Yuveza Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Fajna fotka http://i1133.photobucket.com/albums/m600/daaarciiia/Trening%20z%20Marysia/Daria2.jpg i fajnie sie adżilitujecie:mdrmed: Quote
motyleqq Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 http://i1133.photobucket.com/albums/m600/daaarciiia/Trening%20z%20Marysia/Daria1.jpg o, taka piłka skończyła dziś swój żywot u nas :diabloti: Quote
darii_iia Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 [quote name='Aleksandra95']mina pełna skupienia ! :D [quote name='paulaa.']Agilitowe fotki super, czekam na więcej :smile: A mina ze skupieniem, świetna :D [quote name='xxxkaluniaxxx']suuuuuper :p Nie ładnie się tak śmiać z czyichś min. :eviltong: No ja też czekam na więcej fotek. :lol: [quote name='madziulik_13']I wiesz już jak ja się czuję :diabloti: Wiem jak, to jest gdy się czeka na fotki czy gdy ktoś mi robi zdjęcia z ukrycia ? :diabloti: U mnie wprawdzie po raz pierwszy będę miała foty z agilitowania...to się cieszę mimo że muszę czekać. :eviltong: A Ty marudo zawsze masz najwięcej i nałjadniejsze i jeszcze marudzisz, a człowiek musi się ukrywać na nwdk na gadu by nie słuchać tych marudzeń i skończyć szybko by Cię zadowolić. :lol: http://i1133.photobucket.com/albums/...sia/Daria1.jpg o, taka piłka skończyła dziś swój żywot u nas :diabloti: ta jest znajomej. jutro mają mi takie dwie przyjść, jedna pływająca druga już twardsza. :) Mój pewnie za szybko ich nie zniszczy, mimo że chociaż lubi się poszarpać. :razz: :lol: Fajna fotka http://i1133.photobucket.com/albums/...sia/Daria2.jpg i fajnie sie adżilitujecie:mdrmed: Dziękuję. :) Quote
madziulik_13 Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Tak,tak ja Ciebie też :* :* hahahaha :lol: Quote
darii_iia Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 [quote name='madziulik_13']Tak,tak ja Ciebie też :* :* hahahaha :lol: No, no. :lol: [quote name=':: FiGa ::']Hello :) Gratulujemy postepow :) Dzięki. :) :loveu: (by Klaudia) slalomik. :loveu: Quote
Izabela124. Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Szkoda, że u mnie nie ma żadnego klubu agility, też bym sobie potrenowała Quote
Kashdog Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Łuuu agilitowy grzywek :loveu: Czy to Wy nie mieliście przypadkiem jechać na obóz FreeXowy? :razz: Quote
Zuzia&Snoopy Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 siemka :cool3: macie może jakiś filmik z semi? kurcze tak strasznie chciałabym zobaczyc Lukę w akcji! Quote
darii_iia Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 :: FiGa :: napisał(a):Jaka radosc na pysku ;) Bo agilitowanie, toż to sama przyjemność. :) Izabela124. napisał(a):Szkoda, że u mnie nie ma żadnego klubu agility, też bym sobie potrenowała No w Suwałkach chyba nie ma. : / Aleksandra95 napisał(a):super biega :cool3: no ba. :razz: Kashdog napisał(a):Łuuu agilitowy grzywek :loveu: Czy to Wy nie mieliście przypadkiem jechać na obóz FreeXowy? :razz: Mieliśmy, mieliśmy. Ale nie wypaliło. :roll: Za rok obowiązkowo jadę. :) Zuzia&Snoopy napisał(a):siemka :cool3: macie może jakiś filmik z semi? kurcze tak strasznie chciałabym zobaczyc Lukę w akcji! witaj. :lol: z semi nie mamy, jedynie nasze podwórkowe filmiki. Ale przy najbliższym semi, poproszę kogoś (czyt. Magda. :diabloti: ) by nas nagrał. ;) Quote
Izabela124. Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 No w Suwałkach nie ma. Jakbym miała jeszcze kilka chętnych osób to mogłoby się coś stworzyć Quote
Kashdog Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 darii_iia napisał(a): Mieliśmy, mieliśmy. Ale nie wypaliło. :roll: Za rok obowiązkowo jadę. :) A szkoda, bo chętnie bym go sobie w akcji pooglądała :) Quote
mychaaaaa Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Może ja Wam Lailucha na te Wasze treningi podrzucę, bo sama nie mogę się zmobilizować? :razz: Quote
darii_iia Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 Kashdog napisał(a):A szkoda, bo chętnie bym go sobie w akcji pooglądała :) No, za miesiąc postaram się coś nakręcić. :) mychaaaaa napisał(a):Może ja Wam Lailucha na te Wasze treningi podrzucę, bo sama nie mogę się zmobilizować? :razz: Dawaj! :) Noo, na agility chodzimy tylko wtedy jak znajoma organizuje seminaria...więc dość rzadko. Ale mooże, jak niedługo tam powstanie klub to pomyślę nad wstąpieniem. ;) Quote
Kashdog Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 W Gorzowie przecież Jump jest, więc może tam :)? Quote
xxxkaluniaxxx Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Daria mam złą wiadomość, nie będzie mnie w Gorzowie :-( Quote
darii_iia Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 Zuzia&Snoopy napisał(a):za miesiąc :eviltong::mdleje: No...ponad miesiąc. :diabloti: Chyba, że mam nagrać jakiś domowy filmik, tylko jakoś nie chce mi się. :eviltong: C&B napisał(a):Bardzo fajny agilitujący grzywek :) Dzięki. ;) Kashdog napisał(a):W Gorzowie przecież Jump jest, więc może tam :)? Chodziłam tam kiedyś. Szczerze mówiąc, to my tam praktycznie nic nie robiliśmy. Nielicząc moich chłopców, to ćwiczyły tam 2-3 psy. Zajęcia trwały 1,5h-2h. A ja tam przez większość czasu siedziałam(bo inne psy potrzebywały więcej czasu) i niczego nowego się nie dowiadywałam, a trudniejsze torki sama sobie robię na podwórku. :lol: Ostatnio chciałam się tam przejść, poćwiczyć z małym skupienie przy innych psach. Ale mam zakaz, bo rozpraszałabym początkujące psy. :roll: Zajęcia są raz w tyg. w week. Zresztą czasami co dwa tyg. W tej chwili biegają tam z tego co wiem 4 psy i mają komplet. Już wolałabym jeździć do Gralewa dwa razy w tyg. na treningi i więcej z tego zyskać. ;) xxxkaluniaxxx napisał(a):Daria mam złą wiadomość, nie będzie mnie w Gorzowie :-( Łee, czemu ? :( Klaudia powiedziała, że w week zajmie się resztą fotek więc...można się spodziewać dziś lub jutro kolejnych zdjęć z semi. :) No i w pon. planuję z Magdą iść na spacerek, z którego też będzie można spodziewać się fotek. :cool3: Quote
Izabela124. Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 No to ja czekam na zdjęcia :D Ale Draco też bym pooglądała :) Quote
darii_iia Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 Izabela124. napisał(a):No to ja czekam na zdjęcia :D Ale Draco też bym pooglądała :) Jaki Draco ? :hmmmm: Znam gościa ? :diabloti: Fiiilmik : :) [video=youtube;S7OZ--d4KP4]http://www.youtube.com/watch?v=S7OZ--d4KP4&feature=youtu.be[/video] Quote
darii_iia Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 Aleksandra95 napisał(a):Co Wy wszyscy z tymi trupami ? :p Zazdrościłam innym, że ich psy opanowały już tą sztuczkę, a mój nie :evil_lol: + nudy w domu. :lol: Quote
Recommended Posts