kalyna Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Fotki piękne :) a Draco jak się nakręcił to ale wysoko skakał.. ehh ta psia miłość... A teraz mi się przypomniało jak Sonia była tydzień po cieczce to szczerzyła zębiska na ONka co był bez smyczy, ale się wtedy strachu najadłam... nie polecam.. Quote
darii_iia Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 mychaaaaa napisał(a):Daria! Ale z Ciebie ładna dziewczyna! :) Spotkanie bardzo fajne, wybawiły się maluszki, zdjęcia porobione... :loveu: Aj, tam. Dziękuję. :oops: *** kalyna napisał(a):Fotki piękne :) a Draco jak się nakręcił to ale wysoko skakał.. ehh ta psia miłość... A teraz mi się przypomniało jak Sonia była tydzień po cieczce to szczerzyła zębiska na ONka co był bez smyczy, ale się wtedy strachu najadłam... nie polecam.. Nakręcił, nakręcił. Jest chłopcem więc go ciągnie, jednak nie wyobrażam sobie mieć suczki w przyszłości. Ja wolę chłopców, nie mam kłopotu z cieczkami i jest mi lepiej z mymi synkami. ;) *** A teraz jeszcze 5 foteczek moich malców, a właściwie, to Lucka bo Draco siedział w krzakach i nie chciał fot. :roll: Razem : I jeszcze taka fotka : Jakby się dobrze przyjżeć, to maluchy mają tutaj założone kiteczki . Mimo, że króciutki włos Pani zadręczała. :evil_lol: Ale trzeba pochwalić Lucka, że ani razu nie próbował jej zdjąć co mnie zdziwiło. (może jest gejem(?):evil_lol:) Quote
szokusia Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 z przyjemnością się ogląda zdjęcia Twoje ,są takie śliczne i widać radość psów uchwyconą Quote
Maalwi Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Ooo Lucuś ma gryzaka ode mnie :) Ogólnie bardzo szkoda,ze już się widywać nie będizemy :( Quote
kalyna Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Maalwi napisał(a): Ogólnie bardzo szkoda,ze już się widywać nie będizemy :( Oj :( a co się stało? przecież się bawiły razem :) i nie długo to o cieczce zapomnicie na jakiś czas :) *** aaa widzę kiteczki :) ale jak takie maleńkie to fajnie, że w ogóle się utrzymały ;) Quote
monika15 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 http://img862.imageshack.us/img862/3148/img0205yk.jpg Jestem wielbicielką Lucka :D Jego kolor jest po prostu zajefajny:loveu: Quote
monika15 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 kalyna napisał(a):Oj :( a co się stało? przecież się bawiły razem :) i nie długo to o cieczce zapomnicie na jakiś czas :) A jak Draco będzie strasznie napalony to mu jajka obciąć:diabloti: hahaha Quote
darii_iia Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 [quote name='Maalwi']Ooo Lucuś ma gryzaka ode mnie :) Ogólnie bardzo szkoda,ze już się widywać nie będizemy :( On go baardzo lubi. :) *** Możemy ale nie u mnie. ;) z przyjemnością się ogląda zdjęcia Twoje ,są takie śliczne i widać radość psów uchwyconą Bardzo mi miło. :) Oj a co się stało? przecież się bawiły razem i nie długo to o cieczce zapomnicie na jakiś czas *** aaa widzę kiteczki ale jak takie maleńkie to fajnie, że w ogóle się utrzymały Hehe, cóż Draco swoją zgubił gdy się tarzał po Ziemii. Ale w odróżnieniu od Lucka on nie lubi kitek i se zdejmuje. :angryy: http://img862.imageshack.us/img862/3148/img0205yk.jpg Jestem wielbicielką Lucka :-D Jego kolor jest po prostu zajefajny:loveu: A dziękujemy, dziękujemy. Mi też się podoba. :loveu: :smile: A jak Draco będzie strasznie napalony to mu jajka obciąć:diabloti: hahaha Nie obetniemy mu jajek. Rodzice nie pozwalają. Dla nich, to jest naturalne, że pies ma ochotę gdy suczka ma cieczkę i nie zabronią mu tego. A, że my nie mamy kontaktu z żadną suczką, to problemu nie ma. A nie zrobią tego tylko dlatego, bo Malwina z Bibi przychodzą co jakiś czas.:roll: W sumie mi samej nie zależy zbytnio na wykastrowaniu go. Nigdy z nim problemu nie było, a przez jeden, jedyny problem z Bibi nie wykastruję go. Do Bibi ma jakiś popęd, jak się spotykałam z innymi koleżankami z suczkami, to Draco powąchał, zobaczył, a potem zaczęła się zabawa. Quote
Maalwi Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 U mnie nie ma za to terenów i mam mały i brzydki dom-zdjęcia by były do d... Ja i tak bym wykastrowała Draca nie tylko ze względu na Bibi. Ja też chcę w pszyszłości wysterylizować Bibi,jak nie będę chiała jej rozmnażać. Niektórzy myślą,że kastracja jest żeczą nienaturalną dla psów... nienaturalne jest to,że jest suka a pies jej pokryć nei moze. Ja tylko mogę żałować,twojej mamy nie przekonam :( Szkoda tylko,że nie będize zabawy psiaków ani fot,bo dla mnie jest oczywiste,że jak nie mogę przyjezdżać do cb ani ty nie będziesz do mnie przyjeżdżać (Bo po co,tam nawet się nie zmieści tyle psów w domu ) ani się nei bedizemy spotykać z psiakami to już się wogólne widywać nie będizemy,a naprawdę szkoda:-( Quote
