psyja Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 ooo matko ile fotek :loveu::loveu::loveu: bosko, widać że wypad na agility udany. będziecie trenować w tym klubie na dłuższą metę? jeśli gdzieś nie dotyczałam to przepraszam ale jest dużo fotek i dużo postów i sie gubie :diabloti: Quote
Jessica89 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 jak szaleją na spacerku :) głaski przesyłamy Quote
AgataP Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Witamy się :) http://img836.imageshack.us/img836/4475/img0125p.jpg fajnie dobrana zabawka pod względem kolorystycznym :loveu: i królikowy Edi też super :) pozdrawiamy i będziemy zaglądać:) Quote
darii_iia Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 [quote name='psyja']ooo matko ile fotek :loveu::loveu::loveu: bosko, widać że wypad na agility udany. będziecie trenować w tym klubie na dłuższą metę? jeśli gdzieś nie dotyczałam to przepraszam ale jest dużo fotek i dużo postów i sie gubie :diabloti: Hihi. :loveu: Udany, i to jak. :) Tak, będziemy. Teraz chodzimy zapoznawczo mimo, iż Lukaś już zna te przeszkody (:D) ale od wrześnie bdziemy chodzić już normalnie na treningi. :) Więc...co tydzień będzie można się spodziewać zdjęć z agility. ;) jak szaleją na spacerku głaski przesyłamy Witamy i dziękujemy. :) Witamy się http://img836.imageshack.us/img836/4475/img0125p.jpg fajnie dobrana zabawka pod względem kolorystycznym i królikowy Edi też super pozdrawiamy i będziemy zaglądać Witamy. :) Hihi, nie wiem gdzie się teraz ten pluszak podziewa. :D Dziękujemy. ;) .......................... Dostałam przedwczesne prezenty od rodzeństwa. :loveu: : Od brata : Od siostry : :loveu: Śpiochy : I ustawianko... : Quote
darii_iia Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 I jeszcze jedno. (przepraszam za ucięcie łapek... ) Quote
kaaamila1 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Super prezenty! Masz kochane rodzeństwo. Widać jak się chłopaki ze sobą zżyli! Śliczni są ! Quote
Ilka21 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Za zgodą Darii umieszczam info o bracie przyrodnim Luki. Pies w wieku młodziezowym szuka nowego własciciela bądź współwłaściciela, warunki przekazania są do dogadania. Pies jak najbardzwiej wystawowy, prawdziwy hl. Można zobaczyć go tu: http://www.chinesecrested.no/en/registry/93143/Bliski+Sercu+Innowacja.html Jakby ktoś by był zainteresowany to proszę o pw. Quote
Lucky. Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 ale świetny prezent od siostry :loveu: to są zdjęcia, tak ? Quote
darii_iia Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 [quote name='Aleksandra95']A Ty masz tak jak ja urodziny 29.08 ? ;) Tak. ;) Super prezenty! Masz kochane rodzeństwo. Widać jak się chłopaki ze sobą zżyli! Śliczni są ! Hihi. :) Dziękujemy. :) szczesliwe psiaki ale świetny prezent od siostry to są zdjęcia, tak ? :) Tak, 2 zdjęcia Drakusia, 2 Lukasia i 2 gdzie są razem. Do tego mam dwie ramy, te zdjęcia w prawym dolnym rogu są w tych ramach, od których nie odbija isę słońce.:razz:. I będę mogła sobie wymieniać zdjęcia, albo kupić więcej tych ram. :) **** Luka zgłoszony na wystawę w Zielonej Górze i Wrocławiu. ! :) A pon. będę zgłaszać do Poznania. Jutro idę na agility, więc będą zdjęcia. ;) No i odebrałam w końcu rodowód Luniego. ! :) Quote
Yuveza Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 jak to..? teraz odebrałas rodowód:P? a przecież byłas wcześniej na wystawach:P Quote
darii_iia Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 westie_justa napisał(a):jak to..? teraz odebrałas rodowód:P? a przecież byłas wcześniej na wystawach:P W klasie baby, szczeniakach i młodzieży wystarcz nr. rej. metryki. ;) Quote
Foxowa Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 darii_iia napisał(a):W klasie baby, szczeniakach i młodzieży wystarcz nr. rej. metryki. ;) Nie nr rej. metryki a nr rej. oddziałowej :) np 1111/XIV/11 :) Quote
Yuveza Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 darii_iia napisał(a):W klasie baby, szczeniakach i młodzieży wystarcz nr. rej. metryki. ;) aaa :D to git ^^ dokształciłam sie:P Quote
kalyna Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 To kiedy jest wystawa w ZG? ** prezenty bardzo trafne, a w szczególności siostry :) ja sama planuję coś takiego zrobić, tylko w mniejszym rozmiarze... i zabieram się za to już pół roku, ale w końcu to zrobię :) Quote
darii_iia Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 [quote name='Foxowa']Nie nr rej. metryki a nr rej. oddziałowej :) np 1111/XIV/11 :) No, dokładnie. :) To kiedy jest wystawa w ZG? ** prezenty bardzo trafne, a w szczególności siostry ja sama planuję coś takiego zrobić, tylko w mniejszym rozmiarze... i zabieram się za to już pół roku, ale w końcu to zrobię 18 września. Pojadę na wystawę PKS-em bo tata mnie nie zawiezie bo tego samego dnia są finały na Pekao Szczecinn Open 2011.... Haha, ja miałam sobie takie coś kupić, a tu proszę niespodzianka. :) Dokupię sobie jeszcze 4 antyramy i wszystko powieszę . :) Quote
darii_iia Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 A my dzisiaj znowu byliśmy ćwiczyć agility. No i znowu była nas trójka ale inne osoby. ;) Na zdjęciach będzie Lukaś, cavik(Rico), golden(Snoopi). :) Luka pięknie pokonuje przeszkody, tylko musi się bardziej skupić na smaczku i na mnie. ;) Zdjęcia. : Luka : Quote
darii_iia Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 Rico : Snoopi puszcza oczko. ;) : Quote
darii_iia Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 Zdjęcia z ćwiczeń mam tylko Snoopi'ego. : Quote
darii_iia Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 Biedaki uwiązane. : :D I czas na zabawę. : :) Quote
darii_iia Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 Tak szybko biegł, aż go uciełam. : Quote
darii_iia Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 :loveu: KONIEC. :) Następny trening za 2 tyg. do tego czasu sami będziemy ćwiczyć. ;) Quote
Recommended Posts