Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kalyna']http://img859.imageshack.us/img859/9486/img0084jd.jpg Dogsiu chyba nie wie o co caman.. jego pani z innymi pieskami a on sam?
Ale nie martw Lucek fajną ma szatę taką dziecięcą :) takie są najlepsze i z tego trzeba korzystać, bo jak zmieni to już ta nie wróci :) jak ja bym z chęcią wymiziała takiego szczeniaka, ze względu na ta sierść :)

Jak się uda namówić rodziców, to pojadę do Leszna na wystawe i tam wymiziasz. :)

Ee, Dogs dzielnie dotrzymuje im towarzystwa mimo iż mały czasami go wkurza. :D
A na tym zdjęciu chciał skoczyć z kanapy ale go zawołałam i się na mnie popatrzył. A tak, to leżał przytulony. ;)

Posted

darii_iia napisał(a):
Jak się uda namówić rodziców, to pojadę do Leszna na wystawe i tam wymiziasz. :)

Nio to super byłoby :)
Malwina z Bibi też będą :)i ogólnie fajna wystawa się zapowiada :) i znajomym można pokibicować :)

Posted

A teraz fotki z dworu gdy odwiedził nas kolega. ;)

Taki czarnuszek pasowałby do mej gromadki ale ja bym wybrałą inną rasę. Yorka i Grzywka PP mam teraz mogłaby być inna rasa lub łysoolek czarny lub czarno-biały. ;)
Ale podczas zamieszkiwania u rodziców nie będę miała kolejnego więc, to dopiero za jakieś 5 lat jak się przeprowadzę.:roll: :)

Btw. Draco jutro idzie do fryzjera, więc już w sobote obejżycie go w innym wydaniu. ;)

Posted

Ale jak się Dracko z Luckiem zgrały już :) i pewnie to dwaj najlepsi przyjaciele, aż miło popatrzeć :)
Nio i Dracko biedak straci włoski, które sobie tak hodował... i nie martw się ja też narazie o kolejnym psiaku mogę zapomnieć i nawet dobrze, bo nie zawsze mam czas dla tych łobuzów a nie chcę mieć kolejnego rozpieszczonego rozczochrańca :lol:

Posted

kalyna napisał(a):
Ale jak się Dracko z Luckiem zgrały już :) i pewnie to dwaj najlepsi przyjaciele, aż miło popatrzeć :)
Nio i Dracko biedak straci włoski, które sobie tak hodował... i nie martw się ja też narazie o kolejnym psiaku mogę zapomnieć i nawet dobrze, bo nie zawsze mam czas dla tych łobuzów a nie chcę mieć kolejnego rozpieszczonego rozczochrańca :lol:

Noo, są coraz bliżej siebie. ! :)
Draco nigdy nie lubił mieć długich kudłów, gdy mu obcinaliśmy widać było jego zadowolenie i jeszcze większą chęć do zabawy. ;)
Ja narazie mam tylko szkołę z którą nie mam problemów, a jak będę starsza, to już będę miałą mniej czasu więc trza korzystać teraz. :)

mychaaaaa napisał(a):

Słodziak, słodziakiem, a jaki łobuuz. ! Mały szkrab wszystko by mi podkradał i gryzł. Ale najlepsze jest w nim, to, że woli mnie od całej reszty zamieszkującej w mym domu. :evil_lol: Pańcia doobrze wychowała. :razz:

Matyk napisał(a):
Świetne fotki pięknych psiaków hehe

Dzięki. ;)

Posted

Hihihi potwierdzam Lucuś to mały łobuziak a jak mnie gryzł zawzięcie :evil_lol:
Fotki na łóżku świetne ty masz chyba baardzo miękkie to łózżko bo Bibi też tam spała :eviltong:
No i do środy ;p o której sie widzimy?

Posted

Maalwi napisał(a):
Hihihi potwierdzam Lucuś to mały łobuziak a jak mnie gryzł zawzięcie :evil_lol:
Fotki na łóżku świetne ty masz chyba baardzo miękkie to łózżko bo Bibi też tam spała :eviltong:
No i do środy ;p o której sie widzimy?

Bo on wie kogo gryźć, a kogo nie.:evil_lol:
Dzięki. Ja tego łóżka nie lubię, na jednej stornie jest miękko, a na drugiej twardo po pod drugą połową jest decha. Już za kilka miesięcy sprawie sobie nowe, a Bibcia wogóle nie będzie chciała z niego schodzić. :lol:
Ja jestem słaba od ustalania godzin. :eviltong:
Btw. Jeszcze trzeba powiadomić moją rodzinkę, że będę miała gościa. :)