Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kalyna, nie jesteś sama ja też nie mam grzywka. Ale ja chcę być wyjątkiem, jedynym w swoim rodzaju, więc masz brać grzywka :diabloti: Spróbuj nie.

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bo on lubi wszystkie duże patyki. : :D

Ale mniejszym też nie pogardzi . :

Czeka aż pani przyjdzie i zabierze na spacerek. :

On cały czas obserwowałby co maluch robi : ;]

Odpoczynek.:

Posted

Ilka21 napisał(a):
o dużo fot mojego wnusia :))) Daria ja mam nadzieje że 2h zajęła ci pielęgnacja ich obydwu a nie Lucka ;)

Spokojnie, spokojnie. Oczywiście, że obydwu. ;) A do tych 2h trza zaliczyć, to że musiałam wszystko pozanosić do łazienki i jakoś się tam urządzić i chyba 3 razy wracałam się do pokoju bo czegoś zapominałam.:roll:
A poza tym nie śpieszyło mi się, wszystko tak jakoś powoli robiłam, cóż wkońcu, to miała być przyjemność, a nie śpieszenie się bo brak czasu. ;)

Posted

No i dobra... Przez Was zakochałam się w grzywkach:roll: I co teraz? :D
Z Lucyferka i Draco fajna para się zrobiła:eviltong: Obaj są śliczni:loveu:
Lucek ma zajebiaszczy kolorek :)

Posted

[quote name='monika15']No i dobra... Przez Was zakochałam się w grzywkach:roll: I co teraz? :D

Monika! Teraz Twoja pora na grzywka :diabloti: ja na drugim forum Was od początku ostrzegałam przed grzywkomanią :evil_lol:

http://img714.imageshack.us/img714/4386/img0031fy.jpg jaaaki słodki całusek :loveu:
Super parka :) pasują do siebie hihihi chociaż dwaj faceci ;)

Posted

[quote name='Jaga.']ale macie ładny ogródek :)
hahah Lucek debeściak, nieźle sobie śpi :D Johnny jak był malutki to spał identycznie

Dziękujemy. :)

[quote name='Ilka21']No to dobrze bo bałam się że tak litowałaś się nad małym diabełkiem ;)

Niee, maluch nie ma ze mną tak łatwo.:evil_lol:

[quote name='monika15']No i dobra... Przez Was zakochałam się w grzywkach:roll: I co teraz? :D

Jak, to co . ? Trzeba sprawić sobie Grzywka. :D
Dziękujemy za miłę słówka. ;)

[quote name='mychaaaaa']Monika! Teraz Twoja pora na grzywka :diabloti: ja na drugim forum Was od początku ostrzegałam przed grzywkomanią :evil_lol:

http://img714.imageshack.us/img714/4386/img0031fy.jpg jaaaki słodki całusek :loveu:
Super parka :) pasują do siebie hihihi chociaż dwaj faceci ;)

Ooj tam, jak narazie mam jednego i na jednym poprzestane, poczekajmy aż się wyprowadze czyyli za jakiej 5,5 lat. :D

A co tam, że faceci. Zawsze mogą być psimi gejami. :evil_lol:

Posted

Noowe footki. :) !
Dziś ostatni dzień siedzę w domu z powodu choroby więc od jutra już nie będę Was zadręczała fotkami. ;)
Chcę jeszcze dodać, że różowa(piszcząca) piłcia, to ich ulubiona zabawka i było mnóstwo kłótni o nią i gonitw na dworze. :D
A teraz foteczki.: