Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaga. napisał(a):
przestań bo się przekręcę ze śmiechu w końcu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

kalyna napisał(a):
ale jaki ten rozmiar ma znaczenie :)

Po prostu tak jest w regulaminie i już:D a modzi mją prawo do likwidowania tych nieregulaminowych :D i co jest śmiesznego w prawie regulaminu??:-?

Posted

westie_justa napisał(a):
Po prostu tak jest w regulaminie i już:D a modzi mją prawo do likwidowania tych nieregulaminowych :D i co jest śmiesznego w prawie regulaminu??:-?

Śmieszni są ludzie co przeżywają ten regulamin jak mrówka okres :evil_lol:

Posted

mychaaaaa napisał(a):
Śmieszni są ludzie co przeżywają ten regulamin jak mrówka okres :evil_lol:

otóż to :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

westie_justa napisał(a):
Ja nie przeżywam

ja akurat o Tobie nie myślałam i mychaa pewnie też nie :)

Posted

A tam rozmiar...chyba odpuszczą takiej słodkiej dziewczyneczce jak ja. ? :razz:

Footencje. :)
Cóż święta minęły b. spokojnie. Więc nie ma co pisać. Zdjęć w św. nie robiłam ale mam dużo po dwóch wczorajszych dniach. :)
A oto one. :
Maluch dostał od mego brata wate do zabawy. :
Ale gdy Pani weszła od razu uciekł od miejsca zabawy. :

Potem zabrał okulary do nurkowania:

Odpoczynek :

Drakuulek :

Posted

Jakże Luckowi spodobał się tunel cały czas biegał w kółko, wchodził i wychodził, haha cudny widok. :)

Jak tylko Draco wchodził do tunelu, a on widział, że coś się tam rusza, to szedł taranować tunel od wewnątrz. :D :

Posted

Luckowi było trudniej robić sesję iż on chciał te mlecze zjeść.:roll: Więc jego jest tylko 1 zdjęcie :

A tu się przymieżał do chapnięcia mlecza :

On woli sesje z patykami :

I na koniec Drakuusiuś :

Kooniec . ;)
Oo, chcę Wam powiedzieć, że Lucek od dziś jest również psem o imieniu ''Luka''. Mojej siostrze się bardziej podobało i mimo iż nosił imię Lucek, to siostra i tak mówiła do niego Luka i od teraz maluch reaguje na obydwa imiona. Ale sama teraz mówię na niego Luka. Na początku mi się nie podobało ale jak już się przyzwyczaiłam, no to cóż. :roll: ;)

Posted

ja podziwiam Drackusia :) bo moje to nawet chwili z mleczykiem nie usiedzą.. zaraz kręcą się, machają głowami i kończynami :D
A Lucek widzę, że ma swój świat z patykami :)
i jaki on bialutki :) czyścioszek z niego :) i już nie moge się doczekać jak będzie wyglądać ta jego szata jak dorośnie :) baaardzo ciekawa jestem :)

Posted

ależ słodziak z Lucka! super że już się przygotowuje do agility, będzie chłopak kiedyś szalał na torze:D ale uważałabym ze skokami, dzieciak jeszcze z niego i może sobie porządnie poniszczyć stawy. narazie najlepiej ćwiczcie tunel czy przechodzenie stacjonatek:) napewno lepiej dla luckowego zdrówka

z Drakusia też fajny przystojniak:)

Posted

kalyna napisał(a):
ja podziwiam Drackusia :) bo moje to nawet chwili z mleczykiem nie usiedzą.. zaraz kręcą się, machają głowami i kończynami :D
A Lucek widzę, że ma swój świat z patykami :)
i jaki on bialutki :) czyścioszek z niego :) i już nie moge się doczekać jak będzie wyglądać ta jego szata jak dorośnie :) baaardzo ciekawa jestem :)

Ja też się mu dziwe. ;)
Jest bardzo spokojny i posłuszny. Moje kochanie. :)
A Lucek, to dziwak, tylko patyki mu w głowie. ;) Jak dorośnie będzie cream&white. :)
slicznie sie psiaki bawia

sa prześlicznie obaj!
a z mleczem na głowie wyglądają rpzesłodko

Dziękujemy. ;)

ależ słodziak z Lucka! super że już się przygotowuje do agility, będzie chłopak kiedyś szalał na torze ale uważałabym ze skokami, dzieciak jeszcze z niego i może sobie porządnie poniszczyć stawy. narazie najlepiej ćwiczcie tunel czy przechodzenie stacjonatek napewno lepiej dla luckowego zdrówka
z Drakusia też fajny przystojniak

Dziękujemy. :)
Tak, tak ja wiem. Zanim zaczniemy intensywniej ćwiczyć, to muszę poczekać jeszcze kilka miesięcy zanim wszystko mu się ładnie rozwinie. A tak w ogóle, to tutaj ćwiczyłam z Drakusiem, Lucek sobie leżał w cieniu, biegał, bawił się zabawkami. Dopiero tak później jak już kończyliśmy postanowiłam mu zrobić zdjecie jak skacze.
Na razie Luka będzie sobie biegał przez tunele i nauczymy się przechodzić slalom. :)

Posted

Wpadam z rewizytą :). Od razu mówię, że jestem fanką Lucka :loveu:. Co nie oznacza, że Drako mi się nie podoba, bo również wygląda na bardzo sympatycznego :).
Mamy takie same tunele :cool3:.