Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

darii_iia napisał(a):

W tym roku to jedynie w Gorzowie dwa razy się wystawimy i w Poznaniu gościnnie będziemy. :roll:
Są dwa powody dlaczego tylko te dwie wystawy, jeden to to że czekam cierpliwie aż Luka będzie miał fajną długość włosa. ;)
A drugi powód...to Paula możesz się spytać Ani, ona pewnie z chęcią opowie. :evil_lol:

Do Gorzowa już dni odliczam :evil_lol: fajnie że będziesz Poznaniu mimo że gościnnie :p
http://i1133.photobucket.com/albums/m600/daaarciiia/IMG_0189.jpg to na FB oglądałam :diabloti:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Izabela124. napisał(a):
Ja najbliższa to chyba w Wawie

My się wahamy nad Warszawą, zobaczymy... Daria, dawaj do Bstoku w sierpniu na CACIB :evil_lol:

Bardzo mi się podoba głowa i ogólnie wyraz Luki... szkoda, że ten włos tak mu się podniszczył, ale trzymam bardzo za Was kciuki :)

Posted

xxxkaluniaxxx napisał(a):
Do Gorzowa już dni odliczam :evil_lol: fajnie że będziesz Poznaniu mimo że gościnnie :p
http://i1133.photobucket.com/albums/m600/daaarciiia/IMG_0189.jpg to na FB oglądałam :diabloti:

Ja tam nawet jeszcze nie zgłosiłam zgredzia. :lol:
A Wy w Poznaniu też znów może będziecie ? I do Gw jedziesz sama czy z kimś się zabierasz ? ;)
Kazałam mamie wyjść na dwór by zrobiła nam jakieś zdjęcie wspólne. :evil_lol:
mychaaaaa napisał(a):
My się wahamy nad Warszawą, zobaczymy... Daria, dawaj do Bstoku w sierpniu na CACIB :evil_lol:

Bardzo mi się podoba głowa i ogólnie wyraz Luki... szkoda, że ten włos tak mu się podniszczył, ale trzymam bardzo za Was kciuki :)

Miałam taki zamiar jechać i do Warszawy i do Bstoku... Ale rodzice mnie nie puszczą. :roll:
Za rok jeśli dobrze pójdzie to przyjadę. :)
Mi też się podoba. :razz:
Włos nie ręka, odrośnie. :)

Posted

darii_iia napisał(a):
Ja tam nawet jeszcze nie zgłosiłam zgredzia. :lol:
A Wy w Poznaniu też znów może będziecie ? I do Gw jedziesz sama czy z kimś się zabierasz ? ;)
Kazałam mamie wyjść na dwór by zrobiła nam jakieś zdjęcie wspólne. :evil_lol:

Tak, będę w Poznaniu :multi: żeby ślinić się nad Bulkami i Grzywkami no i Husky jak się czas znajdzie :evil_lol: Do Gorzowa raczej sama no chyba że kumpele namówię :lol:

Posted

xxxkaluniaxxx napisał(a):
Tak, będę w Poznaniu :multi: żeby ślinić się nad Bulkami i Grzywkami no i Husky jak się czas znajdzie :evil_lol: Do Gorzowa raczej sama no chyba że kumpele namówię :lol:

Oo, jak fajnie. To w tym roku AŻ dwa razy się spotkamy. :razz:
paulaa. napisał(a):
http://i1133.photobucket.com/albums/m600/daaarciiia/IMG_0172-1.jpg
jaki ucieszony pysio. :loveu: fajnie ci wychodzą zdjęcia w biegu. :smile:

On zawsze jest ucieszony. :loveu:
Dzięki, właśnie ciągle ćwicze te fotki w ruchu. ;)

Posted

Byłam dzisiaj na działce u babci...nie widzieliście mojej dumy gdy Luniątko przybiegało na każde przywołanie. Zignorował dziecko w wózku, dzieci grające w piłkę nożną, ludzi z psem i wiele, wiele innych rzeczy. :loveu:

Posted

westie_justa napisał(a):
Ładnie mu w tym warkoczyku, bo mu kitka nie sterczy :diabloti:

Ja tam uwielbiam grzywkowe kity :diabloti: dlatego moje chodzą w spineczkach, różowych :evil_lol:

Chłopak fajny się zrobił, włosek fajnie wraca do kondycji :multi:
I szyjke ma zrobioną tak jak lubię :cool3:
Pańcia, jakieś fotki po kąpieli zrób :eviltong:

Zapraszamy do nas :loveu:

Posted

westie_justa napisał(a):
Ładnie mu w tym warkoczyku, bo mu kitka nie sterczy :diabloti:

A ja uwielbiam te sterczące kiteczki. :diabloti:
Foxowa napisał(a):
Ja tam uwielbiam grzywkowe kity :diabloti: dlatego moje chodzą w spineczkach, różowych :evil_lol:
Chłopak fajny się zrobił, włosek fajnie wraca do kondycji :multi:
I szyjke ma zrobioną tak jak lubię :cool3:
Pańcia, jakieś fotki po kąpieli zrób :eviltong:
Zapraszamy do nas :loveu:

Dokładnie ! Tylko mi się spineczki pogubiły...muszę kupić nowe. :lol:
Kąpany był w piątek... ale jakoś tak, wyszliśmy na spacerek, to się wytarzał w świeżo skoszonej trawie i deszcz nas złapał jak już wracaliśmy. :evil_lol:
Wpadniemy, wpadniemy. :loveu:

magdabroy napisał(a):

*anusia&ajlu* napisał(a):

Miło, że się podoba. :)
Maluchy nigdy nie siedzą obok siebie chyba że ich nie usadzę. :lol:

Próby zrobienia ładnych zdjęć w ruchu. :) :

Posted

http://i1133.photobucket.com/albums/m600/daaarciiia/IMG_0220.jpg superowy jest, strasznie mi się podoba :loveu: Lailuszcze czasem też plotę taki warkoczyk, ale u niej z tych cienkich włosków nie wychodzi taki ładny kłos :diabloti: no i zaraz się rozwala...

http://i1133.photobucket.com/albums/m600/daaarciiia/IMG_0375.jpg czupiradełko :evil_lol:

Super razem wyglądacie :) w ogóle bardzo ładna dziewczyna z Ciebie :eviltong:

Posted

mychaaaaa napisał(a):
http://i1133.photobucket.com/albums/m600/daaarciiia/IMG_0220.jpg superowy jest, strasznie mi się podoba :loveu: Lailuszcze czasem też plotę taki warkoczyk, ale u niej z tych cienkich włosków nie wychodzi taki ładny kłos :diabloti: no i zaraz się rozwala...
http://i1133.photobucket.com/albums/m600/daaarciiia/IMG_0375.jpg czupiradełko :evil_lol:
Super razem wyglądacie :) w ogóle bardzo ładna dziewczyna z Ciebie :eviltong:

Moje oczko w głowie. :loveu:
U zgredzia :diabloti: też się rozwala. bo jak tylko zawiąże to on idzie i próbuje sobie ściągać. :roll:
Gumeczka się zgubiła i nie miałam jak związać tych kudłów. :evil_lol:
Schlebiasz mi. :lol: Dzięki. :eviltong:
Aleksandra95 napisał(a):
podobaja mi sie Twoje włosy.:lol:

Miło mi. A mi się podobają Twoje. :lol:

Więc dzisiaj byłam z moją dwójeczką, na baardzo fajnym terenie. Które jest praktycznie 10min., od mojego domu idąc wolnym spacerkiem.
Niestety, będąc tam zgubiłam dekielek na obiektyw i piłeczkę...(mądra ja wzięłam zieloną piłkę i dziwić się że nie mogłam znaleźć. :evil_lol: ). Wkurzające też było iż te trawy, gałązki i inne rosnące tam duperele są wyższe od mojej dwójki i trudno było mi ich obfocić, no ale jakieś tam fotki są. Na początku Luka biegał na lince, ale potem obydwaj biegali ''na wolności''. I znów mogę powiedzieć że jestem dumna, bo byli tam pierwszy raz(pierwszy raz zagłębiliśmy się bardziej w głąb tych terenów, a są to hektary)-nowy teren, a przychodzili na każde zawołanie. :loveu:
No i mimo iż trawy były wysokie, to mauchy się świetnie bawiły i kompletnie im nie przeszkadzało to że nie wiedzą czasami gdzie idą. :lol:

Moje plany na ten tydzień...W piątek jezioro z Lukiem(chyba bez fotek będzie...się zobaczy :lol: ), w sobotę prawdopodobnie wybieram się na jeszcze inne jezioro z Luńkiem(ze zdjęciami) ii w niedzielę do miasta na socjalkę. (możliwe fotki ale nie wiem czy mi się zachce. :eviltong: )

Koniec gadki, bo wątpie aby chciało Wam się to czytać. :lol:
Jakoś nie podobają mi się szczególnie te zdjęcia. :eviltong:

Byłam tam jeszcze z koleżanką :

Komenda zostań. ;)

Zabawa z Pańcią... :lol: