Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='lenka13']http://i1133.photobucket.com/albums/m600/daaarciiia/Trening z Marysia/IMG_6622.jpg super :loveu:
[quote name='psyja']Lukaś powoli staje się masterem agilitowym :) widać że pracujecie pilnie i wytrwale!!!! :) chłopak na torze wygląda świetnie a radość aż od niego bije :loveu:
[quote name='paulaa.']Piękne fotki agilitowe Luki, widać, że rośnie mały wymiatacz :smile:
I mi też brak filmiku :<
[quote name='immortal']Do twarzy mu z przeszkodami haha, super sobie radzi chłopak, oby tak dalej :) :)
[quote name='Foxowa']Widać, że Luce sprawia to radość :loveu:
A my też się pochwalimy, bo Audik też zaczął zabawe z agi :cool3:

Dzięki za miłe słowa! :loveu:
A widziałam fotki Audika, świetnie chłopak sobie radzi jak na pierwszy raz. To jakieś regularne treningi będą ? :)
[quote name='xxxkaluniaxxx']i jest też DCDC :cool3:
jak będziesz akurat w tym czasie u siostry to daj znać :evil_lol: małe spotkanko moich ulubionych braci można by było zrobić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Z Weroniką przyjeżdżasz do Poznania ? W sumie, to co jest w lipcu, że przyjeżdżacie ? :hmmmm:
[quote name='Kashdog']Magda jakie ma gustowne trampeczki :diabloti:
[quote name='madziulik_13']Kasia będziesz mogła się z nimi zapoznać już za nie całe 6 dni:diabloti:
[quote name='Kashdog']czaderskooo :loveu:
Miłej zabawy życzę. :eviltong:
[quote name='Asiaczek']Jak potem ratujesz jej włos?
http://i1133.photobucket.com/albums/m600/daaarciiia/Trening z Marysia/598892_375406922518981_2084940977_n.jpg
Pzdr.
Nie trzeba nic ratować. Tylko lekko się chłopak zmoczył, bo przed naszym przebiegiem lać zaczęło. ;)
[quote name='motyleqq']to jest chłopak:eviltong:
Ja już powoli przestaję zwracać na to uwagę. :lol: Jak wybrałam się na wystawę z malcem w niedzielę. To bardzo dużo osób uznało go za dziewczynkę...ja już nawet nie poprawiałam, osoby które były w pobliżu i które go znają, robiły to za mnie. Poza tym, moja rodzina, na niego woła Lucy, Lusia, Lusinda, księżniczka. :lol: Ale miło było usłyszeć jakiego, to mam ładnego psa, a jaki fajny charakter, czy można zrobić mu zdjęcie i same ochy i achy. :evil_lol:
Takie tam, dwie fotki :

Posted

[quote name='magdabroy']http://i1133.photobucket.com/albums/m600/daaarciiia/IMG_6781.jpg ślicznie :loveu:
Uczesałabyś go :evil_lol:
Toż to ja go uczesałam, przed wyjściem na dwór! Ale on tylko wychodzi, tarza się w trawie...i przychodzi zadowolony, rozczochrany, w świeżo skoszonej trawie i z falowanym włosem. :diabloti:
Jak ja go kiedyś obetnę, to nie będzie skarżeń, o! :evil_lol:

[quote name='Vilena']http://i1133.photobucket.com/albums/m600/daaarciiia/IMG_6783.jpg
Świetna ta fotka! Co to za kaczka z króliczymi uszami? :evil_lol:

Dzięki! Kaczuszka a'la playboy. Na ten moment ulubiona zabawka chłopców. :evil_lol:

A ja jestem nad morzem, więc fotek nie będzie. Psów ze mną nie ma. Bo rodzice oczywiście się nie zgodzili. A mi się niesamowicie nudzi. :roll:

Posted

[quote name='Izabela124.']To porób zdjęcia tutejszej fauny i flory :)
Jakoś nie ma tu niczego, co by mnie zafascynowało do focenia. ;)

A moje Drakulkowate skończyło 8 lipca, 6 latek! :)

Następne zdjęcia w następnym tygodniu. Ii zrobię Wam fajną niespodziankę. :lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Wszystkiego dobrego Draco! Czekam na niespodziankę :)
[quote name=':: FiGa ::']Cudenko w biegu :loveu:
Niespodzianka? O Prosze ;)[quote name='Natalia&Cody']Ale macie fajną piszczałę! :D :loveu:Spóźnione 100 lat dla Draco! :loveu: :new-bday:
Czekamy na niespodziankę...:D
[quote name='Aleksandra95']może ta niespodzianka, to filmik ? :hmmmm:
[quote name='Lucky.']czekamy na niespodziankę!
widzę, że Drako w tym samym wieku co Megi :) staruszki :D

Dzięki! A filmik będzie pod koniec lipca. ;)

A oto niespodzianka. :lol:

Jak przestanie padać i trawa będzie sucha, to zrobię więcej zdjęć. :)

Posted

[quote name='C&B']Jaki śmieszny :D ale fajnie go zrobiłaś ;)
ja szukam jakiejś fajnej fryzurki dla pp, na krótko, ale nie łyso :lol:[/QUOTE]
Dzięki. ;)
U nas chyba już taka fryzurka zostanie. Co jakiś czas będę go zgalać. :)
[quote name='Illusion']Wow, ale czad! Nie mówiłaś, że będziesz mieć drugiego grzywacza :evil_lol:.[/QUOTE]
Nieskromnie powiem, że ten grzywacz wygląda bardziej zajebiście od tego pierwszego. :evil_lol:
[quote name='Aleksandra95']hahahahahaha, ale zabawnie wygląda.:loveu:[/QUOTE]
A jak teraz szaleje! Ciągle by biegał i wgl się nie męczy. :loveu:

Posted

[quote name='westie_justa']No super wygląda :D a ogon caly wlochaty?;)[/QUOTE]
Cały. ;) Znaczy się, włosy nie wyrastają od razu z dupki tylko trochę podcięte tam jest. :lol:
Jutro zrobię więcej fot o ile będzie słońce.
Aa no i dzisiaj zrobiłam kilka materiałów do filmiku. Sztuczki nakręcone, teraz tylko czekać na seminarium 28-29.07 i będzie filmik sztuczkowo-agilitowy. :)

Posted

[quote name='Kashdog']Jakie lew![/QUOTE]
hahah, no w sumie, to grzywę, to ma dużą. :lol:
[quote name='westie_justa']mmm czekamy :diabloti:[/QUOTE]
Zdecydowałam się zrobić dwa osobne filmiki z tego co wczoraj nakręciłam, a z seminarium. :lol:
Więc, oto 5 straconych minut z Waszego życia. :evil_lol:

[video=youtube;y2_7s74skjQ]http://www.youtube.com/watch?v=y2_7s74skjQ&feature=youtube_gdata[/video]