darii_iia Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 motyleqq napisał(a):fajny/a(?) Rico :) podoba mi się :) Fajny. ;) :) **** ZDJĘCIA NA POPRZEDNIEJ STRONIE. ! ! ! :) Quote
kalyna Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 aaa caviś :loveu: a Lucuś to co na niego patrzę to większy jest :) łapki ładnie mu się wydłużyły :loveu: mistrz ringu rośnie jak na drożdżach :) Quote
Jaga. Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 super zdjęcia! zwłaszcza rozbawiło mnie to jak Luka śpi na jorku, Johnny tak spał na jamniku :) prezenty ekstra! bardzo fajny pomysł z tymi zdjęciami Quote
Maalwi Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 A mi się branzo podoba, brat się chociaż w tym wykazał, bo po tym co powiedział, to mu nie wybacze :diabloti: Szkoda,ze mnie nie było na agi,czyli powiadasz,ze kiedy następny trening? jutro się widzimy? :cool3: Quote
Lucky. Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 http://img28.imageshack.us/img28/2811/img0203eh.jpg hihi :P nie ładnie :) Quote
Maalwi Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 [quote name='Lucky.']http://img28.imageshack.us/img28/2811/img0203eh.jpg hihi :P nie ładnie :) I to jeszcze większego od siebie :D W naszej grupie będą chyba same psy...dupa a jedyna suka prócz Bibi,Negra,jest ciachnięta :( Quote
darii_iia Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 [quote name='kalyna']aaa caviś :loveu: a Lucuś to co na niego patrzę to większy jest :) łapki ładnie mu się wydłużyły :loveu: mistrz ringu rośnie jak na drożdżach :) Hihi, mój mistrzunia. :loveu: a to trening w jakims klubie? Tak. ;) super zdjęcia! zwłaszcza rozbawiło mnie to jak Luka śpi na jorku, Johnny tak spał na jamniku prezenty ekstra! bardzo fajny pomysł z tymi zdjęciami Dzięki. :) Haha, pierwszy raz tak spali. :) A mi się branzo podoba, brat się chociaż w tym wykazał, bo po tym co powiedział, to mu nie wybacze Szkoda,ze mnie nie było na agi,czyli powiadasz,ze kiedy następny trening? jutro się widzimy? No co...Jest szczery. :D Następny trening za 2 tyg. W tą niedz. nikt nie będzie mógł poprowadzić. ;) Zależy...na gadu Ci napiszę jak będziesz. ; ) ladne fotki ;) http://img28.imageshack.us/img28/2811/img0203eh.jpg hihi :P nie ładnie Haha, niegrzeczny. :D I to jeszcze większego od siebie W naszej grupie będą chyba same psy...dupa a jedyna suka prócz Bibi,Negra,jest ciachnięta Nie. Będą też inne suczki. ;) Quote
Jaga. Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 moi tak spali nieustannie ;) widzę że historyjka jakaś się szykuje:evil_lol: o bracie co miał jęzor niewyparzony:evil_lol: Quote
darii_iia Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 A u mnie Draco to sztywnik, który woli spać sam.:roll: Haha, historyjka będzie krótka. : Po raz pierwszy spotkałąm się z Malwiną u mnie w domu. Było fajnie weszła, Bibi poszła się zapoznać z nowym terenem...Aż tu nagle weszła do salonu, cieszyła się zobaczywszy mego brata, a on jej na to. : ''Ale brzydki pies''. Od tego momentu Malwina nie wybaczyła bratu, tego co powiedział o Bibiannie. :lol: Quote
darii_iia Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Wczoraj znów się spotkałam u mnie z Malwiną i Bibi. :) Było bardzo fajnie, Draco i Luka nie chcieli jej zgwałcić, jestem dumna z ich zachowania. ;) No tylko przy ćwiczeniu agility trzeba było ich powstrzymywać od zabawy. A co do agility, poćwiczyłyśmy z grzywkami, Draco w nagrodę dziś poćwiczy. Luka jak zwykle mnie zachwycił, pięknie obserwował moje gesty, które przeszkody ma pokonać. :) Z Bibianką też ćwiczyłam, mała dobrze sobie radzi, tylko oczywiście nie jest przyzwyczajona, do tych wszystkich przeszkód, i zdarzały się pomyłki ale to się nadrobi. ;) Ogólnie dzień był udany, Luka i Draco mimo ciągłej zabawy, po pożegananiu się z dziewczynami, to jeszcze pobiegli na podwórko i się ganiali. :) A następnie padli i przetrwali tak do samego ranka. ;) Zdjęcia by: Ja. Malwina. Na zdjęciach będą: Luka Draco Bibi Mati(na 2 godzinki ciocia przyszła ze swoim yorkiem w typie) Malwina Ja +mój ogródek. ;) ZDJĘCIA : Drakulek z Bibi : Bibianka z Malwiną : Quote
darii_iia Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Niuniek. : Bibi w niewoli. ::evil_lol: Quote
darii_iia Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Lukaś ze mną. ;) Zabawy na łóżku : Quote
darii_iia Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Agresor : :evil_lol: Drakusiek. :) Kochanie moje. :loveu: Quote
darii_iia Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Nie wzięłam żadnej miski, więc chwyciłam słoik z garażu i nalałam wody... ;) Quote
Recommended Posts