Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super psiaki, mały jest świetny hehe, super że mamy nową zagrzywaczoną osóbke :) będe zaglądał częsciej i zapraszam również do siebie :)

Posted

[quote name='kalyna']ale jednak Bibi dużo urosła, bo nie myślałam, że aż taka różnica w wysokości :)[/QUOTE]

o nie, na żywo Bibi jest maleńka, przy moim grzywku wygląda jak pchełka :)

Posted

[quote name='darii_iia']Niee, to nie, to. On ostatnio tez się tak przy Bibi zachowywał i prrzy innych suczkach jego wzrostu rownież. :shake: Ech, najwyraźniej dziecko mi dojrzewa i ma potrzeby. :roll:[/QUOTE]

to ile on ma? nie wiem czemu mi się wydawało że już kilka latek?

[quote name='Matyk']Jaga przy twoim grzywku pewnie i mój grzywek wygląda jak pigmej hehe[/QUOTE]

ha ha ha :eviltong: bardzo śmieszne :eviltong:
ale Twój taki mikrus że pewnie tak :eviltong:

Posted

[quote name='Jaga.']o nie, na żywo Bibi jest maleńka, przy moim grzywku wygląda jak pchełka :)[/QUOTE]

Przy Johnym może i maleńka ale u boku mego grzywka, to jest ogromna. :)

[quote name='Jaga.']to ile on ma? nie wiem czemu mi się wydawało że już kilka latek?[/QUOTE]

Ma 5 lat. Może, to kryzys wieku średniego. Jak się nie uspokoi, to go wykastruje. i królika przy okazji. :evil_lol:

Posted

Oj tak mikrusik choć ostatnio zastanawiam się czy nie podrósł z cm bo jakiś większy mi się wydaje hehe wogóle mocno się zmienił, dojrzewa i to widać, że już nie jest mały gnojkowaty grubiutki warchlaczek

Posted

rośnie chłopak, nabiera męskich rysów

no to faktycznie Drako nie młodzieniaszek, ja jestem ogromnym zwolennikiem kastracji i sterylizacji, no ale to każdy podejmuje decyzje jak uważa za słuszne - ale skoro Drako nie jest wystawiany to może faktycznie warto go ciachnąć

Posted

Już pisałam u Malwiny, ale napiszę i tutaj - świetna z nich parka :loveu: mały jest cudowny, aż zazdroszczę spotkania i chyba zmotywuję psyję i Izę na grzywaczowe spotkanko :)

Posted

Paulina my jakby co to chętni na spacer jesteśmy:) szczególnie przy takiej pogodzie jak wczoraj i dzisiaj sasasa

Daria maluch jest super, najbardziej podoba mi się w nim pysio - jest przeuroczy!!!

Posted

[quote name='psyja']Paulina my jakby co to chętni na spacer jesteśmy:) szczególnie przy takiej pogodzie jak wczoraj i dzisiaj sasasa[/QUOTE]

Aniuu! Kiedy będzie czas? Jutro mi odpadło, bo do rodziców jadę, bo mama jęczy, że jej nie odwiedzam, nawet sierściaste zaprosiła :eviltong: musimy koniecznie umówić się na pw! :D nie możemy być gorsze od Darii i Malwiny ;)

Posted

[quote name='Jaga.']rośnie chłopak, nabiera męskich rysów

no to faktycznie Drako nie młodzieniaszek, ja jestem ogromnym zwolennikiem kastracji i sterylizacji, no ale to każdy podejmuje decyzje jak uważa za słuszne - ale skoro Drako nie jest wystawiany to może faktycznie warto go ciachnąć[/QUOTE]

Porozmawiam na ten temat z rodzicami. Jeśli chodzi o królika(2 lata), to wszyscy chcą aby stracił jajca, bo gwałci nogi i ręce. :roll: Może i na Drakusia się zgodzą ale jak ostatnio, to im proponowałam, to powiedzieli, że nie chcą aby był wykastrowany.

[quote name='mychaaaaa']Już pisałam u Malwiny, ale napiszę i tutaj - świetna z nich parka :loveu: mały jest cudowny, aż zazdroszczę spotkania i chyba zmotywuję psyję i Izę na grzywaczowe spotkanko :)[/QUOTE]

Hehe, no maluchy świetnie się dogadywały. Tylko maluch przeszkadzał gdy ćwiczyliśmy agility, to siedział w domu. :evil_lol:

Posted

Dario musisz im wytłumaczyć dlaczego powinien być wykastrowany. Nie ma sensu by Draco miał jajka bo i tak go nie rozmnożysz(za dużo jest psiaków w typie, nawet w schroniskach bywają). Pies czuje popęd w momencie kiedy są cieczki i jak nie kryje to się frustruje. Pies wykastrowany dłużej żyje(tylko trzeba uważać by go nie upaść) i jest spokojniejszy, nie walczy tak o teren i względy "pań" ;) Kastracja uchroni go przed " zdrowotnymi męskimi" problemami

Posted

[quote name='Ilka21']Dario musisz im wytłumaczyć dlaczego powinien być wykastrowany. Nie ma sensu by Draco miał jajka bo i tak go nie rozmnożysz(za dużo jest psiaków w typie, nawet w schroniskach bywają). Pies czuje popęd w momencie kiedy są cieczki i jak nie kryje to się frustruje. Pies wykastrowany dłużej żyje(tylko trzeba uważać by go nie upaść) i jest spokojniejszy, nie walczy tak o teren i względy "pań" ;) Kastracja uchroni go przed " zdrowotnymi męskimi" problemami[/QUOTE]
Dokładnie. I nie będzie się tak uganiał za Bibi i będzie mógł się z nią i Luckiem bawić :)

Posted

[quote name='Jaga.']o nie, na żywo Bibi jest maleńka, przy moim grzywku wygląda jak pchełka :)[/QUOTE]
Oj, wszyscy tu macie grzywki a ja taki wyjątek :) z tymi moimi potworkami się wyróżniam :)