xxxkaluniaxxx Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Luka to chłopczyk :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
whiteterrier Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 xxxkaluniaxxx napisał(a):Luka to chłopczyk :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ups pomyłka :placz: Tak to jest jak się zaniedbuję galerię na kilka miesięcy... :shake: Mam nadzieję, że luka mi wybaczy :oops: Quote
:: FiGa :: Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Oj oj oj... Przechrzcij go na Lukas :evil_lol: Quote
whiteterrier Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 :: FiGa :: napisał(a):Oj oj oj... Przechrzcij go na Lukas :evil_lol: Ooo Lukas, bardzo ładnie :D I bym się nie pomyliła :cool3: Ale mojego psa też często biorą za dziewczynkę XD Quote
darii_iia Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 Aleksandra95 napisał(a):Goły wariat :loveu: paulaa. napisał(a):https://lh6.googleusercontent.com/-jbK6yQKLUYs/UAwnUSo09jI/AAAAAAAAACQ/M6_8ViEcwdA/s640/IMG_7166.JPG haha, wariat. :loveu: Goły wariat prawie wgl się nie męczy. :roll: Vilena napisał(a):https://lh3.googleusercontent.com/--LNzDfBVWVY/UAwnSlcIsJI/AAAAAAAAACI/p4lvVHuQk08/s640/IMG_7156.JPG Pięknie się prezentuje! :loveu: Dzięki! :) Ty$ka napisał(a):https://lh6.googleusercontent.com/-jbK6yQKLUYs/UAwnUSo09jI/AAAAAAAAACQ/M6_8ViEcwdA/s640/IMG_7166.JPG zdechł pies :lol: niie. tarzanko. :lol: Molowe napisał(a):https://lh3.googleusercontent.com/--LNzDfBVWVY/UAwnSlcIsJI/AAAAAAAAACI/p4lvVHuQk08/s640/IMG_7156.JPG wesoły kucyk https://lh3.googleusercontent.com/-9F3spzZM5FQ/UAwnWrJMKII/AAAAAAAAACY/kTllFVNKLB0/s640/IMG_7168.JPG :loveu: Yourii napisał(a):https://lh6.googleusercontent.com/-f8vMKLS6XM4/UAwnt0jeq4I/AAAAAAAAADY/XrmH5Bg2wb8/s512/IMG_7218.JPG WOW jaki lew :) Kucyk, lew...zanim go ogoliłam, wołano na niego 'lama'. :evil_lol: xxxkaluniaxxx napisał(a):ślicznie Luka wygląda :loveu: Mam dobrą wiadomość na 80% będę na DCDC w Poznaniu na 50% że z Kalą (muszę jej kaganiec sprawić bo ten co mamy jest jej za mały a od nas do Poznania jest jednak ok 1h jazdy pociągiem) :eviltong: niewiem tylko w jaki dzień ;) Miałam jechać akurat wtedy z rodzicami nad morze ale się okazało że do ośrodka do którego zaprosiła nas ciocia nie można wprowadzać psów więc nie jadę, może i bym pojechała ale moja kumpela jedzie na obóz a nikomu innemu Kali nie powierzę :shake: Dzięki. :loveu: Ja sama nie wiem czy będę. Moja siostra u której miałam zamieszkać na te kilka dni, jedzie gdzieś na koncert. :/ whiteterrier napisał(a):Jejuś ale my dawno nie byliśmy na dogo.. :shake: Ahh Luka jaka ona cudna :loveu: Kiedy będa nowe zdjęcia ? xxxkaluniaxxx napisał(a):Luka to chłopczyk :evil_lol::evil_lol::evil_lol: whiteterrier napisał(a):Ups pomyłka :placz: Tak to jest jak się zaniedbuję galerię na kilka miesięcy... :shake: Mam nadzieję, że luka mi wybaczy :oops: :: FiGa :: napisał(a):Oj oj oj... Przechrzcij go na Lukas :evil_lol: whiteterrier napisał(a):Ooo Lukas, bardzo ładnie :D I bym się nie pomyliła :cool3: Ale mojego psa też często biorą za dziewczynkę XD Jego pierwsze imię, to było Lucyfer. :loveu: To imię, najbardziej z tych wszystkich mi się podoba, pomijając jego znaczenie. ;) Tylko, moja rodzina była przeciwna... Ale mimo wszystko tak czasami na niego wołam, nawet przy nich. :lol: Aa, co do zdjęć. Nie mam. Mam lenia. Nie mam weny. Nie mam pomysłu. Jest za ładna pogoda i nie ma mnie w domu. Nie chcę zwykłych zdjęć, z podwórka. Nie mam gdzie zabrać psa aby mu porobić foty. Mam brzydkie psy. :evil_lol: Quote
whiteterrier Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 No Lucyfer ! Bardzo fajne imię.. :D No to teraz się nie pomylę :) To prosze brać psa nad jezioro i migiem pocykać mu ładne foteczki :cool3: Moge być nawet foty z podwórka ja chętnie popatrzę na te 'brzydkie' psy :diabloti: Quote
