Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aleksandra95']mina pełna skupienia ! :D
[quote name='paulaa.']Agilitowe fotki super, czekam na więcej :smile:
A mina ze skupieniem, świetna :D
[quote name='xxxkaluniaxxx']suuuuuper :p
Nie ładnie się tak śmiać z czyichś min. :eviltong:
No ja też czekam na więcej fotek. :lol:
[quote name='madziulik_13']I wiesz już jak ja się czuję :diabloti:
Wiem jak, to jest gdy się czeka na fotki czy gdy ktoś mi robi zdjęcia z ukrycia ? :diabloti:
U mnie wprawdzie po raz pierwszy będę miała foty z agilitowania...to się cieszę mimo że muszę czekać. :eviltong:
A Ty marudo zawsze masz najwięcej i nałjadniejsze i jeszcze marudzisz, a człowiek musi się ukrywać na nwdk na gadu by nie słuchać tych marudzeń i skończyć szybko by Cię zadowolić. :lol:

http://i1133.photobucket.com/albums/...sia/Daria1.jpg o, taka piłka skończyła dziś swój żywot u nas :diabloti:

ta jest znajomej. jutro mają mi takie dwie przyjść, jedna pływająca druga już twardsza. :) Mój pewnie za szybko ich nie zniszczy, mimo że chociaż lubi się poszarpać. :razz: :lol:
Fajna fotka http://i1133.photobucket.com/albums/...sia/Daria2.jpg i fajnie sie adżilitujecie:mdrmed:

Dziękuję. :)

Posted

[quote name='madziulik_13']Tak,tak ja Ciebie też :* :* hahahaha :lol:
No, no. :lol:
[quote name=':: FiGa ::']Hello :) Gratulujemy postepow :)
Dzięki. :)

:loveu: (by Klaudia)

slalomik. :loveu:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Jaka radosc na pysku ;)

Bo agilitowanie, toż to sama przyjemność. :)
Izabela124. napisał(a):
Szkoda, że u mnie nie ma żadnego klubu agility, też bym sobie potrenowała

No w Suwałkach chyba nie ma. : /
Aleksandra95 napisał(a):
super biega :cool3:

no ba. :razz:
Kashdog napisał(a):
Łuuu agilitowy grzywek :loveu: Czy to Wy nie mieliście przypadkiem jechać na obóz FreeXowy? :razz:

Mieliśmy, mieliśmy. Ale nie wypaliło. :roll: Za rok obowiązkowo jadę. :)
Zuzia&Snoopy napisał(a):
siemka :cool3: macie może jakiś filmik z semi? kurcze tak strasznie chciałabym zobaczyc Lukę w akcji!

witaj. :lol:
z semi nie mamy, jedynie nasze podwórkowe filmiki. Ale przy najbliższym semi, poproszę kogoś (czyt. Magda. :diabloti: ) by nas nagrał. ;)

Posted

darii_iia napisał(a):

Mieliśmy, mieliśmy. Ale nie wypaliło. :roll: Za rok obowiązkowo jadę. :)

A szkoda, bo chętnie bym go sobie w akcji pooglądała :)

Posted

Kashdog napisał(a):
A szkoda, bo chętnie bym go sobie w akcji pooglądała :)

No, za miesiąc postaram się coś nakręcić. :)
mychaaaaa napisał(a):
Może ja Wam Lailucha na te Wasze treningi podrzucę, bo sama nie mogę się zmobilizować? :razz:

Dawaj! :)
Noo, na agility chodzimy tylko wtedy jak znajoma organizuje seminaria...więc dość rzadko. Ale mooże, jak niedługo tam powstanie klub to pomyślę nad wstąpieniem. ;)

Posted

Zuzia&Snoopy napisał(a):
za miesiąc :eviltong::mdleje:

No...ponad miesiąc. :diabloti: Chyba, że mam nagrać jakiś domowy filmik, tylko jakoś nie chce mi się. :eviltong:
C&B napisał(a):
Bardzo fajny agilitujący grzywek :)

Dzięki. ;)
Kashdog napisał(a):
W Gorzowie przecież Jump jest, więc może tam :)?

Chodziłam tam kiedyś. Szczerze mówiąc, to my tam praktycznie nic nie robiliśmy. Nielicząc moich chłopców, to ćwiczyły tam 2-3 psy. Zajęcia trwały 1,5h-2h. A ja tam przez większość czasu siedziałam(bo inne psy potrzebywały więcej czasu) i niczego nowego się nie dowiadywałam, a trudniejsze torki sama sobie robię na podwórku. :lol: Ostatnio chciałam się tam przejść, poćwiczyć z małym skupienie przy innych psach. Ale mam zakaz, bo rozpraszałabym początkujące psy. :roll: Zajęcia są raz w tyg. w week. Zresztą czasami co dwa tyg. W tej chwili biegają tam z tego co wiem 4 psy i mają komplet. Już wolałabym jeździć do Gralewa dwa razy w tyg. na treningi i więcej z tego zyskać. ;)
xxxkaluniaxxx napisał(a):
Daria mam złą wiadomość, nie będzie mnie w Gorzowie :-(

Łee, czemu ? :(

Klaudia powiedziała, że w week zajmie się resztą fotek więc...można się spodziewać dziś lub jutro kolejnych zdjęć z semi. :)
No i w pon. planuję z Magdą iść na spacerek, z którego też będzie można spodziewać się fotek. :cool3:

Posted

Izabela124. napisał(a):
No to ja czekam na zdjęcia :D Ale Draco też bym pooglądała :)

Jaki Draco ? :hmmmm: Znam gościa ? :diabloti:

Fiiilmik : :)
[video=youtube;S7OZ--d4KP4]http://www.youtube.com/watch?v=S7OZ--d4KP4&feature=youtu.be[/video]

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Co Wy wszyscy z tymi trupami ? :p

Zazdrościłam innym, że ich psy opanowały już tą sztuczkę, a mój nie :evil_lol: + nudy w domu. :lol: