darii_iia Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Wśród gałązek. :) Biegiem do Pani. :) Następnym razem powiększe fotki. :] Quote
Guest Fusiafusia Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Cześć Daria!! :multi: Bardzo ładne robisz zdjęcia :loveu: http://img842.imageshack.us/img842/4483/img0303p.jpg Śliczności :loveu: :loveu: :loveu:!! Quote
Doti1986 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Witamy się w nowej galerii i obiecujemy że będziemy częściej zaglądać:) Quote
darii_iia Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Dzięki za odwiedzinki i miło mi, że Drakuś się podoba. :) Ostatnia fotka na dziś: Draco w apaszkach. :) Quote
*Agnieszka* Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Witamy:)http://img138.imageshack.us/img138/1465/img0156bp.jpg Ojej jak on słodko wygląda:loveu: Quote
mychaaaaa Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Ale tor macie wypasiony! To jest Twój osobisty, czy gdzieś chodzicie z Drakusiem? Kurczę, ile dałabym za własny ogród z własnym torem agility... aaach. Quote
darii_iia Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Dzięki. Mój własny. :) Hehe. Ja chciałam kładke dokupić ale rodzice się upierają, że za droga i abym nie wydawała na takie rzeczy MOICH pieniędzy .:roll: Alee wiesz teraz kupujecie większe mieszkanie, a po mieszkaniu będzie domek. :p Jaa mieszkam u rodzicó jak narazie ale mam czas na studia za jakieś 5,5 lat. :evil_lol: Quote
Yorkomanka Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Witamy i o zdrówko pytamy;) Ja chciałam kładke dokupić ale rodzice się upierają, że za droga i abym nie wydawała na takie rzeczy MOICH pieniędzy .:roll: skąd ja to znam:lol: http://img138.imageshack.us/img138/1465/img0156bp.jpg ładnemu we wszystkim jest ladnie:loveu: Quote
Martyna9712P Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Super. Słodziuchne jest to z hopem i apaszką :). Quote
mychaaaaa Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 darii_iia napisał(a):Dzięki. Mój własny. :) Hehe. Ja chciałam kładke dokupić ale rodzice się upierają, że za droga i abym nie wydawała na takie rzeczy MOICH pieniędzy .:roll: Alee wiesz teraz kupujecie większe mieszkanie, a po mieszkaniu będzie domek. :p Jaa mieszkam u rodzicó jak narazie ale mam czas na studia za jakieś 5,5 lat. :evil_lol: Nie kupujemy, tylko wynajmujemy ;) dopiero po ślubie planujemy zbudować domek, bo działkę mamy :) wtedy urządzimy sobie tor agility! :D Quote
darii_iia Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 mychaaaaa napisał(a):Nie kupujemy, tylko wynajmujemy ;) dopiero po ślubie planujemy zbudować domek, bo działkę mamy :) wtedy urządzimy sobie tor agility! :D A z tego co kiedyś przeczytałam, to do ślubu Wam nie śpieszno.:eviltong: Ale tor, to dobra sprawa, tylko mi się go nie chce sprzątać zbytnio, bo trochę czasu na tym schodzi, a teraz zima i muszę go sprzątać...:roll: Quote
mychaaaaa Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 darii_iia napisał(a):A z tego co kiedyś przeczytałam, to do ślubu Wam nie śpieszno.:eviltong: Ale tor, to dobra sprawa, tylko mi się go nie chce sprzątać zbytnio, bo trochę czasu na tym schodzi, a teraz zima i muszę go sprzątać...:roll: No... nie spieszno ;) A tam sprzątanie! Ważne, że ma się tor i można skakać, brykać i trenować do woli :) maaarzenie :) ale psyja namawia mnie na kurs PT i później na wspólne treningi agility. Jeszcze się waham, ale może się zdecyduję ;) tylko ciekawe, z którym psem :P Quote
darii_iia Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 mychaaaaa napisał(a):No... nie spieszno ;) A tam sprzątanie! Ważne, że ma się tor i można skakać, brykać i trenować do woli :) maaarzenie :) ale psyja namawia mnie na kurs PT i później na wspólne treningi agility. Jeszcze się waham, ale może się zdecyduję ;) tylko ciekawe, z którym psem :P Hehe, tylko tata marudzi, że mu ogród niszczę tymi badylami. :eviltong: Jakbyś poszłą, a warto, to weź Lailę. Ona to taki fajny, ruchliwy, skoczyliwy zajączek. :) A poza tym Hanuś ma wystawy, a Laila miałaby agility.:p Quote
mychaaaaa Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 darii_iia napisał(a):Hehe, tylko tata marudzi, że mu ogród niszczę tymi badylami. :eviltong: Jakbyś poszłą, a warto, to weź Lailę. Ona to taki fajny, ruchliwy, skoczyliwy zajączek. :) A poza tym Hanuś ma wystawy, a Laila miałaby agility.:p No, w sumie to jest rozwiązanie ;) ale Hanusiowi bardziej przydałoby się PT niż Laili, bo on jest bardziej nieposłuszny, Laila jest grzeczna. A agility tylko z PT... Quote
darii_iia Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 mychaaaaa napisał(a):No, w sumie to jest rozwiązanie ;) ale Hanusiowi bardziej przydałoby się PT niż Laili, bo on jest bardziej nieposłuszny, Laila jest grzeczna. A agility tylko z PT... Aa no chyba, że tak . :) Ale warto byłoby też zobaczyć, któremu, to się bardziej spodoba. ;) Tak czy siak, życzę powodzenia. ! :) Quote
darii_iia Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Zdjęcia tym razem nie mojego psiaka lecz jego kolegi, a mojej babci psa. :) Dogs.: Uśmiech. ! Mordka. :* W takiej pozycji spożywamy ucho . :] Quote
darii_iia Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Kocham uszy tych psów. ! Szukanie smakołyków w mojej kurtce. :) Razem. :) Quote
Guest Fusiafusia Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Cześć Daria!! :multi: http://img850.imageshack.us/img850/5117/img0002h.jpg Jaki śliczny piesek :loveu:! http://img14.imageshack.us/img14/8742/img0012tp.jpg Uroczeeee :loveu::loveu::loveu: Quote
Agnieszkaa Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 O... jak ja Ci zazdroszczę sprzętu foto. Po prostu ekstra. http://img850.imageshack.us/img850/5117/img0002h.jpg To super :) A Całuśny Lovelasek już we wtorek ;) Quote
darii_iia Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Zdjątka z dziś. :) Bo żeby zdobyć smaczek, to trzeba się wysilic. ;) Leniuszek. Mało zdjęć ale niedługo wstawimy nowe. :) Quote
Yorkomanka Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Witamy:multi: Rudość babci śliczna Draco oczywiście też:loveu: widzę że już mu się zarosło trochę:razz: wpadnij do nas:p Quote
Guest Fusiafusia Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Cześć Daria!! :multi: Śliczne fotki :loveu: U nas w galerii filmik! :multi: Bardzo się cieszę...bo będę prawdopodobnie chodzić na zajęcia agility do Cavano! :sweetCyb: Quote
Recommended Posts