darii_iia Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 :: FiGa :: napisał(a):Och biedaczysko :diabloti: :evil_lol: No cóż ja na to poradzę. :evil_lol: whiteterrier napisał(a):No Lucyfer ! Bardzo fajne imię.. :D No to teraz się nie pomylę :) To prosze brać psa nad jezioro i migiem pocykać mu ładne foteczki :cool3: Moge być nawet foty z podwórka ja chętnie popatrzę na te 'brzydkie' psy :diabloti: Można tak na niego mówić, nie mam nic przeciwko. :) Nad jezioro, owszem jadę niedługo. Ale bez psów. :diabloti: Mi się już znudziło focenie na ogródku. Nudno. :lol: Wszem i wobec ogłaszam, że mój łysy pies jest...homoseksualistą. :lol: I wcale nie żartuję. :eviltong: A więc, naszym 3 psim sąsiadkom, zaczęła się cieczka. Draco, od kilku dni, jak tylko ktoś nie patrzał, to uciekał pod śmietnikiem, lub wynalazł sobie dziurę w płocie, przez którą przechodził do innych sąsiadów, od których wychodził na ulicę, i biegł do swych ukochanych. Oba przejścia zostały już zasłonięte. Za, to mój gejek. Za każdym razem, szedł szukać(bez smyczy) ze mną tego małego zboczeńca, i czasami nawet nie podchodził do płotu za którym była suczka, lub podchodził, przywitał się i szedł dalej za mną, pod kolejny dom, pod którym mógł się znajdować Draco. Ostatnio nawet pobawił się chwilę z suczką, która miała cieczkę, po czym zaprowadziliśmy ją do domu z którego uciekła, a gejek po drodze tylko się z nią bawił lub spokojnie sobie za mną szli...Za to dzisiaj, zachciało mu się ujeżdżać pseudo yorczka, który jest 100% samcem. A jakiś czas temu, miał chcicę na pseudo cockera. Oczywiście, wystarczy trochę korygowania i już się normalnie bawi z tymi psami, lub jeszcze podczas zabawy muszę go korygować. Ot, dziwny pies. :lol: A ja się zastanawiałam, czemu na ostatnim seminarium, nie zwracał uwagi ani na suczkę(podczas cieczki), ani nie zatrzymywał się lub biegał za jej 'zapachem'. :lol: Quote
whiteterrier Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 haha no ładnie :D Ja kiedyś miałam psa bi seksualnego bo lubił i suczki i psy ^^ Ciekawe skąd to się bierze u psów... Bo znam Yorka który ma podobne zachowanie do Luka :D Quote
darii_iia Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 A, to nie zazdroszczę. Ja mam łatwiej, bo większość naszych psich znajomych, to suczki. :lol: Ogólnie nie ma jakichś wielkich popędów do psów. A przynajmniej nigdy tego nie zauważyłam. Za to ten yorczek i cocker, z wzajemnością i nie zaprzeczali gdy Luka chciał się do nich dobierać. :D Muszę poobserwować tego łysola, jak się zachowuje przy psach i suczkach...by dokładniej wiedzieć w czym ten głupol gustuje. :lol: Quote
whiteterrier Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Hahah, no jak York próbował dopierać się do Amoora to ten go dziabnął i dął znać, że woli suczki. Potem się już normalnie bawili :cool3: A mój dawny pies Fido miał popęd do kotów... o,O Quote
Ty$ka Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Jesteś pewna, że on się dobierał? Bo przecież w ten sposób też psy dominują ;) Quote
whiteterrier Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Ty$ka napisał(a):Jesteś pewna, że on się dobierał? Bo przecież w ten sposób też psy dominują ;) Pewna,pewna.. Bo ten York dominujący nie jest. Zawsze kula się przed psami i kładzie na plecach . :) Quote
mychaaaaa Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 O matko, Daria! Ty wiecznie tyle tego nawrzucasz, że później ciężko nadrabiać! darii_iia napisał(a):Bo inaczej nie wejdzie do wody! To trzeba mu trochę pomóc. :evil_lol: A moja Lailuszka sama włazi do wody, a za piłką nawet skoczy do jeziora z pomostu :) i pływa jak motorówka :) Quote
