bazę bardziej aktualne foty Lovelaska! :loveu:
widziałaś nowe foty Suri na bazie? jaka się z niej księżniczka zrobiła :loveu::loveu:

[quote name='darii_iia']Cieszę sie, że mamy psy w domu ale nie mogąc pojąc czemu nie chcą więcej. Jak się mamy pytam, to mówi że poprostu bo nie albo ''nigdy więcej zaszczańców i sikańców w tym domu''. Rodzice nei lubią się opiekować psami i to też jest ich główny powó sprzeciwów tylko jeszcze dziwi mnie, to bo to ja się opiekuję naszymi psami.:roll:

ciesz się że z takim podejściem macie aż 2 psy - moi rodzice nie chcieli psa w domu i psa nigdy nie mieliśmy... a co dopiero trzech...

ZDJĘCIA SUPER!!! cudowne macie warunki i super się ogląda oba psiaki :loveu:

Posted

Jaga. napisał(a):
widziałaś nowe foty Suri na bazie? jaka się z niej księżniczka zrobiła :loveu::loveu:

Widziałam!
Ona od początku bardzo mi się podobała, ale obecnie jest niesamowita :loveu:

Posted

[quote name='kalyna']http://img861.imageshack.us/img861/6450/149w.jpg scena jak z króla lwa :D jak Simba z Skazą walczy :loveu:
http://img594.imageshack.us/img594/8499/img0656eb.jpg a to mi sie kojarzy z reklamą neostrady :) a Luka to takie Serce :) i krzyk "no kup mi!!"

Haha. Noo trafne masz te skojarzenia. :D

Daria, moja mama zachwycała się uszyskami Lukasia bo sa taakie ogromne i stoją a Bibi nie
Przepraszam,za to zamieszanie z paczkami

Mihihi.
A nic się nei stało. ;)

w sumie to dobrze bo ZG zawsze wygrywa hahaha na będę na bank w ZG, miło by było zobaczyć Lucka
widziałaś nowe foty Suri na bazie? jaka się z niej księżniczka zrobiła

ciesz się że z takim podejściem macie aż 2 psy - moi rodzice nie chcieli psa w domu i psa nigdy nie mieliśmy... a co dopiero trzech...

ZDJĘCIA SUPER!!! cudowne macie warunki i super się ogląda oba psiaki

Ej, ej, ej. Nie zawsze wygrywacie. ! :eviltong:
No, to ja będę z całych sił namawiać tatę. ;)

Baardzo się cieszę na 2 psy i już więcej się nie domagam mimo, iż był chciała. ;)
Dzięki. :)
jeeeeej jakie one słodkie Lukaś rzeczywiście musi mieć mocne uchole skoro już mu tak superowo stoją no a nie małe są. mój Ulinek ma małe i są ciągle jeszcze miękkie, ogólnie się trzymają nie tak prosto i sztywno.

fajny mieliście wypadzik na działke
http://img3.imageshack.us/img3/1933/img0666gs.jpg
ten wzrok zabija..

Bo Lukaaś jest wyjątkowy. :eviltong:
Haha, on chciał do kiełbasek i miał na mnie mini focha, że go przywiązałałam.:evil_lol: