Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

xxxkaluniaxxx napisał(a):
Luka to chłopczyk :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ups pomyłka :placz:
Tak to jest jak się zaniedbuję galerię na kilka miesięcy... :shake:
Mam nadzieję, że luka mi wybaczy :oops:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Goły wariat :loveu:

paulaa. napisał(a):

Goły wariat prawie wgl się nie męczy. :roll:
Vilena napisał(a):

Dzięki! :)
Ty$ka napisał(a):

niie. tarzanko. :lol:
Molowe napisał(a):

Yourii napisał(a):

Kucyk, lew...zanim go ogoliłam, wołano na niego 'lama'. :evil_lol:
ślicznie Luka wygląda :loveu:
Mam dobrą wiadomość na 80% będę na DCDC w Poznaniu na 50% że z Kalą (muszę jej kaganiec sprawić bo ten co mamy jest jej za mały a od nas do Poznania jest jednak ok 1h jazdy pociągiem) :eviltong: niewiem tylko w jaki dzień ;)
Miałam jechać akurat wtedy z rodzicami nad morze ale się okazało że do ośrodka do którego zaprosiła nas ciocia nie można wprowadzać psów więc nie jadę, może i bym pojechała ale moja kumpela jedzie na obóz a nikomu innemu Kali nie powierzę :shake:

Dzięki. :loveu:
Ja sama nie wiem czy będę. Moja siostra u której miałam zamieszkać na te kilka dni, jedzie gdzieś na koncert. :/
whiteterrier napisał(a):
Jejuś ale my dawno nie byliśmy na dogo.. :shake:
Ahh Luka jaka ona cudna :loveu:
Kiedy będa nowe zdjęcia ?

Luka to chłopczyk :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

whiteterrier napisał(a):
Ups pomyłka :placz:
Tak to jest jak się zaniedbuję galerię na kilka miesięcy... :shake:
Mam nadzieję, że luka mi wybaczy :oops:

:: FiGa :: napisał(a):
Oj oj oj... Przechrzcij go na Lukas :evil_lol:

whiteterrier napisał(a):
Ooo Lukas, bardzo ładnie :D
I bym się nie pomyliła :cool3:
Ale mojego psa też często biorą za dziewczynkę XD

Jego pierwsze imię, to było Lucyfer. :loveu:
To imię, najbardziej z tych wszystkich mi się podoba, pomijając jego znaczenie. ;)
Tylko, moja rodzina była przeciwna... Ale mimo wszystko tak czasami na niego wołam, nawet przy nich. :lol:

Aa, co do zdjęć. Nie mam. Mam lenia. Nie mam weny. Nie mam pomysłu. Jest za ładna pogoda i nie ma mnie w domu. Nie chcę zwykłych zdjęć, z podwórka. Nie mam gdzie zabrać psa aby mu porobić foty. Mam brzydkie psy. :evil_lol:

Posted

No Lucyfer ! Bardzo fajne imię.. :D
No to teraz się nie pomylę :)
To prosze brać psa nad jezioro i migiem pocykać mu ładne foteczki :cool3:
Moge być nawet foty z podwórka ja chętnie popatrzę na te 'brzydkie' psy :diabloti:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Och biedaczysko :diabloti: :evil_lol:

No cóż ja na to poradzę. :evil_lol:
whiteterrier napisał(a):
No Lucyfer ! Bardzo fajne imię.. :D
No to teraz się nie pomylę :)
To prosze brać psa nad jezioro i migiem pocykać mu ładne foteczki :cool3:
Moge być nawet foty z podwórka ja chętnie popatrzę na te 'brzydkie' psy :diabloti:

Można tak na niego mówić, nie mam nic przeciwko. :)
Nad jezioro, owszem jadę niedługo. Ale bez psów. :diabloti:
Mi się już znudziło focenie na ogródku. Nudno. :lol:

Wszem i wobec ogłaszam, że mój łysy pies jest...homoseksualistą. :lol: I wcale nie żartuję. :eviltong:
A więc, naszym 3 psim sąsiadkom, zaczęła się cieczka. Draco, od kilku dni, jak tylko ktoś nie patrzał, to uciekał pod śmietnikiem, lub wynalazł sobie dziurę w płocie, przez którą przechodził do innych sąsiadów, od których wychodził na ulicę, i biegł do swych ukochanych. Oba przejścia zostały już zasłonięte. Za, to mój gejek. Za każdym razem, szedł szukać(bez smyczy) ze mną tego małego zboczeńca, i czasami nawet nie podchodził do płotu za którym była suczka, lub podchodził, przywitał się i szedł dalej za mną, pod kolejny dom, pod którym mógł się znajdować Draco. Ostatnio nawet pobawił się chwilę z suczką, która miała cieczkę, po czym zaprowadziliśmy ją do domu z którego uciekła, a gejek po drodze tylko się z nią bawił lub spokojnie sobie za mną szli...Za to dzisiaj, zachciało mu się ujeżdżać pseudo yorczka, który jest 100% samcem. A jakiś czas temu, miał chcicę na pseudo cockera. Oczywiście, wystarczy trochę korygowania i już się normalnie bawi z tymi psami, lub jeszcze podczas zabawy muszę go korygować. Ot, dziwny pies. :lol:
A ja się zastanawiałam, czemu na ostatnim seminarium, nie zwracał uwagi ani na suczkę(podczas cieczki), ani nie zatrzymywał się lub biegał za jej 'zapachem'. :lol:

Posted

A, to nie zazdroszczę. Ja mam łatwiej, bo większość naszych psich znajomych, to suczki. :lol:
Ogólnie nie ma jakichś wielkich popędów do psów. A przynajmniej nigdy tego nie zauważyłam. Za to ten yorczek i cocker, z wzajemnością i nie zaprzeczali gdy Luka chciał się do nich dobierać. :D Muszę poobserwować tego łysola, jak się zachowuje przy psach i suczkach...by dokładniej wiedzieć w czym ten głupol gustuje. :lol:

Posted

Hahah, no jak York próbował dopierać się do Amoora to ten go dziabnął i dął znać, że woli suczki.
Potem się już normalnie bawili :cool3:
A mój dawny pies Fido miał popęd do kotów... o,O

Posted

Ty$ka napisał(a):
Jesteś pewna, że on się dobierał? Bo przecież w ten sposób też psy dominują ;)

Pewna,pewna.. Bo ten York dominujący nie jest. Zawsze kula się przed psami i kładzie na plecach . :)

Posted

O matko, Daria! Ty wiecznie tyle tego nawrzucasz, że później ciężko nadrabiać!

darii_iia napisał(a):
Bo inaczej nie wejdzie do wody! To trzeba mu trochę pomóc. :evil_lol:

A moja Lailuszka sama włazi do wody, a za piłką nawet skoczy do jeziora z pomostu :) i pływa jak motorówka :)

Posted

mychaaaaa napisał(a):
O matko, Daria! Ty wiecznie tyle tego nawrzucasz, że później ciężko nadrabiać!
A moja Lailuszka sama włazi do wody, a za piłką nawet skoczy do jeziora z pomostu :) i pływa jak motorówka :)

Jakoś tak samo wychodzi. Postaram się mniej wrzucać. :lol:
Ja mam nadzieje, że mój jeszcze polubi pływanie. :)

Tak się czujemy, przy ponad 30 stopniach w cieniu. :evil_lol:

Chociaż ja i tak wolę ten upał, niż ciągłe deszcze i burze. ;)
Miałam jechać w ten weekend, na seminarium agility. No ale za mało osób się zgłosiło, więc nie wypaliło. :roll:
W zamian chyba pójdę, poraz pierwszy na żużel...zostałam zaproszona więc wchodzę za darmo. :razz: :diabloti:

Posted

Ale uroczy Lucyferek :loveu:
Mój się teraz tak przy mnie kładzie jak ma ochotę na smaka i udaje zdechłego psa...
Przekomicznie to wygląda jak z kimś rozmawiam a ten rzuca mi się tak po nogi :D
Tak samo miał gdy nauczył się obrót chodził za mną i się okręcał :cool3:
U nas było 35 stopni w cieniu, ale teraz słońce zaszło i jest wiatr dlatego planujemy wycieczkę rowerową nad jezioro ^^

Posted

Hejka ;)

słodkie te Twoje psiaczki :loveu::loveu::loveu::loveu:

czasami chciała bym małego psiaka ale nie wiem czy umiała bym sie przyzwyczaić do tych rozmiarów :lol:

Posted

whiteterrier napisał(a):
Ale uroczy Lucyferek :loveu:
Mój się teraz tak przy mnie kładzie jak ma ochotę na smaka i udaje zdechłego psa...
Przekomicznie to wygląda jak z kimś rozmawiam a ten rzuca mi się tak po nogi :D
Tak samo miał gdy nauczył się obrót chodził za mną i się okręcał :cool3:
U nas było 35 stopni w cieniu, ale teraz słońce zaszło i jest wiatr dlatego planujemy wycieczkę rowerową nad jezioro ^^

mój najchętniej siedzi w domu, na kafelkach. :lol:
a słońce przez cały dzień, świeci nawet teraz. ;)
Ty$ka napisał(a):
Jaki biedak padnięty jest ;)
U nas jest pochmurno i duszno, a mimo to psa przeciorałam do lasu i wrócił ledwo żywy. :D

u nas upał i duszno, nawet już ich nie męczyłam dzisiaj długimi spacerami. :lol:
Aleksandra95 napisał(a):
Tylko jedna fotkaa ?:(

Już, już daje. :eviltong:
Izabela124. napisał(a):
Luka na długo w wersji hl zostanie?

Sama nie wiem. Może jeszzcze z kilka razy go ogolę, a potem zapuszczę włosy na zimę. ;)
dOgLoV napisał(a):
Hejka ;)
słodkie te Twoje psiaczki :loveu::loveu::loveu::loveu:
czasami chciała bym małego psiaka ale nie wiem czy umiała bym sie przyzwyczaić do tych rozmiarów :lol:

Dzięki. :loveu:
Ja za, to zawsze chciałam mieć dużego psa...a mam, to co widać. :lol: Przynajmniej Luka nie jest taki mały jak Draco. :lol:

Kilka pstryków, tak na szybko...bo mi też się w upał siedzieć na dworze nie chciało. :evil_lol:
Nie ma wejścia do domu, gdy Pani chce porobić fotki. :diabloti:

Posted (edited)

I zdechlak. :lol:

Fotek zgredka nie mam...jakoś nie lubię robić mu zdjęć. :P
Jutro jadę sobie nad jezioro...chyba bez psa. Ale może jakieś fotki będą. ;)

Edited by darii_iia