Maalwi Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 [quote name='monika15']http://img862.imageshack.us/img862/3148/img0205yk.jpg Jestem wielbicielką Lucka :D Jego kolor jest po prostu zajefajny:loveu: Tez mi sie podoba ale niestety troszke wyjasnial niz jak bylam miesia temu. A sam Lucus urusl 2 razy bardziej :lol: Quote
psyja Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 darii_iia napisał(a): Nie obetniemy mu jajek. Rodzice nie pozwalają. Dla nich, to jest naturalne, że pies ma ochotę gdy suczka ma cieczkę i nie zabronią mu tego. A, że my nie mamy kontaktu z żadną suczką, to problemu nie ma. A nie zrobią tego tylko dlatego, bo Malwina z Bibi przychodzą co jakiś czas.:roll: W sumie mi samej nie zależy zbytnio na wykastrowaniu go. Nigdy z nim problemu nie było, a przez jeden, jedyny problem z Bibi nie wykastruję go. Do Bibi ma jakiś popęd, jak się spotykałam z innymi koleżankami z suczkami, to Draco powąchał, zobaczył, a potem zaczęła się zabawa. Daria ale kastracja dla psa naprawde nie jest krzywdząca;) pies sobie nawet nie zdaje sprawy że stracił 'klejnoty'. ogólnie wszystkie psy nie planowane do użycia w hodowli powinno się sterylizować. krzywdzące dla nich jest to, że czują potrzebę pokrycia suki (tutaj rodzice mają racje - to naturalne, ma jajka i ma potrzeby z tym związane), której nie mogą realizować. nie chodzi tylko o spotkania z jedną sunią (np Bibi), taki nieciachnięty pies ma ogólnie potrzebę 'realizowania męskiej misjii' - przedłużania gatunku. jeśli nie może spełniać swoich potrzeb nigdy nie jst do końca szczęśliwy. za to po kastracji nawet nie zauważy, że coś mu ubyło. będzie mu lżej bo nie będzie czuł, że musi pokryć suke i naraz nie może tego zrobić. Quote
Jaga. Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 http://img849.imageshack.us/img849/5606/img0052e.jpg super :D http://1.1.1.5/bmi/img16.imageshack.us/img16/5549/img0216imr.jpg łiiii jaki słodziaczek! a ja uważam że nie ma sensu kastrować tylko dla samego kastrowania i skoro z Drakusiem nie ma problemów to kastracja jest niepotrzebna. Quote
mychaaaaa Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Moja Laila jest wysterylizowana i nie czuje się z tego powodu gorsza, ja też nie uważam, że zrobiłam jej krzywdę, wręcz uważam to za przysługę ;) I jej i nam jest lżej, a zabieg w żadnym stopniu Laili nie zmienił. Quote
Aleksa. Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 mychaaaaa napisał(a):Moja Laila jest wysterylizowana i nie czuje się z tego powodu gorsza, ja też nie uważam, że zrobiłam jej krzywdę, wręcz uważam to za przysługę ;) I jej i nam jest lżej, a zabieg w żadnym stopniu Laili nie zmienił. U mnie tak samo.:) Quote
darii_iia Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 My nie będziemy go kastrować, gdyby były jakieś kłopoty z nim, to może byśmy o tym pomyśleli ale skoro z Drakuśkiem nie ma żadnych problemów... ;) Footki ! :) Dziś dodam b. dużo fotek więc proszę cierpliwie poczekać. ;) Mojemu maluszkowi baardzo spodobało się frisbee...Nawet za nim biegał jak rzuciłam ale nigdy nie był na czas. :D Słońce raazi. : Tarzanko. ;) Quote
darii_iia Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Lucek: Tak wygląda mój piekej po kąpieli. : :) A potem na podwórko. : Quote
darii_iia Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Z kwiatuszkiem: Lucke chciał pomagać ale go nie docenili i musiał sobie potem pójść. : ;) A Lucke wpatrywał się na... Kiełbaaski. ! : Quote
darii_iia Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Gryziemy patyczek...: ...mocniej... ...mocnieej.... ...moocnieej... ...i mocniej się już niedało. ;) Raazem. : Quote
darii_iia Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 A teraz 2 zdjęcia nei na temat : Dzień : Noc: Kooniec. :) Quote
kalyna Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Fotki super :) chyba zostanę ich fanką :) a psiaki są Boskie, dwa kombinatory z nich :) http://img94.imageshack.us/img94/8917/img0125hf.jpg a Draco wystawia zwierzynę? :lol: a Lucek biedak znęcał się nad patykiem i więcej nie szło :grin::grin: i chciał pomóc w grillowaniu, a wy go pogoniliście :evil_lol: Quote
kaaamila1 Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Witam! Śliczne masz psiaki! Zdjęcia są cudne! Widać na nich radość Twoich piesków:) Quote
ania90 Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 fotki sliczne:loveu: czemu wygoniliscie Lucka od kielbasek? mogliscie sie z nim podzielic:lol: Quote
Recommended Posts