darii_iia Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 mychaaaaa napisał(a):O matko, Daria! Ty wiecznie tyle tego nawrzucasz, że później ciężko nadrabiać! A moja Lailuszka sama włazi do wody, a za piłką nawet skoczy do jeziora z pomostu :) i pływa jak motorówka :) Jakoś tak samo wychodzi. Postaram się mniej wrzucać. :lol: Ja mam nadzieje, że mój jeszcze polubi pływanie. :) Tak się czujemy, przy ponad 30 stopniach w cieniu. :evil_lol: Chociaż ja i tak wolę ten upał, niż ciągłe deszcze i burze. ;) Miałam jechać w ten weekend, na seminarium agility. No ale za mało osób się zgłosiło, więc nie wypaliło. :roll: W zamian chyba pójdę, poraz pierwszy na żużel...zostałam zaproszona więc wchodzę za darmo. :razz: :diabloti: Quote
whiteterrier Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Ale uroczy Lucyferek :loveu: Mój się teraz tak przy mnie kładzie jak ma ochotę na smaka i udaje zdechłego psa... Przekomicznie to wygląda jak z kimś rozmawiam a ten rzuca mi się tak po nogi :D Tak samo miał gdy nauczył się obrót chodził za mną i się okręcał :cool3: U nas było 35 stopni w cieniu, ale teraz słońce zaszło i jest wiatr dlatego planujemy wycieczkę rowerową nad jezioro ^^ Quote
Ty$ka Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Jaki biedak padnięty jest ;) U nas jest pochmurno i duszno, a mimo to psa przeciorałam do lasu i wrócił ledwo żywy. :D Quote
łamAga Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Hejka ;) słodkie te Twoje psiaczki :loveu::loveu::loveu::loveu: czasami chciała bym małego psiaka ale nie wiem czy umiała bym sie przyzwyczaić do tych rozmiarów :lol: Quote
darii_iia Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 whiteterrier napisał(a):Ale uroczy Lucyferek :loveu: Mój się teraz tak przy mnie kładzie jak ma ochotę na smaka i udaje zdechłego psa... Przekomicznie to wygląda jak z kimś rozmawiam a ten rzuca mi się tak po nogi :D Tak samo miał gdy nauczył się obrót chodził za mną i się okręcał :cool3: U nas było 35 stopni w cieniu, ale teraz słońce zaszło i jest wiatr dlatego planujemy wycieczkę rowerową nad jezioro ^^ mój najchętniej siedzi w domu, na kafelkach. :lol: a słońce przez cały dzień, świeci nawet teraz. ;) Ty$ka napisał(a):Jaki biedak padnięty jest ;) U nas jest pochmurno i duszno, a mimo to psa przeciorałam do lasu i wrócił ledwo żywy. :D u nas upał i duszno, nawet już ich nie męczyłam dzisiaj długimi spacerami. :lol: Aleksandra95 napisał(a):Tylko jedna fotkaa ?:( Już, już daje. :eviltong: Izabela124. napisał(a):Luka na długo w wersji hl zostanie? Sama nie wiem. Może jeszzcze z kilka razy go ogolę, a potem zapuszczę włosy na zimę. ;) dOgLoV napisał(a):Hejka ;) słodkie te Twoje psiaczki :loveu::loveu::loveu::loveu: czasami chciała bym małego psiaka ale nie wiem czy umiała bym sie przyzwyczaić do tych rozmiarów :lol: Dzięki. :loveu: Ja za, to zawsze chciałam mieć dużego psa...a mam, to co widać. :lol: Przynajmniej Luka nie jest taki mały jak Draco. :lol: Kilka pstryków, tak na szybko...bo mi też się w upał siedzieć na dworze nie chciało. :evil_lol: Nie ma wejścia do domu, gdy Pani chce porobić fotki. :diabloti: Quote
darii_iia Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 (edited) I zdechlak. :lol: Fotek zgredka nie mam...jakoś nie lubię robić mu zdjęć. :P Jutro jadę sobie nad jezioro...chyba bez psa. Ale może jakieś fotki będą. ;) Edited July 26, 2012 by darii_iia Quote
Ty$ka Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Jak mi się grzywki nie podobają, tak Lucyfer baaaaardzo mnie zauroczył :loveu: Cmok w nochalek. Quote
whiteterrier Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Nie no zazdroszczę mu koloru grzywy.. Też bym chciała mieć taki blond :cool3: Quote
*Magda* Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 http://i1133.photobucket.com/albums/m600/daaarciiia/IMG_7394.jpg Tora "zdycha" tak samo w upały ;) Quote
Recommended Posts