Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

darii_iia napisał(a):

Dzięki. A no na żywo ładniejszy...zdjęcia nie potrafią oddać jego prawdziwego uroku. :razz: Nie przypominam sobie tylko kiedy go widziałaś. :oops:

W Poznaniu :eviltong: Byłam Weroniką jej mamą i Kolesiem na wystawie :cool3:
nawet dostałam od Luka buziaka :evil_lol:

fotki super :loveu:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Domowe fotki tez niczego sobie :loveu:

paulaa. napisał(a):
Piękne te domowe fotki. :loveu: Szczególnie te wspólne. :smile:

A dziękuję. :)
xxxkaluniaxxx napisał(a):
W Poznaniu :eviltong: Byłam Weroniką jej mamą i Kolesiem na wystawie :cool3:
nawet dostałam od Luka buziaka :evil_lol:

Oo. Pamiętam Cię ! Dobrze wiedzieć kim jesteś. :lol:
Nawet tego buziaka pamiętam. :evil_lol:
Dzięki. :>

Posted

darii_iia napisał(a):

Oo. Pamiętam Cię ! Dobrze wiedzieć kim jesteś. :lol:
Nawet tego buziaka pamiętam. :evil_lol:
Dzięki. :>

To dobrze :evil_lol:

motyleqq napisał(a):
Luka jest moim ulubionym grzywkiem PP :)

U mnie jest drugim ulubionym grzywkiem :eviltong:

Posted

motyleqq napisał(a):
Luka jest moim ulubionym grzywkiem PP :)

Aaach, jak miło słyszeć. :loveu:
Tepes napisał(a):

lenka13 napisał(a):

:loveu:
xxxkaluniaxxx napisał(a):
To dobrze :evil_lol:
U mnie jest drugim ulubionym grzywkiem :eviltong:

No wiesz....to się jeszcze zmieni. :evil_lol:

2 fotki :

Następne będą prawdopodobnie za 1-2 tyg. Dzisiaj wyjeżdżam w góry, wracam w następną sobote. Szkoła znów się zaczyna, potem mam wystawe...Kiedyś będą te fotki. :lol:

Posted

powiem Ci tak nigdy jakoś nie przepadałam ani za yorkami ani za grzywami ale Twój duet jest prześwietny:loveu:
Draco wygląda jak taki szczeniaczek śliczny a Luka dostojny facecik i mu uszy stoją bo z klapniętymi to mi się całkiem nie podobają^^

to udanego wyjazdu;)

Posted (edited)

Tepes napisał(a):
powiem Ci tak nigdy jakoś nie przepadałam ani za yorkami ani za grzywami ale Twój duet jest prześwietny:loveu:
Draco wygląda jak taki szczeniaczek śliczny a Luka dostojny facecik i mu uszy stoją bo z klapniętymi to mi się całkiem nie podobają^^

to udanego wyjazdu;)

Ach, jak miło. :loveu:
A ja mimo że mam yorka, to nie przepadam za tymi psami. :lol: W przyszłości na pewno nie będę mieć psa tej rasy, nie mój typ. Draco jest jedynym yorkiem, którego polubiłam. Jest uroczy, śmieszny, radosny...ale znalazłabym jeszcze dużo wad. :diabloti:
A grzywki uwielbiam, świetna rasa. Na przykładzie Luńka. Energiczny, uparty, czasami lubi się przytulić ale zamiast tulenia i głaskania woli się położyć obok i czuć obecność drugiej osoby, radosny, głodomor, ciekawski...za to go uwialbiam. I grzywacza napewno będę mieć w przyszłości. :)

A wgl, to w przyszłości planuje mieć grzywka i jakiegoś większego psa z sierścią. :>

Edited by darii_iia
Posted

haha oj tam mi wystarczy że na fotkach jest uroczy ^^
u mnie na osiedlu latają nie dość, że same chore umysłowo to takie wypłosze brzydkie

hmm ja w sumie jako takiej styczności z grzywami nie miałam więc dokładniej co do charakteru nie mogę stwierdzić
tylko wyglądowo sobie wzięłam;)

Posted

[quote name='Tepes']haha oj tam mi wystarczy że na fotkach jest uroczy ^^
u mnie na osiedlu latają nie dość, że same chore umysłowo to takie wypłosze brzydkie

hmm ja w sumie jako takiej styczności z grzywami nie miałam więc dokładniej co do charakteru nie mogę stwierdzić
tylko wyglądowo sobie wzięłam;)
Hahah, no uroczy jest. Skąd ja to znam...ja znam same yorkowate wypłochy.
Też lubie tą moją dwójke z wyglądu. :)
[quote name='xxxkaluniaxxx']A no zmieni się :evil_lol: jak tylko własnego grzywka będę mieć :diabloti:

Oo, a są już jakieś plany na grzywacza ? :) PFF, jak poznasz mojego to on będzie na pierwszym miejscu. :evil_lol:
Dziękuję. :>
[quote name='lasoa']piękne psy i zdjęcia :crazyeye:
Grzywek ma słodki fryz :)
A dziękuję. :)

Kilka fotek z gór :

Posted

0-5 stopni na plusie :

20 stopni na plusie :

W skrócie. Pojeździłam sobie na desce, było cieplutko. Na codzień +10 stopni, w górach od 0-3 stopni na plusie.
W ostatni dzień było +20 co się równało zakupy, lody, krótki rękawek. ;)

Posted

[quote name='darii_iia']

Oo, a są już jakieś plany na grzywacza ? :) PFF, jak poznasz mojego to on będzie na pierwszym miejscu. :evil_lol:
[/QUOTE]

No, plany już od dawna są :eviltong: Czekam tylko na zielone światło od rodziców :razz:
Mam nadzieję że go jeszcze zobaczę :evil_lol:

zdjęcia super :p

Posted

[quote name='xxxkaluniaxxx']No, plany już od dawna są :eviltong: Czekam tylko na zielone światło od rodziców :razz:
Mam nadzieję że go jeszcze zobaczę :evil_lol:

zdjęcia super :p
Oo, to ja Ci życzę aby te światełko pojawiło się jak najszybciej. Albo powiadom po fakcie...wejdź do domu z szczylkiem na rękach. :diabloti:
Przyjedź do Gorzowa na wystawkę, to potem zapraszam na herbatkę. Kala też mile widziana. :)
[quote name='Tepes']jakie widoki:loveu:
http://img820.imageshack.us/img820/3867/img0047ts.jpg
to podoba mi się najbardziej!
jak ja dawno w górach nie byłam o matko...

A weź. Mam dość gór.. Najlepiej, to mi jest na wakacjach z psami...chociaż jeszcze nigdy na takich nie byłam. :lol:
[quote name='paulaa.']piękne góry zimą. :smile:
http://img820.imageshack.us/img820/3867/img0047ts.jpg
to najlepsze jak dla mnie!
Dziękuję. :)

Taki jakiś filmik z nudów. ;)
http://www.youtube.com/watch?v=wWjDgsWCdXs

Warto zwrócić uwage co Draco wyprawia gdy Luka wykonuje komendy. :lol:

Posted

[quote name='darii_iia']Oo, to ja Ci życzę aby te światełko pojawiło się jak najszybciej. Albo powiadom po fakcie...wejdź do domu z szczylkiem na rękach. :diabloti:
Przyjedź do Gorzowa na wystawkę, to potem zapraszam na herbatkę. Kala też mile widziana. :)
[/QUOTE]

dzięki :p
A wiesz że myślałam żeby tak zrobić?:evil_lol: prawdopodobnie wylądowałabym po mostem ale co tam :diabloti:
rodzice mówią mi że mam świra bo co chwile na strony różnych hodowli Grzywek wchodzę a kilka razy przyłapałam ich jak stronę hodowli berneńczyków przeglądali :lol:

wystawa u was jest we wakacje nieprawdaż? :eviltong: jak mi nic nie wyskoczy to chętnie przyjadę z Kalą :cool3: chcę mieć zdjęcie z moim 2 ulubieńcem :evil_lol:

Posted

[quote name='xxxkaluniaxxx']dzięki :p
A wiesz że myślałam żeby tak zrobić?:evil_lol: prawdopodobnie wylądowałabym po mostem ale co tam :diabloti:
rodzice mówią mi że mam świra bo co chwile na strony różnych hodowli Grzywek wchodzę a kilka razy przyłapałam ich jak stronę hodowli berneńczyków przeglądali :lol:

wystawa u was jest we wakacje nieprawdaż? :eviltong: jak mi nic nie wyskoczy to chętnie przyjadę z Kalą :cool3: chcę mieć zdjęcie z moim 2 ulubieńcem :evil_lol:[/QUOTE]

Mnie tam rodzice nazywają dziwakiem. :diabloti: Bo ja chcę na wystawy, ja ćwiczę agility, bo ja wgl lubię te psy, że chce mi się nimi zajmować. :lol:
Moi nawet nie patrzą na zdjęcia psów tylko powtarzają ''te psy to pierwsze i ostatnie w tym domu''. :evil_lol:
Tak. 1 lipca i potem kolejna w listopadzie. :razz:
Znów się przejęzyczyłaś...''zdjęcie z moim ulubieńcem nr. I '' powinno być. :evil_lol:

Posted

[quote name='darii_iia'] ''te psy to pierwsze i ostatnie w tym domu''. :evil_lol:

Znów się przejęzyczyłaś...''zdjęcie z moim ulubieńcem nr. I '' powinno być. :evil_lol:[/QUOTE]

ulubiony tekst moich rodziców :lol: ja tam problemu nie widzę i tak mamy się przeprowadzić :-D

nr.1 czy nr.2 :shake: dobra i Luka i Koleś to moje nr.1 :evilbat: