Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

super zdjęcia! zwłaszcza rozbawiło mnie to jak Luka śpi na jorku, Johnny tak spał na jamniku :)
prezenty ekstra! bardzo fajny pomysł z tymi zdjęciami

Posted

A mi się branzo podoba, brat się chociaż w tym wykazał, bo po tym co powiedział, to mu nie wybacze :diabloti:
Szkoda,ze mnie nie było na agi,czyli powiadasz,ze kiedy następny trening?
jutro się widzimy? :cool3:

Posted

[quote name='kalyna']aaa caviś :loveu:
a Lucuś to co na niego patrzę to większy jest :) łapki ładnie mu się wydłużyły :loveu: mistrz ringu rośnie jak na drożdżach :)
Hihi, mój mistrzunia. :loveu:

a to trening w jakims klubie?

Tak. ;)
super zdjęcia! zwłaszcza rozbawiło mnie to jak Luka śpi na jorku, Johnny tak spał na jamniku
prezenty ekstra! bardzo fajny pomysł z tymi zdjęciami

Dzięki. :)
Haha, pierwszy raz tak spali. :)
A mi się branzo podoba, brat się chociaż w tym wykazał, bo po tym co powiedział, to mu nie wybacze
Szkoda,ze mnie nie było na agi,czyli powiadasz,ze kiedy następny trening?
jutro się widzimy?

No co...Jest szczery. :D
Następny trening za 2 tyg. W tą niedz. nikt nie będzie mógł poprowadzić. ;)
Zależy...na gadu Ci napiszę jak będziesz. ; )
ladne fotki

;)

Haha, niegrzeczny. :D
I to jeszcze większego od siebie
W naszej grupie będą chyba same psy...dupa a jedyna suka prócz Bibi,Negra,jest ciachnięta

Nie.
Będą też inne suczki. ;)

Posted

A u mnie Draco to sztywnik, który woli spać sam.:roll:
Haha, historyjka będzie krótka. :
Po raz pierwszy spotkałąm się z Malwiną u mnie w domu. Było fajnie weszła, Bibi poszła się zapoznać z nowym terenem...Aż tu nagle weszła do salonu, cieszyła się zobaczywszy mego brata, a on jej na to. : ''Ale brzydki pies''. Od tego momentu Malwina nie wybaczyła bratu, tego co powiedział o Bibiannie. :lol:

Posted

Wczoraj znów się spotkałam u mnie z Malwiną i Bibi. :) Było bardzo fajnie, Draco i Luka nie chcieli jej zgwałcić, jestem dumna z ich zachowania. ;) No tylko przy ćwiczeniu agility trzeba było ich powstrzymywać od zabawy. A co do agility, poćwiczyłyśmy z grzywkami, Draco w nagrodę dziś poćwiczy. Luka jak zwykle mnie zachwycił, pięknie obserwował moje gesty, które przeszkody ma pokonać. :) Z Bibianką też ćwiczyłam, mała dobrze sobie radzi, tylko oczywiście nie jest przyzwyczajona, do tych wszystkich przeszkód, i zdarzały się pomyłki ale to się nadrobi. ;) Ogólnie dzień był udany, Luka i Draco mimo ciągłej zabawy, po pożegananiu się z dziewczynami, to jeszcze pobiegli na podwórko i się ganiali. :)
A następnie padli i przetrwali tak do samego ranka. ;)
Zdjęcia by:
Ja.
Malwina.
Na zdjęciach będą:
Luka
Draco
Bibi
Mati(na 2 godzinki ciocia przyszła ze swoim yorkiem w typie)
Malwina
Ja
+mój ogródek. ;)
ZDJĘCIA :
Drakulek z Bibi :

Bibianka z Malwiną :